Τεχνητή Ένταση, Θερμό Επεισόδιο, ή Πόλεμος το 2011

Σε έξαρση τα Σενάρια Ελληνοτουρκικής Σύρραξης για το Προσεχές Διάστημα.

Ένα επικίνδυνο πολιτικό παιγνίδι στην Τουρκία θα ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς μιας Τεχνητής έντασης με την γείτονα χώρα σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Μιας τεχνητής Έντασης με μεγάλο ρίσκο εξομάλυνσης ενόψει των Τεράστιων συμφερόντων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.
Στην ένταση αυτή επενδύουν και ενισχύουν πολλοί και…..
μεγάλοι επενδυτικοί οίκοι (!!!) οι οποίοι μέχρι πρότινος είναι έξω από το παιγνίδι και ψάχνουν μια τρύπα για να εισέλθουν στην διανομή της Πίτας.
Το ανησυχητικό είναι ότι υπάρχουν πολλά γνωστά και άγνωστα αίτια που ενισχύουν μια τέτοια κρίση ως αφορμή και ό φόβος όσων γνωρίζουν είναι πως η κατάσταση έχει μεγάλες πιθανότητες να ξεφύγει.
Αν ξεφύγει τότε …
οι πιθανότητες ήττας της χώρας μας είναι μεγάλες καθώς υπάρχουν πολλά στρατηγικά σημεία που μπορούν να βληθούν και οι δυνάμεις άμυνας ελάχιστες.
Φυσικά από την άλλη το Τουρκικό κατεστημένο έτσι και καταφέρει ένα τόσο σημαντικό πλήγμα δεν είναι χωρίς σχέδιο για την επόμενη μέρα. Συνεπώς οι μέχρι σήμερα συμφωνίες με την πολιτική ηγεσία της Γείτονος είναι άσκοπες καθώς θα ενισχυθεί ή εθνικιστική αντιπολιτευτική δύναμη προκειμένου να διατηρηθούν τα νεοκατακτηθέντα …
Εδώ έρχεται κα συνδέεται ο φόβος της ελληνικής στρατιωτικής ηγεσίας με τον τίτλο «που πότε και πώς».
Οι μόνοι που δείχνουν να είναι ευτυχείς με ένα τέτοιο συμβάν είναι οι συνδαιτυμόνες της σημερινής ηγεσίας , οι οποίοι ελπίζουν σε μια εξέλιξη από όπου θα μπορέσουν να αντλήσουν εκλογική δύναμη, πεπεισμένοι ότι θα ισχύσει η συμφωνία Ερζερούμ !!!.
Η όλη κρίση έχει διαρρεύσει οτι θα ξεκινήσει από την χρήση – κατάχρηση των περιοχών στην Γκρίζα Ζώνη, όπως νησίδες στον 25ο Παραλληλο κλπ.
Στην ΕΥΠ λένε πώς από καιρό γνωρίζουν την πληροφορία και στις αρχές του μηνός Ιανουαρίου καταρτίστηκε σχέδιο αντιμετώπισης πιθανής ξαφνικής κρίσης.
Ήδη μονάδες βαρέων αρμάτων μάχης και πυροβόλων μεγάλου βεληνεκούς έχουν πάρει θέση Μάχης, στα σύνορα της χώρας με την Γείτονα . Επίσης τα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται κοντά στα τουρκικά παράλια έχουν ενισχυθεί με μονάδες των ειδικών Δυνάμεων .
Το περίεργο στην ιστορία αυτή είναι μεγάλο μέρος των όσων γνωρίζουν περισσότερα έχουν προβεί σε ενέργειες οικείου εφοδιασμού ειδών διατροφής μακράς διάρκειας.
Για το πότε θα γίνει υπάρχουν δύο εκτιμήσεις . Η πρώτη κάνει λόγο για τις αρχές Φεβρουαρίου ενώ μια άλλη δίνει έναν ορίζοντα μέχρι τον Ιούνιο του 2011.
Οι πληροφορίες αυτές όμως έχουν επεξεργαστεί και από την Ρωσική πλευρά η οποία σε μια τέτοια αφορμή θα εκφράσει με τον δικό της τρόπο την άποψη της για τα θέματα της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας.
Παραμένουμε στην Διάθεση σας για ότι νεότερο.

 http://amynias.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

60 Comments

  1. Ανώνυμος

    “ΕΝ ΦΑΤΝΗ
    ΤΩΝ Α-ΛΟΓΩΝ…”

    Οι αντιφάσεις των Ευαγγελίων
    για το σκηνικό τής γέννησης τού Ιησού.

    Οι σιωνιστικές δοξολογίες, τα κηρύγματα μίσους
    και οι ανθελληνικοί λειτουργικοί ύμνοι, που ψάλλονται
    στους ναούς τής Ρωμιοσύνης τα Χριστούγεννα.

    Άγγελοι, φάτνη, πρόβατα, βοσκοί, μάγοι, κ.ά. συνθέτουν το σκηνικό τής εορταζόμενης από τους χριστιανούς επετείου τής γέννησης τού Ιησού, όπως περιγράφεται στα ευαγγέλια, τα οποία όμως παρουσιάζουν πλήρως αντικρουόμενες περιγραφές, που δεν αντέχουν στο φώς της κριτικής.

    Χριστιανοί απολογητές με διάφορους συνοδοιπόρους τους προπαγανδίζουν επί πλέον, ότι το μήνυμα, που στέλνει στον κόσμο η γέννηση τού Χριστού είναι η αγάπη. Μελετώντας όμως -όχι μόνον την Αγία Γραφή- αλλά και τους χριστουγεννιάτικους λειτουργικούς ύμνους τής Εκκλησίας διαπιστώνεται, ότι με την υποτιθέμενη γέννηση τού Ιησού όχι μόνο δεν κηρύχθηκε η αγάπη στόν κόσμο, αλλά τό μίσος, ο ρατσισμός και ο σιωνισμός.

    http://freeinquiry.gr/pro.php?id=1836

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΗΜΑΤΑ
    ΕΝΟΣ ΕΥΣΕΒΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

    Φωτογραφικό οδοιπορικό
    στούς δρόμους τής Βόρειας Εύβοιας

    Σαν βγεις στον πηγαιμό για τη Βόρεια Εύβοια, θα νομίζεις, ότι βγήκες στον πηγαιμό για το… Ιράν!

    Δεξιά κι αριστερά στο οδικό δίκτυο, εκτός από τα μικρά ναΐδρια, που αποτελούν ήδη το σήμα κατατεθέν όλου ανεξαιρέτως τού οδικού δικτύου τής Ρωμιοσύνης, υπάρχουν πινακίδες με θεοκρατικά συνθήματα τού τύπου:
    «Ο Ιησούς σώζει τούς αμαρτωλούς» κ.ά.. Εκτός από τις Αγίες Παρασκευές κ.λπ., υπάρχουν χωριά, αλλά και ταβέρνες με ονόματα «Άγιος», «Παπάδες» κ.λπ..

    http://freeinquiry.gr/pro.php?id=1938

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Kala esi pou grafeis auto to ar8ro edw PREPEI KAI NA EISE MEGALOS MALAKAS!!!
    EXOUME LOIPON MEGALES PI8ANOTHTES NA HTTH8OUME STON ERXOMENO POLEMO ME THN TOURKIA? LOGW MEGALOU AMYNTIKOU BA8OUS KTL, 8A SOU ELEGA TWRA GIA MEGALO BA8OS ALA EXE XARH…..
    ALLA RE BLHMMA PIES EITAN OI PI8ANOTHTES TOU BIETNAM ENANTION AMERIKHS?
    ELLADAS TOU 1940 ENANTION ITALIAS KAI MOUSOLINI?
    KOLOKOTRWNH -KARAISKAKH KAI TOURKIAS 1821?
    FILANDIAS ENANTION RWSIAS B-PAGKOSMIOS…
    H ELLADA EXEI POLLA NHSIA STO AIGAIO DYSKOLH AMYNA ETSI? GIA PES MAS POSW EUKOLO EINE GIA THN TOURKIA NA DIASPASEI TIS MONADES THS KAI NA EPIXEIREI TAUTOXRONWS NA KATALABEI—RHODO,KW,KALYMNO.XIO,MYTILINH,SAMO, KRHTH KTL?
    EDW OI KYPRAIO TO 74 KATERIPSAN 25 TOURKIKA POLEMIKA AEROPLANA,POSA 8A KATAREIPSOUME EMEIS?
    KAI KATI ALO RE BLHMMA OI POLEMOI DEN GEINWNTE MONON OTAN EISE SIGOUROS OTI 8A NIKHSEIS….KAMIA FORA PREPEI NA YPERASPISEIS KAI TO SPITI SOU..EAN EXEIS TETIO.. ( BLEPE MAXH TOU MARA8WNA LIGOI ELLHNES ENANTION POLAPLASIWN PERSWN) KSYPNA BLHMMA,DEN YPARXOUN NIKHTES SE POLEMOUS SHMERA YPARXOUN MONO HTTHMENOI….STAMATA NA FOVIZEIS TOUS ELLHNES ME TA KONTOPI8ARA TOUS STRABOKANIDES MOGGOLOUS…
    A Byzantinos

    Reply
  4. Ανώνυμος

    αδερφε υπαρχει συμφερον ο ρωσος θελει τα στενα του βοσπορου για να μπαινοβγαινουν τα πλοια του χωρις να δεινει αναφορα στους τουρκαλαδες ενα αεροπλονοφορο θελαν να περασουν και το καναν ντισκοτεκ και το αφοπλησαν για να παρουν αδεια διελευσης απο βοσπορο. Ισραηλ και αμερικη θελουν το κοιτασμα λεβιαθαν που ειναι απο τα μεγαλητερα που εχουν βρεθεικαι θελουν να βγαλουν απεξω το τουρκια λιβανο συρια αλλα το προβλημα τους ειναι η τουρκια τους αλλους δεν τους λογαριαζουν γιαυτο ολοι μηλανε για κατεχομενη κυπρο πηγε η μερκελ πηγε χιλαρι στην κυπρο θα δεις που θα σκασει και ομπαμα τυχαιο δεν νομιζω μεχρη και ο γιωργακης στο ερζερουμ τους το κοπανισε στη μαπα κατεχομενη κυπρο και μηναν μαλακες οι τουρκοι που βρηκε το θρασος και τα αρχιδια ο γιωργακης γιαυτο και φιλοισραηλινη φιλια

    Reply
  5. Ανώνυμος

    καλα εσυ ψηλε απο πανω εχεις ξεφυγει τελειως….ουτε ρωσσοι ουτε κανενας δε σε βοηθαει αν δεν εχει συμφερον το χει αποδειξει η ιστορια και οπως ξερουμε ολοι επαναλαμβανεται ομως οι ΕΛΛΗΝΕΣ παντα πολεμουσαν μονοι τους λιγοι εναντιων πολλων οποτε ειμαστε συνηθησμενοι

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΟΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΚ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΣΗ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΟΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΤΡΑΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ ΟΥΤΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΑΧΩΝ ΜΑΣ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΣΕΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΗΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΗΤΕΡΟ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    οι τουρκοι εχουν την ευημερια τους σημερα απο εβραικα κεφαλαια και τεχνογνωσια αντι να τους πουν ευχαριστω τους στελνουν τελεσηγραφα οτι ειναι δυνατοι και θα τους την πεσουν μαζι με του υποληπους μουσουλμανους που τους μησουν συρια ιραν

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΙΤΩΝΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΣΑΝ ΤΗΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΟΙ ΔΙΠΛΟΜΑΤΕΣ ΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΑΚΑΛΗΦΘΙΚΕ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΟΙΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΜΗΛΑΝΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΜΕΧΡΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΠΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΗΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    μαθε να δινεις λινκ ρε 10.55. αυτο που εδωσες ειναι για ολη την εφημεριδα. ψάξε τα friendly urls στις προτιμησεις του internet explorer και απενεργοποιησε τα.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΚΕΜΑΛΙΚΟΥΣ.ΚΟΥΡΔΟΥΣ.ΡΩΣΣΟΥΣ,ΙΣΡΑΗΛ.Ο ΓΑΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΕΡΑ ΝΟΤΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΥΡΩ Ο ΑΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ.ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΟΡΚΙΑ.ΕΧΘΡΟΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ.Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ.ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΚΟΣ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Πάντως και οι τουρκαλάδες να μήν κάνουνε τίποτα, θα μας τελειώσουνε οι ανίκανοι οι πολιτικοί μας,αυτά τα ρεμάλια είναι πιό επικίνδυνα.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Το ότι θα γίνει θερμό επειδόδιο με τους Τούρκους αυτό είναι σίγουρο. Το πότε το γνωρίζει μόνο ο Θεός. Εν πάσει περιπτώσει εμείς οφείλουμε να είμαστε ετοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Μη μασάτε ρεεεεεεεεεεεεεεε…

    οι Τουρκαλάδες όσο εξοπλισμό και να έχουνε δεν έχουνε όμως τα κατάλληλα παπάρια!!!

    Πιστεύεται βρε ότι μέχρι τη Κόρινθο θα κατέβουν.. τι ανοησίες είναι αυτές.. ;;;;

    Εδώ το 21 μια χούφτα άοπλοι ήμασταν και τους τσακίσαμε τους βρωμιάρηδες..

    Reply
  17. Ανώνυμος

    1ον
    τα εξαμιλια δεν ειναι περιοχη αλλα τα εξι ναυτικα μιλια
    2ον
    δωσε θαρος στο χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι
    να δειτε που οι τουρκοι θα κανουν ντου οπως λενε οι προφητεις

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΦΡΙΛΕΣ…
    ΡΕ ΕΣΕΙΣ?? ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!
    ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ!!
    ΡΕ ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΣΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ??? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΜΑΝ ΠΙΑ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΑ ΣΤΗ ΒΑΝΔΗ , ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΗΩΤΕΣ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Εσύ με ποιούς είσαι ψοφίμι; Με τους ρασολάτρες, τους επιστήμονες του κώλου, ή τους ανίδεους ραγιάδες μαϊμουδέλληνες που νομίζουν πως είναι και μάγκες;

    Βρες μια τουαλέτα βάλε το κεφάλι σου μέσα και τράβα το καζανάκι το ταχύτερο δυνατό.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ;;;

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗ;;;
    ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΛΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΟΦΑΛΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΔΡΑΝΑ;;;;

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ…

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Όλες οι προφητείες του πατροκοσμά είναι μαϊμού γιατί γράφτηκαν από τον Καντιώτη τη δεκαετία του 50. Απόδειξη ότι δεν υπάρχει ούτε μία έγγραφη αναφορά τέτοιων προφητειών πριν τη δεκαετία του 50.

    Του Παϊσίου οι αποδιδόμενες σε αυτόν προφητείες ενδέχεται να έχουν και ένα ποσοστό πραγματικών λόγων του Παϊσίου. Από αυτούς ένα ποσοστό ενδέχεται να είναι πραγματικά σήματα από το μέλλον που έλαβε διαισθητικά.

    Αλλά το μέλλον υπάρχει σε πολλές μορφές ή χρονογραμμές και η χρονογραμμή που διανύουμε οι περισσότεροι μπορεί να να μην συμπεριλάβει τα γεγονότα που έλαβε ο Παϊσιος από άλλη χρονογραμμή.

    Δηλαδή το μέλλον μας δεν είναι γραμμένο αλλά το παράγουμε συλλογικά σαν κοινωνίες. Αλλά και ατομικά (πχ αν φύγεις από την Ελλάδα δημουργείς το ατομικό σου μέλλον).

    Πρόβλεψη: αφού η πρόθεση της Νέας Τάξης είναι να ενώσει Ελλάδα και δυτική Τουρκία, αυτό ακριβώς θα γίνει. Οι κρυπτο-εβραίοι του κρατιδίου μας θα ενώσουν την εξουσία τους με τους κρυπτο-εβραίους της Τουρκίας. Και όλοι μαζί, σκλάβοι μιας παγκόσμιας χούντας που θα καταρρεύσει όμως με τον έρχομό των Ανδρομέδιων και την άνοδο στην 5η διάσταση συνειδητότητας των περισσότερων ανθρώπων (ορκ τουρκίας και ραγιάδες εξαιρούνται).

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Ι αλήθεια είναι δεν φοβάμαι να πολεμήσω απλός σκέπτομαι ότι εμείς πάλι θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα και ι πολιτική μας θα κρύβονται κάπου στο εξωτερικό σε ξενοδοχεία 6 αστέρων!!!! Ι προδοσία θα πάει σύννεφο το απόδειξε ι ιστορία !!!!!!

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Φίλε 9.27 – Πτολεμαίε κατ'εμέ το όλο θέμα με τις προφητείες θέλει προσοχή.
    Εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη θεωρώ ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε με τις προφητείες (ότι δεν θα ανοίξει Ελληνικό ρουθούνι) διότι είναι να σαν περιμένουμε το μάνα εξ ουρανού.
    Αν κάνουν κίνηση εναντίον μας μην περιμένεις "θεόσταλτες" (ή κάποιων δήθεν φίλων μας εξ Ρωσίας) βοήθειες από πουθενά. Πρέπει να "ματώσουμε" για να αποκρούσουμε τον οποιοδήποτε εχθρό, κάτι που κάναμε πάντοτε άλλωστε.
    Στη γωνία μας περιμένουν πάρα πολλοί γιατί κατέχουμε το καλύτερο φιλέτο γης στον πλανήτη.

    Φιλικά, Vangel

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΒΑΨΑΝΕ.ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΝΕΦΟ.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΙΧΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.
    ΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    9.22 KAΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ.ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    9.22 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ…
    ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΟ

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΦΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ

    ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΣΑΚΑΛΙΑ!!!

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply
  28. Ανώνυμος

    11/2/2011 η αρχη…??? μπορει ναι, μπορει οχι, ο καιρος ειναι κοντα….τι θα γινει οταν κοπει το ρευμα??γιατι μας ψεκαζουν σχεδον καθε μερα?? ειχαν σταματησει για καμμια εβδομαδα. ξαναρχισαν ομως. τους ξεπαστρευουν εναν – εναν εδω και καιρο αν το εχετε παρει χαμπαρι….

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Μακάρι να βγούμε ψεύτες !!!!!! αλλιώς την βάψαμε !!!!!
    Ο πόλεμος είναι μια λέξη, σε βάθος όμως κρύβει θάνατο μιζέρια βιασμούς βασανισμούς και αν δεν κερδίσουμε τα επόμενα χρόνια σκλαβιά, είσαστε σίγουρη ότι επιθυμείτε τον πόλεμο ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Σε κάτι τέτοιο μας οδηγούν,οι εξελίξεις.Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.Για τι με τους προδότες_πολιτικούς,που έχουμε μην περιμένετε και πολλά πράγματα…

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Καλησπέρα,

    Γενικά συζητείτε καιρό η πιθανή δημιουργία (τεχνητού) θερμού επεισοδίου με τους ταταρομόγγολους ειδικότερα τώρα με την προδοτική κυβέρνηση του Τζέφρυ.
    Η κορυφή του παγόβουνου είναι τα πετρέλαια, τι βρίσκεται από κάτω είναι κάτι που θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συζητήσουμε εδώ μέσα.
    Γενικά η Τουρκία πάντως βρίσκεται στην μπούκα αφού είναι όπου φυσάει ο άνεμος και κάνει πολλές κωλοτούμπες. Δεν υπάρχει πιο δουλικός λαός. Τώρα πάει κόντρα στο Ισραήλ (άρα και στο Αμέρικα) και τακιμιάζει με Ιράν-Κίνα. Θα το φάει το κεφαλάκι της με αυτή την πολιτική

    Vangel

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΕ….
    ΘΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ … ΓΙΑ ΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ .. ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΦΡΙΣΟΥΝ( ΠΕΣ ΟΤΙ ΚΡΑΤΩ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ)
    ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ , ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΩΡΑ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΛΛΑ… ΥΠΟΜΟΝΗ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ!
    ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ (ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ 2) ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ !

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ

    ΒΑΣΙΚΑ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΣ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΦΟΝΤΙΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

    ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΙΣΩ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ??ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΕΤΕ ΜΕ ΣΑ ΣΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟ??ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ??

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ…

    ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ… ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΟΦΙΛΟΛΟΓΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΗΕΜΡΟΜΗΝΙΕΣ…

    ΟΜΩΣ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΕΓΩ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ…. ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ…

    Reply
  35. Ανώνυμος

    πριν τις 16/02 που συμπληρώνει ο ιερώνυμος 3 χρόνια, για όσους ξέρουν τη ρήση του Πορφύριου

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Καθισε στον καναπε ελληνα,καρναβαλισου στο πατρινο καρναβαλι,ψηφισε τους εθνοπροδοτες γιατι σου εταξαν διορισμο,αδιαφορησε για τον συνανθρωπο σου που ειναι ανεργος και εγκλωβισμενος,μεινε ανεπαφος απο τα κοινα και επετρεψε πολιτικες εναντια των ελληνων και υπερ των λαθρομεταναστων αλλα οταν μπει ο τουρκος σπιτι σου θα φωναζεις βοηθεια και πιστεψε με ο ανεργος ελληνας,ο αδικημενος θα ερθει να σε βοηθησει και οχι ο υπαλληλος σου ο αλβανοπακιστνομπαγλαντεσιανος που απασχολουσες στην επιχειρηση σου μεχρι τωρα

    Reply
  37. Ανώνυμος

    ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ!!!
    17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΑΝΤΕ 20 ! ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ!

    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ … ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΙΔΕΟΛΟΓΟΥΝ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΛΕΣ ΝΑ ΣΥΖΙΤΙΣΟΥΝ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΗΛΙΑ ΓΙΟΚ. ΧΟΥΓΚ..
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΞΕΡΟΥΝ

    Reply
  38. Ανώνυμος

    ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ.(ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ).ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *