Τελευταία Νέα

Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2004

Σας στέλνουμε video με απόσπασμα ομιλίας του σημερινού προέδρου της Ν.Δ. στις 18 Μάιου 2009, απόσπασμα στο οποίο αναφέρθηκε εκτεταμένα σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και στο οποίο ο κ. Σαμαράς υιοθετεί πλήρως τό “αποτέλεσμα” της “απογραφής” του 2004 (έλλειμμα 7%) προκειμένου μάλιστα να υποστηρίξει ότι…..
η κυβέρνηση Καραμανλή “θωράκισε” την ελληνική οικονομία.

Σήμερα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. επιχειρεί δήθεν να πάρει αποστάσεις από την “απογραφή” του 2004.

Και τότε, και τώρα, η ίδια υποκρισία, η καταφυγή στο ψεύδος, μόνο που αυτά, επαναλαμβανόμενα, αποτελούν πολιτική κοροϊδία και απάτη.
Α. Σαμαράς, ομιλία στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής, 18 Μάιου 2009: «Η ΝΔ θωράκισε τα τελευταία χρόνια την Ελληνική οικονομία. Κι όταν ενέσκηψε η παγκόσμια κρίση, τη βρήκε πολύ πιο ανθεκτική. Το 2004 το έλλειμμα στην Ελλάδα ήταν πάνω από 7% του ΑΕΠ, ενώ όλες οι άλλες χώρες είχαν ελλείμματα μικρότερα του 1%. Σήμερα, μέσα στην διεθνή κρίση και εξ αιτίας της, το δημοσιονομικό μας έλλειμμα υπολογίζεται γύρω στο 4 – 4,5% για το 2009, ενώ στις περισσότερες άλλες χώρες κυμαίνεται από 5 ως 13%! Φανταστείτε: σήμερα, μέσα στην κρίση, η Ελλάδα έχασε λιγότερο έδαφος απ’ ότι οι εταίροι της.
Η Νέα Δημοκρατία, πράγματι, θωράκισε την Ελληνική οικονομία. Κι αυτό φάνηκε όταν προέκυψε η διεθνής κρίση».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *