ΠΑΜΕ ΣΤΟ 2004 ! ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΓΑΠ

«Δυστυχώς τα εισοδήματα, το επίπεδο ζωής θα γυρίσουν πίσω στο 2004!»

Αυτό ανέφερε δίχως περιστολές ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στα μέλη της επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, λίγη ώρα μετά την λήξη των προγραμματισμένων συναντήσεων με την Τρόικα. Και το δυστυχώς γιατί το είπατε κύριε Βενιζέλε; Τα εισοδήματα δεν έχουν πόδια ούτε όπισθεν ταχύτητα για να πάνε προς τα πίσω. Εσείς, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή σας, μαζί με την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και τα πρόθυμα δεκανίκια που σας στήριξαν και….
σας στηρίζουν, οδηγήσατε τα εισοδήματα στο 2004 και ακόμη πιο πίσω. Τις δραματικές εκφράσεις να τις χρησιμοποιείτε στους δικούς σας ανάλγητους υποστηρικτές σας που οδηγούν αυτό το περήφανο λαό στη μιζέρια και στην οικονομική κατάπτωση, ενώ τους απατεώνες και αυτούς που είναι υπεύθυνοι για αυτή τη κατάσταση στη προστασία του κράτους.

Είπατε και κάτι άλλο επίσης: «αν δεν σπάσουμε την φούσκα, αν δεν διαλύσουμε την ψευδαίσθηση που είχε δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία δεν θα καταφέρουμε …» Ποιος δημιούργησε αλήθεια αυτή την ψευδαίσθηση στην ελληνική κοινωνία; Θα σας πω εγώ. Εσείς και οι παρατρεχάμενοί σας που ΔΥΣΤΥΧΩΣ μένουν ατιμώρητοι. Εσείς συμμετείχατε σε όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και με έπαρση διαφημίζατε το ΕΥΡΩ όταν μας το επιβάλλατε με το έτσι θέλω ως νόμισμα.

Και όταν ο άλλος,(κληρονομικώ δικαιώματι !), πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής (σαν τον τωρινό πρωθυπουργό) σας έλεγε από το 2008 ότι υπάρχει διεθνές οικονομικό πρόβλημα, εσείς λυσσαλέα ανταπαντούσατε «όχι το πρόβλημα είναι εσωτερικό και πολιτικό και θέλουμε εκλογές».
Και αφού ήλθατε με ψεύτικες υποσχέσεις και εντελώς αντίθετο πρόγραμμα καταφέρατε να επαληθεύσετε αυτό που είχε πει ο Μπίσμαρκ πριν από 120 χρόνια περίπου: ΒΑΛΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Και δυστυχώς εσείς είστε πολύ περισσότεροι από τρεις ! Διότι καθηγητές μπορεί να είστε, ηγέτες δεν είστε.

Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *