Θα… ικανοποιήσουν 200.000 οπαδούς!

Θα... ικανοποιήσουν 200.000 οπαδούς!Το Μαϊάμι τις τελευταίες μέρες γιορτάζει. Υπεύθυνοι είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς και η παρέα του που κατέκτησαν το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία των Χιτ.

Ωστόσο, εκτός από…
τους ντόπιους, ακόμη 200.000 άτομα ανά τον κόσμο πανηγυρίζουν για αυτή την επιτυχία των «κόκκινων».

Πρόκειται για τους «φίλους» που έχουν σε προφίλ που διαθέτουν σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης οι γνωστές πορνοστάρ Σάρα Τζέι και Αντζελίνα Κάστρο. Οι δύο «ηθοποιοί» υποσχέθηκαν πριν από λίγο καιρό πως θα ικανοποιήσουν τους 200.000 φίλους τους στο Τwitter, προσφέροντάς τους στοματικό έρωτα σε περίπτωση που κατακτούσαν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ οι Μαϊάμι Χιτ, κάτι που συνέβη. Οι πρωταγωνίστριες των ερωτικών ταινιών χάρηκαν με το αποτέλεσμα και έτσι θα κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους.

Μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση όπου δίνονται σχετικές οδηγίες στους ενδιαφερόμενους. Οι δύο γυναίκες θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις 2 Αυγούστου στο Μαϊάμι. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι «φίλοι» τους που το βράδυ που σήκωνε το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του ο Ντουέιν Ουέιντ τις είχαν κάνει ήδη «follow», αρκεί να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ευπρόσδεκτοι είναι οι παίκτες των Μαϊάμι Χιτ, αλλά και το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών ΝΒΑ.

Βασική προϋπόθεση ωστόσο για τους συμμετέχοντες είναι να αποδεχθούν τη βιντεοσκόπηση του γεγονότος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάρτηση σε ιστοσελίδες ή και για κυκλοφορία DVD.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα χρησιμοποίησης μάσκας, αλλά απαιτείται αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας σε όσους δηλώσουν συμμετοχή. Παράλληλα, απαγορεύεται το… οφθαλμόλουτρο και η χρήση φωτογραφικής κάμερας. Για όσους αδυνατούν να ταξιδέψουν στο Μαϊάμι, θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν το όλο «γεγονός» μέσω Διαδικτύου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *