Αν το 2000 κέρδιζε ο Καραμανλής…

τις 10 Απριλίου του 2000, την επομένη μιας εκλογικής νίκης που ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει, ο Κώστας Σημίτης προχωρούσε στον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, μετά την οριακή επικράτησή του επί της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2004, θα παρέδιδε το Μέγαρο Μαξίμου σε έναν πολιτικό αντίπαλο για τον οποίο, λέγεται ότι….
συνήθιζε να λέει, σε φιλικές συζητήσεις: «Εγώ, δεν χάνω από αυτόν».

Πρακτικά, εκείνος που έχασε στις 7 Μαρτίου 2004 ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, η ήττα ωστόσο είχε «πατερούλη», που δεν ήταν άλλος από τον κήρυκα του πολιτικού εκσυγχρονισμού.

Αλήθεια όμως, τι θα είχε συμβεί στην Ελλάδα, αν εκείνο το «περίεργο» βράδυ της 9ης Απριλίου 2000, οι κάλπες έβγαζαν πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή;

Ας ξεκινήσουμε από τη Νέα Δημοκρατία. Λόγω της οριακής επικράτησης, ο Κώστας Καραμανλής θα είχε υποχρεωθεί σε μια περισσότερο «σφιχτή» διακυβέρνηση. Χωρίς «αντ’ αυτού» και «εντολοδόχους».

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν θα είχε αποχωρίσει από τη Ρηγίλλης, επομένως δεν θα είχε ασχοληθεί πιθανότατα με την πολιτική ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Ο Γιώργος Αλογοσκούφης δεν θα ήταν «πανίσχυρη αυθεντία» επί των οικονομικών, καθώς ο Μιλτιάδης Έβερτ θα είχε τις φυσικές δυνάμεις να προβάλλει πάντα τον αντίλογο του «κοινωνικού φιλελευθερισμού».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν θα είχε προκαλέσει ρήξη με την τότε ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, επομένως δεν θα είχε δημιουργηθεί ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα είχε εξαρχής καταλάβει κεντρική θέση στο σύστημα διακυβέρνησης Καραμανλή. Επομένως, δεν θα είχε μετακινηθεί στον Δήμο Αθηναίων. Και το πρόσωπο που θα διαδεχόταν τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στην πλατεία Κοτζιά, θα ήταν μάλλον ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως έδειχναν οι δημοσκοπήσεις εκείνης της εποχής.

Ας πάμε τώρα στο ΠΑΣΟΚ. Ο Κώστας Σημίτης θα είχε υποβάλλει την παραίτησή του. Οι εκσυγχρονιστές, με πανίσχυρο ακόμη τότε τον Θόδωρο Τσουκάτο, θα στήριζαν πιθανότατα τη Βάσω Παπανδρέου. Το «πατριωτικό» ΠΑΣΟΚ όμως, θα έδινε το δαχτυλίδι στο «πολιτικό παιδί» του Ανδρέα Παπανδρέου, τον Κώστα Λαλιώτη.

Τυχόν εκλογή Λαλιώτη, θα έφραζε το δρόμο προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για τον φυσικό απόγονο του Οίκου των Παπανδρέου, τον Γιώργο Παπανδρέου. Και θα μετέτρεπε τις εκλογές του 2004 σε μια πολωτική αναμέτρηση από τα παλιά, με τον Κώστα Καραμανλή να τα βάζει με τον Κώστα Λαλιώτη.

Μετά την αποχώρησή του από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης θα ήταν διαθέσιμος για αξιοποίηση σε κάποιο μεγάλο θεσμικό πόστο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και μάλλον θα μας… έσωζε από τον Μπαρόζο.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, πολιτικό τέκνο της Κεντροδεξιάς, δεν θα είχε την Κυβέρνηση Καραμανλή απέναντί της, να βάζει τρικλοποδιές, όπως συνέβαινε με στελέχη του «βαθέως ΠΑΣΟΚ», και έτσι η ΔΟΕ δεν θα μοίραζε αφειδώς «κίτρινες κάρτες».

Πρακτική συνέπεια αυτού θα ήταν μια πιο ομαλή πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004. Και χωρίς την πίεση του χρόνου, για την τήρηση των προθεσμιών, κανένας εργολάβος δεν θα ζητούσε… bonus υπερκοστολόγησης, για την ολοκλήρωση των μεγάλων δημόσιων έργων.

Κι αν όλα τα παραπάνω, σας κάνουν να… το ξανασκέφτεστε, δείτε και αυτό: Αν το 2000, οι κάλπες είχαν επισπεύσει κατά 4 χρόνια την πολιτική ανατροπή στο Μέγαρο Μαξίμου, κανένα μεγάλο σκάνδαλο δεν θα είχε παραγραφεί. Ούτε τα υποβρύχια… ούτε το Χρηματιστήριο… ούτε η Siemens.

Κι αν είχαν αποδοθεί ευθύνες για τη λεηλασία της Ελλάδας από το σύστημα ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο δεν θα φτάναμε να χρεοκοπήσουμε, αλλά θα αποτελούσαμε και παράδειγμα προς μίμηση: Ως η χώρα που πήρε τη ρεβάνς από εκείνους οι οποίοι νόμιζαν ότι… θα την έβγαζαν καθαρή.

http://www.statesmen.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

32 Comments

  1. Ανώνυμος

    1.02
    Ειμαι θυμωμενος με τον Καραμανλη.Οσο για τους συνεργατες του υπηρξαν μεγαλα τομαρια και απεδειξαν οτι ο μονος λογος που ασχοληθηκαν με την πολιτικη ηταν για το προσωπικο συμφερον τους και των συγγενων τους.

    Το θεμα ομως ειναι οτι ο Καραμανλης τους επελεξε.Αυτος επρεπε να βρει τους καταλληλοτερους για να ασκησουν το κυβερνητικο εργο.Συνεπως δεν ειχε σωστη κριση.

    Επισης αν δεν ειδε τα χαλια τους σημαινει οτι δεν ειχε επαφη με τα υπουργεια αλλα και με τον απλο λαο.Συνεπως δεν ειχε οργανωτικες-διοικητικες ικανοτητες και ηταν αποστασιοποιημενος απο το λαο.

    Αν ειδε τα χαλια τους και δεν τους πεταξε εξω με τις κλωτσιες σημαινει οτι δεν ειχε αποφασιστικοτητα.

    Αν δεν υπηρχε κανενας που να ηταν ικανοτερος τους σημαινει οτι τοσα χρονια τον κοροιδευαν και τους πιστευε αρα ηταν αφελης.

    Αν τελος πιστευε οτι μπορουσε να κυβερνησει τη χωρα με ενα ματσο αχρηστους τοτε ηταν αιθεροβαμων και επικινδυνος.

    Και ποιος μου λεει εμενα οτι αν ξαναβγει προεδρος και μετεπειτα πρωθυπουργος θα μπορεσει να ελεγξει τους συνεργατες του,αφου αποδειξε οτι δεν μπορει?

    Οπως και να ηταν τα πραγματα εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την διακυβερνηση της χωρας επι των ημερων του.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αγαπητε φιλε 12:11 π.μ. Σωστα τοποθετηθηκες νομιζω ευκρινεστερα απο πριν, ενας πολιτικος δεν μπορει να φερει μονος του την Ανοιξη.

    Το οτι δεν καταφερε να κανει κατι ομως ουτε τον υποβαθμιζει ουτε τον επικροτει, σημασια εχει για μενα οτι τα βηματα γινοντε ενα ενα και δεν τον αφησανε ουτε το μισο να κανει.

    Γιατι να απολογηθει ο ιδιος του αντι να απολογηθουνε τα υπολοιπα λαμογια που εκμεταλευθηκανε την οποια θεση τους δοθηκε και συμαρασηρανε εναν ανθρωπο που για να κυβερνηση μια χωρα χρειαζοτανε την βοηθεια ικανων συνεργατων;

    Για μενα καλα εκανε και παραιτηθηκε γιατι θα ειχαμε περισσοτερα να συζηταμε τωρα απο οτι γνωριζουμεκαι ολα αυτα γιατι τα σχεδια που εχουνε για μας δεν τα εξυπηρετουσε ουτε θα το εκανε και φανηκε απο την στροφη του στον Βορρα.

    Ας κοιταξουμε τα καλα του και θα δεις οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
    Δεν εχω συμφερον να τον υποστηριζω αλλα ειδα τι συνεβηκε και του δινω το μισο σφαλμα σε σχεση με τους σημερινους και τους πριν Καραμανλη πουλημενους πολιτικους Σημιτης κτλ.

    Διαβασε και το αρθρο που εδωσα και θα βρεις στο λινκ που αφησα και θα καταλαβεις ακομα περισσοτερα για τους φιλους μας ΠΑΣΟΚΟΥΣ και ποιανων τσιρακια ειναι και οχι μονο των ΠΑΣΟΚΩΝ εχει ενδιαφερον δες το και πες μου συμπερασματα.

    Σακης

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Αγαπητε 10.32
    Οσον αφορα αυτα που εγραψες.Κατ'αρχην κανεις λαθος υποθεσεις οσον αφορα ηλικιες ,γνωσεις απο πατεραδες κτλ. αλλα δεν μπαινω σε αυτα.

    λες π.χ πες εσυ που τα ξερεις ολα

    Δεν διατεινομαι οτι τα ξερω ολα,ισα ισα απο το κειμενο σου βγαινει μια αλαζονια αλλα δεν πειραζει, εθεσα ορισμενα ερωτηματα για να γινει πολιτικη συζητηση
    λες π.χ
    Μηπως για σενα καποιος που σκεφτετε το καλο του τοπου του ειναι ΑνθΕλληνας;

    Με ειδες να αμφισβητω τον πατριωτισμο του ΚΑραμανλη?για αλλα τον κατηγορω

    Οσον αφορα την διαφθορα την ανεφερα γιατι ο Καραμανλης βγηκε με σημαια την επανιδρυση του κρατους και την καταπολεμεηση της διαφθορας που ειχε γιαγαντωθει με τον Αρχιερεα της διαπλοκης Σημιτη.
    Μετα μου φερνεις σαν παραδειγμα τον ΓΑΠ και κανεις συγκριση με τους Πασοκους.Μα με το βρωμερο Πασοκ?Υποτιθεται οτι ειμασταν καλυτεροι οτι θα αλλαζαμε την κοινωνια.Δυστυχως δεν την αλλαξαμε παρα μονο για το συμφερον λιγων δεξιων παρατρεχαμενων και οχι για το συμφερον του λαου.Το Σεμνα και ταπεινα εμεινε στα λογια.

    Οσον αφορα το οτι επικαλεστηκα το Βατοπαιδι αν διαβασες το κειμενο μου δεν το επικαλεστηκα ως σκανδαλο,οπως και δεν αναφερθηκα σε σκανδαλα γενικα μιας και πολλα απο αυτα ηταν τεκνα του γνωστου προπαγανδιστικου μηχανισμου των Πασοκων, αλλα ως παραδειγμα μη ενημερωσης του Καραμανλη απο τους συνεργατες.Δηλαδη αλλα ευαγγελιζοταν το κεφαλι και αλλα κανανε τα ποδια.

    Οσον αφορα την οικονομια η κατασταση οπως δηλωσε και ο Αλογοσκουφης ηταν γνωστη απο το 2004 και θα επιδεινωνοταν μιας και επρεπε να παρουμε και αλλα δανεια για να ξεπληρωσουμε τα φεσια του Σημιτη που εληγαν τα τρεχοντα ετη.Δυστυχως ο Καραμανλης και εδω απετυχε ειτε γιατι φοβηθηκε το πολιτικο κοστος ειτε γιατι ειχε καποιο αλλο σχεδιο στο μυαλο του το οποιο ομως δεν του βγηκε για οποιοδηποτε λογο.Το θεμα ειναι οτι απετυχε.

    Στην επιλογη των συνεργατων δεν διαφωνεις μαζι μου και εδω απετυχε.

    Συνολικα λοιπον για μενα ο Καραμανλης απετυχε παταγωδως.Οσο και να τον πιστεψα και να τον συμπαθω ακομα δεν μπορω να παραβλεψω τα ανωτερω.
    Δυστυχως με πληγωσε πολυ ο Καραμανλης απο οτι θα καταλαβες ακομη και το οτι παραιτηθηκε απο την ηγεσια,ακομη και αυτο.

    Φιλικα Σακη

    Reply
  4. Ανώνυμος

    “Από το 2004, μόλις δηλαδή η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές, από τις πρώτες επαφές που είχε στο Εco/Fin με ομολόγους του ετέθη επί τάπητος – και μάλιστα με επιτακτικό τρόπο – το ζήτημα της προσφυγής της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.“
    Αυτές τις μέρες γίναμε για μια ακόμα φορά μάρτυρες μιας γκαιμπελίστικης προπαγάνδας από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, ότι για όλα τα «δεινά» υπεύθυνος ήταν Ο Καραμανλής.
    Μια αμφισβητούμενη φράση του Αλογοσκούφη « ‘Ασ’ το για αργότερα’» επιλέχτηκε σαν πρωτοσέλιδο στο κυβερνητικό ” ΒΗΜΑ” για να πλήξουν τον Καραμανλή.
    Ας δούμε όμως και ορισμένες αλήθειες που επιμελώς αποκρύφτηκαν από την συνέντευξη του Αλογοσκούφη, αλλά μας θυμίζουν όλο το πολιτικό σκηνικό της εποχής εκείνης.
    «Ορισμένοι βουλευτές απειλούσαν ότι θα καταψήφιζαν τα μέτρα και θα πηγαίναμε σε εκλογές»…..

    «Εν συνεχεία ήρθαν η πολιτική κρίση, με την ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία που διέθετε η κυβέρνηση, η σκανδαλολογία, η οικονομική κρίση, η προοπτική των πρόωρων εκλογών και δεν ελήφθησαν μέτρα»…..
    «Ο κ. Καραμανλής τα γνώριζε, τα έβλεπε, προσπαθούσε. Δεν μου είπε ποτέ να μην κάνω το ένα ή το άλλο, δεν διαφωνούσε, τα ζούσε όλα αυτά, αλλά είχε την πολιτική πίεση. Διέθετε, βλέπετε, ισχνή πλειοψηφία στη Βουλή»….
    «Άσε τότε που πολλοί στην κυβέρνηση, επικαλούμενοι το πολιτικό κόστος, μας έλεγαν να πάρουμε πίσω και αυτά τα μέτρα που είχαμε λάβει.

    Ο Κ. Καραμανλής πάντως κατά την προεκλογική περίοδο είπε όλη την αλήθεια στο λαό. Γνώριζε ακριβώς τι συνέβαινε». Ενώ ο Παπανδρέου μας έλεγε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    Εκείνο όμως που αποκρύφτηκε επιμελώς από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ ήταν η δήλωση Αλογοσκούφη ότι:
    Από το 2004, μόλις δηλαδή η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές, από τις πρώτες επαφές που είχε στο Εco/Fin με ομολόγους του ετέθη επί τάπητος – και μάλιστα με επιτακτικό τρόπο – το ζήτημα της προσφυγής της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
    «Παραλάβαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση το 2004 από το ΠαΣοΚ, με ελλείμματα και κυρίως με την αμφιβολία τι πρόκειται να γίνει στην οικονομία μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2004, με τα μεγάλα ελλείμματα που παρουσιάστηκαν, οι ευρωπαίοι εταίροι μας είπαν κοφτά: “Πρέπει να προσφύγετε στο ΔΝΤ, δεν γίνεται διαφορετικά”.
    Στην αρχή επιχείρησαν να μας πουν ότι κακώς μπήκαμε στην ΟΝΕ, ότι δεν έπρεπε καν να είμαστε μέλη της ευρωζώνης.
    Σε διάστημα λίγων ημερών είδα τον κ. Νικόλα Σαρκοζί, που τότε ήταν υπουργός Οικονομικών, τον κ. Αϊχελ, υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας στην κυβέρνηση του κ. Γκέρχαρντ Σρέντερ, καθώς και τον πιο σκληρό τότε απ΄ όλους, τον Ολλανδό κ. Ζαλμ. Αυτός έλεγε περισσότερο ότι πρέπει να προσφύγουμε στο ΔΝΤ».
    Τελικά η προτροπή ορισμένων ευρωπαίων ομολόγων του κ. Αλογοσκούφη στο Εco/Fin να προσφύγει η Ελλάδα από το 2004 στο ΔΝΤ δεν έγινε δεκτή από τον Κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση του.

    Ο Καραμανλής δεν υποδούλωσε την Ελλάδα στο ΔΝΤ . Nαι προτίμησε την ήπια προσαρμογή στην οικονομία. Επιχείρησε να μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές και να «μαζέψει τα ελλείμματα»,προσπάθησε να μειώσει την ανεργία, να αναδιοργανώσει το κράτος, να εφαρμόσει μια εθνική και πατριωτική πολιτική. Aλλά δυστυχώς αφενός προδόθηκε από τους συνεργάτες του και αφετέρου πολεμήθηκε σκληρά από το Μιντιακό σύστημα εξουσίας, τις σκληρές Πασοκικές συντεχνίες, το λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ και τα σκοτεινά ξένα συμφέροντα.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    10 Απριλίου 2011 4:38 μ.μ. Ρε συ φιλε δεν σας βριζω σας αφυπνιζω ο 3:34 ειμαι ποτε και πιοι κανανε κατι για την διαφθορα πριν τον Καραμανλη πες εσυ που τα ξερεις ολα….'η ακομα και τωρα πες μου ενα παραδειγμα … 'η σου αρεσει που κανουνε κοσκινο τον καθε Ελληνακο με διαφορα μετρα που αποσκοπουνε ωστε να του παρουνε και το τελευταιο ευρο που εχει στην τσεπη;
    Αυτη ειναι η καταπολεμηση της διαφθορας τωρα;
    Σωστη επιλογη συνεργατων δεν εκανε το παραδεχομαι, ουτε τους ελεγξε ουτε μπορουσε μεσα στο διεφθαρμενο συτημα που ζουμε γιατι δεν συμφερε μερικους να γινει αυτο.
    Οσο ομως σαν παραδειγμα το φερνω ο ΓΑΠ ελεγχει τον Παπακωνσταντινου και τον καθε παπαρα που εχει βαλει στην οποιαδηποτε θεση επειδη και μονο ητανε συμμαθητες και ετσι τον βολευει αυτον και τους δικους του που εμφανιστηκανε απο το πουθενα και τους εκανε Βολευτες.

    Ρωτας αν ενημερωσε τον Λαο και μαλλον εχεις κοντο μυαλο γιατι οταν ειπε οτι θα χρειαστουνε δυο 'η τρια χρονια μετρων λιτοτητας να ανακαμψει το Ελληνικο κρατος ακουσες εσυ τοτε να μιλαει για το Δ.Ν.Τ οπως ο Γιωργακης μην τον χασουμε;

    Μολις εκανε την κινησ να παει προς την Ρωσια να υπογραψει την διακρατικη συμφωνια για τους αγωγους φυσικου αεριου αρχισανε οι φωτιες, οι βανδαλισμοι απο καφρους κουκουλοφορους και ενα σωρο προβοκατσιες εναντιον του γιατι δεν επαιξε το παιχνιδι των Αμερικανων που παιζετε χρονια στην Ελλαδα.
    Μηπως για σενα καποιος που σκεφτετε το καλο του τοπου του ειναι ΑνθΕλληνας;
    Κοντο μυαλο δεν εχω ουτε ηλιθιος ειμαι να μην καταλαβω τι παιχτηκε αφου μετα τα διαφορα συμβαντα καταφερανε να αλλαξουνε την γνωμη του Ελληνικου λαου και να φερουνε τον Σωτηρα μας τον Μεγαλο Τζεφρυ που δεν ξερει σε δυο γαιδουρια αχυρο να μοιρασει.

    Αλλα ετσι βολευε και ετσι θα βολεψει αυτους φιλε μου και οχι εμας, που καθομαστε στο καναπεδακι μας και απολαμβανουμε τα τελευταια λεπτα της ιστοριας μας, γιατι σε λιγο με τα μυαλα που εχουμε και την μηδενικη συσπειρωσει θα ειμαστε παρελθον.

    Εγω απλως ηθελα να το περασω μεσα σας γιατι πολυ απο εσας ειστε νεα παιδια και κανετε το λαθος να ακουτε τους δικους σας που μαθανε να ζουνε σε αυτο το συστημα και να μην ειναι αυτοβουλοι, αλλα ερμεα των αντιληψεων της οικογενειοκτατειας και τωρα μας πειραζει που βρεθηκε ενας σωστος πολιτικος εκει ενδιαμεσα σε ολο αυτο το συφερτο των ανικανων που μας κυβερνανε και τον παιρνει και αυτον η μπαλα.

    Ειχαμε το δασος και που γεμισε καμπιες και κοψαμε ολα τα δεντρα λες και ολα τα δεντρα ειναι το ιδιο.

    Γι αυτο το υφος που μιλησα ητανε επικριτικο φιλε μου και μαλλον δεν ηθελες να καταλαβεις το βαθυτερο νοημα ουτε ποτε θα το καταλαβεις οταν ασχολεισε ακομα με το βατοπεδι και με μικροτητες οταν ξερεις πολυ καλα οτι ολοι ειναι μπλεγμενοι στο Βατοπεδι και οχι μονο ο Καραμανλης που εγω πιστευω οντως δεν ηξερε τιποτα, οχι οτι δεν εχει σφαλμα που επρεπε να ξερει.

    Κοιτα οτι ειχε τα @@@ να παει να χτυπησει κι αλλη πορτα και ποσο πιο θετικα θα ητανε τα πραγματα τωρα αν δεν την ξανακλεινανε οι Αμερικανοι φιλοι μας.

    Ενα σωρο πραγματα μπορω να σου πω για οτι θες αλλα θα σε παραπεμψω και σε ενα αρθρο που θα δωσω τωρα λινκ να δεις και να πεσεις απο τα συννεφα τεκμηριωμενα και μετα ελα και γραψε μου τις εντυπωσεις σου, εσυ και οποιος αλλος θελει εδω μεσα να πει και την δικ ητου γνωμη για το θεμα για να καταλαβεις πιοι κυβερνανε πραγματικα την Ελλαδα και γιατ φτασαμε εδω που φτασαμε

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_31.html

    Διαβασε το ολο ομως και μετα ελα ξανα εδω θα ειμαι και θα κοιταω διαφορα.

    Σακης

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Κ Α Ρ Α Μ Α Λ Η Σ και μονο Κ Α Ρ Α Μ Α Λ Η Σ .

    Ειμαι υπερηφανη γι αυτον .

    Αναστασια Β.Π.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    1.34 , 1.36 , 3.34 μεγαλες αληθειες που θα τις γραψει η ιστορια .
    Καραμαλης = ΗΓΕΤΗΣ , ΑΞΙΟΣ , ΗΘΙΚΟΣ , ΤΙΜΙΟΣ
    και πανω απο ολα ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ωραια απαντηση 5.47
    Γεματη απαντησεις με σοβαρα επιχειρηματα .
    Δεν φταις εσυ, εγω φταιω που πηγα να κανω διαλογο με λοβοτομημενους σαν και εσενα.
    Αν σε τετοιυς Νεοδημοκρατες αρεζε ο Καραμανλης λυπαμαι και που τον ψηφισα.
    Τελικα εχουν δικιο ολα τα κομματοσκυλα καθε κομματος ειναι ακριβως τα ιδια.
    Μηδενικη κριτικη σκεψη μονο τυφλη προσηλωση στη γραμμη του κομματος.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΝ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ.
    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ NA ANOIΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ.
    ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΡΑ ΜΠΟΤΡΙΝΙ.
    ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΩΝ
    ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ,
    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ,
    ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ,
    ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ,
    ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ,
    ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ,
    ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ,
    ΤΕΤΡΑΠΑΧΟΣ,
    ΧΕΣΤΗΣ,
    ΚΛΑΝΙΑΡΗΣ,
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ.
    Κ Α Ρ Α Μ Α Ν Λ Η Σ
    Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΕΠΙΣΗΣ 4:38

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΛΑΟ ΝΟΗΜΟΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.

    ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΑΠ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    4:38

    ΑΝ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.

    ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΡΗΧΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Ρε 3.34 εκτος απο την εξιδανικευση του Καραμανλη και τα βρισιδια σε μας τους υπολοιπους,μπορεις να τοποθετηθεις με επιχειρηματα στις θεσεις μου 2.15 περι των ενεργειων του στο εσωτερικο του κρατους?

    Εκανε κατι για τη διαφθορα ή μηπως τη γιγαντωσε?
    Εκανε σωστη επιλογη συνεργατων?
    Μπορουσε να τους ελεγχει ή τον ειχαν ανενημερωτο?
    Οταν τη μια ελεγε οτι δεν υπαρχει θεμα Βατοπαιδιου και την αλλη στην εκθεση ελεγε οτι δεν ειχα επιγνωση του μεγεθους του περιστατικου,τι σου λεει αυτο?
    Επανιδρυσε το κρατος?
    ή εκανε καποια ενεργεια για να το καταφερει αυτο?
    Βολεψε γαλαζια παιδια οταν υποσχοταν διαφανεια σε ολα και γι'αυτο τον ψηφισαμε?
    Ειχε την τολμη να φερει τη ρηξη με απολιθωματα του Πασοκικου καθεστωτος ή φοβηθηκε το πολιτικο κοστος?
    Ενημερωσε τον ελληνικο λαο για την πραγματικη κατασταση της οικονομιας και για το ελλειμμα πριν να προσφυγει σε εκλογες?
    Εχεις απαντησεις σε αυτα γιατι εγω οσο και να προσπαθησα να τον δικαιολογησω δεν βρηκα καμια.
    Απαντησε αν θελεις?

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Βλεπω οτι αρκετοι ειστε πολυ μικρομυαλοι και συνεχιζετε με τα μυαλα των πατεραδων σας ακομα, αυτων που σας περασανς αυτη την νοοτροπια..και περιμενατε απο εναν μονο ανθρωπο να σωσει την Ελλαδα μεσα σε 5μιση χρονια, οταν ολοι οι αλλοι δεν το καταφερανε σε τετραετιες κυβερνησεων και τωρα σας πειραξε ο Καραμανλης που ητανε ο μονος που πατησε ποδικαι ακομα δεν πιστευετε οτι τον φαγανε και τον εκβιασανε γιατι δεν επαιζε το παιχνιδι τους.
    Με τα χρονια θα το καταλαβετε ποσο καφροι ειστε αλλα τοτε θα ειναι αργα για σας και τα παιδια σας να δειτε επιτελους την Ελλαδα που ονειρευτηκατε γιατι απλα δεν θα υπαρχουνε οι πολιτικοι με @@@@ σαν τον Καραμανλη να πατησουνε ποδι και να αντισταθουνε στο Αμερικανικο ονειρο το υποτιθεμενο, γιατι το μονο ονειρο τους αν δεν το καταλαβατε ειναι οι πολεμοι και τα πετρελαια για να εχουνε αυτοι να καινε στις αυτοκινηταρες τους κι εσεις να καταντησετε να κυκλοφορατε παλι με Zastava, ελπιζω τουλαχιστον τοτε να αισθανθειτε καλυτερα….καλυτερα με Zastava και φτηνο ψωμι παρα με Mercedes και λορδα κυριοι.
    Μαθτε να ειστε αμεροληπτοι επιτελους και κοιταξτε τι συμφερει στο συνολο και οχι στην ΓΟΥΛΑ σας τελειωσανε τα παραμυθια να ξερετε….
    Θ α ερθει η ωρα του Καραμανλη και παλι και τοτε να θυμηθειτε ποιος ειναι Πατριωτης σε αυτον τον τοπο…γλυφτες και βολεψακιδες της κακιας ωρας…
    Να ειστε καλα ως τοτε και να θυμηθειτε τα λογια μου ΝεοΕλληνες της πλακας

    Reply
  14. Ανώνυμος

    το μεγαλυτερο σκανδαλο, ο μεγαλυτερος θανασιμος κινδυνος για το μελον μας δεν ειναι ολα αυτα, ουτε η χρεωκοπια.

    ειναι η εισβολη 4 εκατομυριων ξενων εποικων που θα μας εξαφανισουν…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    2.17
    Πατριωτης μπορει να ειναι αλλα σαν πρωθυπουργος δυστυχως για εμας που τον πιστεψαμε απετυχε παταγωδως,
    Και το οτι καποιος ειναι πατριωτης δεν σημαινει οτι ειναι ικανος για πρωθυπουργος.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Εγω ψηφισα Καραμνλη και το 2000 που χαρηκα νομιζοντας οτι βγηκε και το 2004 και το 2007.
    Δυστυχως ομως ο Καραμανλης ηταν ο χειροτερος πρωθυπουργος στην ιστορια της Ελλαδας.
    Αβουλος,νωθρος με χειριστες επιλογες συνεργατων και καμια δυνατοτητα ελεγχου αυτων.
    Επισης δεν ενημερωσε τον κοσμο το 2009 για την κατασταση της οικονομιας και την εικονα της Ελλαδος στο εξωτερικο.Ειπε μοναχα οτι πρεπει να κανουμε αυστηρη λιτοτητα-ενω η Ελλαδα βρισκοταν στα ταρταρα.Δεν ενημερωσε τον ελληνικο λαο για το υψος του χρεους και παραπλανησε με το ελλειμμα λεγοντας οτι ηταν στο 6.9%,αν θυμαμαι καλα.
    Φυσικα ειχε υφος ειλικρινες οταν ελεγε οτι θα επανιδρυσουμε το κρατος,το οποιο ουτε καν τολμησε να πειραξει.Ισα ισα ηταν ατολμος,αδυναμος να τα βαλει με τις πολιτικες τρικλοποδιες του προπαγανδιστικου Πασοκ και των βρωμερων παιχνιδιων του.
    Οσον αφορα την διαφθορα οχι μονο δεν εκανε κατι για να τη μειωσει αλλα επι πρωθυπουργιας του βολευτηκαν χιλιαδες χιλιαδων δεξιων κομματοσκυλων που μπαινανε σε διαγωνισμους απο το παραθυρο σε σχεση με τους λοιπους διαγωνιζομενους καλυτερα καταρτισμενων που πηγαιναν με το σταυρο στο χερι.Αλλη μια εικονα επανιδρυσεως του κρατους.

    Συνολικα ηταν πολυ λιγος,θα ελεγα ελαχιστος στο να διαχειριστει τα εσωτερικα προβληματα της Ελλαδος.Δεν ειχε καμια πολιτικη ικανοτητα και δεν πηρε τιποτα απο το θειο του με τον περισσιο τσαμπουκα.

    Τωρα αν καποιοι απο εσας λετε οτι ο ανθρωπος αυτος ειναι κεφαλαιο για την Ελλαδα ειστε απλα πιτσιρικαδες με γονεις δεξιους ή βολευτηκατε απο τον Καραμανλη με αδιαφανεις διαδικασιες ή δεν βλεπατε την κατασταση στην Ελλαδα επι πρωθυπουργιας του ή τελος κομματοσκυλα που οτι ειναι δεξιο ειναι και καλο.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ,ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΧΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ,ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 1981-2010.

    1. ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΟΛΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΦΡΩΝΑ ΛΑΙΚΙΣΜΟ.

    2. ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΑΓΩΓΟΥΣ, ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ.

    3. ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ
    ΞΕΝΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    4. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ 8 ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ
    ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ.

    5. ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ
    ΔΑΝΕΙΚΑ
    ΓΚΟΜΕΝΕΣ
    ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ
    ΔΩΡΑΚΙΑ
    ΜΙΖΕΣ
    ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
    ΖΙΜΕΝΣ
    ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ
    ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ
    ΜΑΝΤΕΛΗΣ
    ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ
    ΔΝΤ

    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ;

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ:

    ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΕ;

    ΓΙΑΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΩΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΒΟΟΕΙΔΗ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Ο κ. Καραμανλής βρέθηκε γυμνός από προσωπική ικανότητα και περικυκλωμένος από συνεργάτες ( Ρουσοπούλο, Aρούλη,Ντορούλη ) που είχαν χίλιες αδυναμίες και είχαν καταντήσει εκβιαζόμενα υποχείρια στα χέρια Αμερικανών και άλλων που είχαν στοιχειώδη οργάνωση στις μυστικές τους υπηρεσίες.
    Το στοιχειώδες ζητούμενο ήταν να έχει συνεργάτες και προσωπική εντιμότητα, ώστε να μην εκβιαστεί

    Εντρομοι τώρα οι λαδωμένοι προσπαθούν να αμυνθούν με εμπροσθοφυλακή δημοσιογράφους και ΜΜΕ, στα οποία είχε μοιραστεί από τη Siemens αφειδώς άφθονο χρήμα.

    ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ, Ο ΝΩΘΡΟΣ, Ο ΑΦΕΛΗΣ, Ο ΟΚΝΗΡΟΣ,O ΠΑΧΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ.
    ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΙΜΑΡΓΟΣ ΚΟΚΟΡΕΤΣΑΚΙΑΣ ΤΗΣ
    ΡΑΦΗΝΑΣ.

    ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ 170 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ 5,5ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ….ΗΜΑΡΤΟΝ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΥΡΙΖΕΤΑΙ…ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ[ΓΙΔΑΡΜΕΧΤΕΣ] ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΔΕΝ
    ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΝΤΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ,
    ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ, ΤΟΛΜΗΡΟΣ,
    ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,
    ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
    ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Ο ΤΣΕΦΡΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΦΑΔΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΣ ΕΛΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ..

    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΕΙΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ,ΤΟΝ ΟΤΕ ,ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ,ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΑΛΑΔΑΡΗΔΩΝ..

    ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΔΝΤ..

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ..

    ΔΑΝΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ..

    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ..

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΡΟΜΠΟΚΟΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ..

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΘΡΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΕ…

    ΤΟ ΦΙΔΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΗ…

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    ΩΙΛΙΦ+++++++++++

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΝ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ.
    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΝΑ XEZEΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΩΝ
    ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ,
    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ,
    ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ,
    ΧΕΣΤΗΣ,
    ΚΛΑΝΙΑΡΗΣ,
    ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ,
    ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ,
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ,ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ,ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΑΝΗΣ,ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ.
    Κ Α Ρ Α Μ Α Ν Λ Η Σ ,
    Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ!

    O.E.A.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *