Ζωή Λάσκαρη: “Το 2009 έκανα το λάθος να πιστέψω τον ΓΑΠ”

Η Ζωή Λάσκαρη έκανε την επίθεση στον Γ.Παπανδρέου με ανάρτησή της στο Facebook, στην οποία μάλιστα επισύναψε φωτογραφία από παλιότερη συνέντευξή της, στην οποία δήλωνε τη στήριξή της στον πρώην πρωθυπουργό.

Αγαπητέ Γιώργο, οφείλω να αποδεχτώ και να παραδεχτώ το μεγάλο μου σφάλμα να πιστέψω σε σένα το 2009. Δεν ήμουν άλλωστε η μόνη. Έβαλες την χώρα σε μια από τις πιο οδυνηρές περιπέτειες της ιστορίας της και να’ σαι τώρα στον ρόλο του θεματοφύλακα της σωτηρίας της», αναφέρει η κ. Λάσκαρη στην ανάρτησή της και προσθέτει: «Δεν ξέρω τι σημαίνει για σένα σοσιαλισμός, σου αναγνωρίζω όμως πως διαχειρίζεσαι με μαεστρία τον προσωπικό σου σουρεαλισμό.

Πάνω απ’ όλα η υστεροφημία λοιπόν, η προσωπική λύτρωση (γιατί είναι ΜΟΝΟ προσωπική) απ’ όσα δικαίως ή αδίκως σου χρέωσαν και άσε την Πατρίδα να ακροβατεί πάνω από το χάος».

Η ηθοποιός συνεχίζει σημειώνοντας ότι όσοι συμβουλεύουν τον κ. Παπανδρέου του δημιουργούν κίβδηλες προσδοκίες και τον προειδοποιεί ότι αυτή τη φορά ο κόσμος και θυμάται και γνωρίζει και γελά.

«Αγαπητέ Γιώργο, φαίνεται πως θεωρείς τον εαυτό σου πιο σημαντικό και από την ίδια σου την Πατρίδα. Εύχομαι να μην πληρώσει ΚΑΙ αυτή τη φορά η χώρα τα προσωπικά σου γινάτια.
Με εκτίμηση, Η πατριώτισσα, δημοκράτισα, σοσιαλίστρια, Ζωή Λάσκαρη», καταλήγει η ανάρτηση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *