Ποσό 200 ευρώ για πέντε μήνες

Αυτά που γίνονται στην κλινική «Τίμιος Σταυρός» στο Αιγάλεω απλά δεν υπάρχουν και είναι κανονικός εφιάλτης. Ο ιδιοκτήτης της που είναι ο σκληρός επιχειρηματίας Θεόφιλος Κοντομήτρος εκεί που μας χρωστούσε δυο μήνες, μας έβαλε και υπογράψαμε ατομικές συμβάσεις και έφτασε στο σημείο να μας χρωστά πέντε μήνες. Μάλιστα για να δείξει την καλοσύνη του την…..
περασμένη εβδομάδα μας έδωσε 200 ευρώ για αυτούς τους πέντε μήνες, μάλλον για να έχουμε να βάζουμε βενζίνη στα αυτοκίνητά μας και να πάνε στην δουλειά μας,. Θέλω να προσθέσω ότι ο ίδιος ο Θεόφιλος Κοντομήτρος είπε μπροστά σε όλους ότι του έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι του.
Εμείς που έχουμε ατομικές συμβάσεις και δεν μπορούμε να κάνουμε επίσχεση εργασίας όπως έκαναν άλλα 15 άτομα που είναι συνάδελφοί μας και δεν τους έδωσε ούτε τα 200 ευρώ. Οσοι δουλεύουμε δεν παίρνουμε καθόλου ρεπό και επειδή πρόκειται για μονάδα νεφροπαθών κρατάμε 6-8-10 κρεβάτια, ανάλογα τις μέρες.
Εχουμε την απορία αν κανείς ελέγχει όλα αυτά, δηλαδή την κατάσταση στις ιδιωτικές κλινικές. Νοιάζεται κανένας για όλα αυτά; Όπως ακούμε όλοι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι μέσα στους μισθούς αλλά το κακό στον «Τίμιο Σταυρό» στο Αιγάλεω έχει παραγίνει.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *