2000 stagiers επεστρεψαν στις θεσεις τους.

ΛΙΝΑ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΣ ΑΓΟΡΑΣ,ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΘΕΙ ΤΟΣΟ ΣΚΑΡΤΑ,ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩ ΠΡΟΪΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΡΕ;
    ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ-ΦΕΥΓΩ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ STAGE NA ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ,ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΤΟΠΟΣ…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    θα ηθελα να ρωτησω εαν γινεται να μου δωθει ενα τηλεφωνο για να ρωτησω επειδη ειμαι και εγω παιδι του stage 18 μηνες + 12 μηνες

    Reply
  3. Ανώνυμος

    μάλλον δεν καταλαβατε… τους πήραν πίσω μόνιμους με αναδρομικά ένσημα και μισθούς 1.200 ευρώ το μήνα εν ακιρό κρίσης…. hallo !!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
    ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΕΞΗΝΤΑ
    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ "ΠΑΘΗΤΙΚΑ" ΑΝΙΚΑΝΟΙ
    ΒΓΗΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΤΙ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Φίλε 10:23, ελπίζω να μην πας σαν πρόβατο και τους ψηφίσεις επειδή σου έδωσαν κάτι που ούτως ή άλλως δικαιούσουν…Αν το κάνεις μην παραπονεθείς την επόμενη φορά που θα σε πετάξουν στο δρόμο!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΜΗΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΟΝΙΜΟΙ" ΕΙΧΑΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ. ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Τι σου είναι οι εκλογές…Τα λαμόγια κάνουν τα πάντα για μια ψήφο…Ξέρουν ότι θα πάρουν τα @ρχίδι@ μας και επιστράτευσαν την παλια, δοκιμασμένη και αποτελεσματική μέθοδο του διορισμού…Μετά τις εκλογές θα τους πουν ευχαριστούμε πολύ, γειά σας!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Σίγουρα παρείχαν έργο αλλά δεν παύει να "μπήκαν" οι περισσότεροι με τις ευλογίες βουλευτών και για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.

    Reply
  9. Γιωργος Ξενιος.

    Ετσι ειναι στην Ελλαδα ολα απο την πισω πορτα.Τους αρχιτεμπελαρους μονιμους ας τους διοξουν και να παρουν αυτους που θελουν να δουλεψουν και καποτε πρεπει να μαθουμε στην χωρα αυτη οτι τα ρουσφετια εχουν παρενεργιες.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *