AΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ 2011

Μια αναλυση του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στο τελος καθε χρονου συνηθιζεται να ξεχνουν οι Ελληνες τα περασμενα και να αποβλεπουν στον νεο χρονο με ελπιδα. Με την «ψυχικη αυτη ορμονη» της ελπιδας για το μελλον και με
την βοηθεια της χριστιανικης θε’ι’κης συμπαραστασης του Γιαχβε, γεννιεται καθε χρονο απατηλα η αυταπατη του καλλι- τερου αυριον. Οι Ελληνες ως…..
Εβραιοχριστιανοι ειναι χαμενοι
μεταξυ της αγελης των θηριωδων χριστιανικων λαων της Ε.Ε. που μπηκαν ως κλεφτες στο μανδρι τους. Ως αυτοανακηρυχθεντες «προστατες του ελληνικου λαου», δεν μας αφησαν μετα το 1821 ουτε μια ημερα ησυχους. Με συνεπεια και συνεχεια μας εκλεψαν και μας δυσφημησαν με τον ποιο βρωμικο τροπο.
Ακομη και στις μερες μας προβαλλουν τις δηθεν στατιστικες απατες των ελληνικων κυβερνησεων για την εισοδο της Ελλαδας στην Ευρωζωνη, ενω οι Γαλλικες, οι Γερμανικες, οι Βελγικες και Ιταλικες απατες για τον ιδιο σκοπο και πολυ ενωρητερα, αποκρυβονται επιμελως.
Οι επι 1750 χρονια οργιασαντες εβραιοχριστιανοι εξουσια- στες, Τουρκοκοτζαμπασηδες, Καλλικαντζαροι, Τζορμπαση-δες και Κεχαγιαδες και οι αλλοι Τουρκογυφτοι σε βαρος του
οικομενικου ελληνικου λογου, του οικουμενικου συμφεροντος
«ευρυνομης-δικης, δηλαδη της τριτης αυτοδεσμευσης του Δια», οι αναβιβασαντες τον αιμοσταγη και δογματικο θεο των εβραιων Γιαχβε στα βαθρα της Αιδους και της Νεμεσεως, οι πλαστογραφοι και οι καταστροφεις της Ελληνικης Ιστοριας και του Ελληνικου Πολιτισμου, οι κηρυκες της αναιτιωδους σχεσεως (για τον σχηματισμο του κατ’ εξοχην λογικου οργανου, της ομιλιας), δηλαδη των λεξεων με τα πραγματα και του λογου, των εννοιων με το ελληνικο αλφαβητο που σκοπημα το βαφτισαν φοινικικο και επομενως του εξελιγμενου ελληνικου λογου με το υψος του Ελληνικου Πολιτισμου, οι αυτοανακηρυχθεντες «ευρωπαιοι προστατες του Ελληνικου λαου (με την εννοια των νονων της μαφιας) και οι κηρυκες ολων των ιδεολογικων δογματων, βλεπουν να πλησιαζει η ωρα της συντριβης τους. Απο αυτην δεν θα εξαιρεθουν οι ιδιοκτητες και οι ντελαληδες των ηλεκτρονικων ΜΜΕ που καθοδηγουν και υπνωτιζουν κατα εντολην την κοινη γνωμη. Η εισβολη των διεστραμμενων τηλεοπτικων «σεναριων» του εκφυλικσμου, της πορνειας, της βιας, της παρανομιας και τοσων αλλων στα σπιτια μας δηληριαζει τον ιερο ελληνικο οικογενειακο χωρο, σκορπιζει την συγχυση η οποια σκοπευει στην εξοντωση καθε αντιστασης με την δημιουργια πολιτων-ρομποτ, αγλωσσων, εκτελεστικων οργανων στην υπηρεσια του συνεχιζομενου παρανο’ι’κου εκτρωματος της εβραιοχριστιανικης εξουσιας. Mε τιs αναρθρεs κραυγες, τα ουρλιαχτα και τον τυφλο φανατισμο των ψηφοφόρων, οι οποιοι κοινουνται σπασμωδικα και κατευθυνονται επι- δεξια απο τους πανουργους των κομματοσκυλων, οι αχρηστοι εκ των τρειων οικογενειων στην Ελλαδα βαφτιζονται εναλλαξ ηγετες και σωτηρες του ελληνικου λαου. Με την μεθοδο αυτη οι Ρωμιοι, δηλαδη οι ακομη χριστιανοι Ελληνες κοιμουνται τον υπνο της πνευματικης τους αφασιας και γι’ αυτο εχουν το θρασος απεναντι της Ελληνικης Ιστοριας να εμφανιζουν τους υβριστες καθε ηθικης σταθμης, ως χαρισματικους ηγετες, τους σκληρους δολοφονους της ελευθεριας του λογου και της σκε- ψης ως υμνητες της δημοκρατιας κ.α. πολλα.
Στο ξυπνημα αυτων πρεπει να βοηθησουν ολοι οι Ελληνες, γιατι η λαιλαψ που πλησιαζει τους εβραιοχριστιανους εξουσιαστες ειναι δυνατο να οδηγηθη κατα πρωτιστον λογο εναντιων εκεινων που ειναι και οι μεγιστοι των αντιπαλων τους.
Που μας οδηγει η σημερινη τραγικη κατασταση της πατριδας μας ; Σε καποιες αραγε, τρομακτικες αποκαλυψεις ‘η στην επιβεβαιωση της αρχεγονης ελπιδας ; Εμεις οι Ελληνες καθε τοσο φανταζομαστε πως βρισκουμε την εξοδο του λαβυρινθου μα καθε φορα ανακαλυπτουμε με απογοητευση πως χωνομαστε ολο και βαθυτερα στις επικινδυνες στοες του. Παραμονευει καπου και για την Ελλαδα ενας Μινωταυρος ; Με τι εχουμε στην παρουσα οικονομικη κριση να κανουμε ; Υπαρχει καποιο σχεδιο ; Και εαν ναι, τι ειναι ; Μηπως μια φοβερη παγιδα ; Εκδικητικη μανια καποιων για το δηθεν εγκλημα του Αντιοχου Δ’ του Επιφανη που αγνοουν οι περισσοτεροι Ρωμιοι αν διεπραξε ; Θεωρειται ο Εξελληνισμος των Εβραιων εγκλημα ; Ειμαστε θυματα ακορεστου αιωνιου σαδισμου και σκοταδισμου ‘η προνομιουχα πλασματα, που τους επιφυλασσεται αγαθη τυχη προκαθορισμενη απο καποια ευεργετικη προνοια ; Το βεβαιο ειναι, πως καποιος ‘η κατι μας τοποθετησε πανω στον ιερο αυτο τοπο αλυσοδενοντας μας με βαρεια δεσμα και μας εβαλε στα μυαλα την προμηθε’ι’κη ιδεα για να σπασουμε αυτα τα δεσμα!
Η προβλεψη για το 2011 δεν ειναι επιφοιτηση του «αγιου πνευματος» αλλα το αποτελεσμα της γνωσεως των περασμενων και των παροντων. Ειναι το αποτελεσμα της ορθης αναλυσης.
«Τα τ’ εοντα προ τ’ εοντα τα τα’ εσομενα».
Η διαφθορα και η διψα της κυριαρχιας του παροντος κατεκλυσε την ζωη των Ελληνων με την ασυγκρατητη δυναμη της πλημμυριδας. Το επικινδυνο παρον ειναι συνεπεια προηγηθεντων γεγονοτων συμφωνα με τον νομο της φυσεως και της ιστοριας. Η Αληθεια ειναι η δημιουργικη συνδεση των γενομενων με τα γιγνομενα.
Επειδη τα γενομενα εχουν σχεση αμεσης συνεπειας με τα γιγνομενα και τα γενησομενα, αυτονοητα τα γιγνομενα, για να μην αποτελουν εντροπια, πρεπει να αποτελουν οιονει «φυσικα τεκνα» των συμβαντων. Ετσι λειτουργει ο νομος της φυσεως.
Στην ιστορια η αποσυνδεση του παροντος απο το παρελθον αποτελει εκτροπην και ως ανωτερο πνευμα δεν ειναι δυνατον να νοηθη τιποτε αλλο εκτος απο το πνευμα της ομαδας η οποια δεν μπορει να ειναι αλλη απο το συνολο της ανθρωποτητας. Η ελευθερια απο την αλλη πλευρα εκτος φυσικου νομου ειναι και λογικα απολυτα ασυλληπτη και δημιουργικα-πρακτικα απολυτα ανυπαρκτη. Η ελευθερια-αλήθεια ειναι ο μοναδικος δρομος, η αδηριτη αναγκη για την επιβιωση του Ελληνισμου και κατ’ επεκταση της ανθρωποτητας. Στον σημερινο εβραιοκρατουμενο κοσμο, χιλιαδες ενεργοποιη-μενοι μηχανισμοι της εβραιοχριστιανικης εξουσιας αποτελουμενης, απο δογματα, οικονομισμο, ανοιχτη ‘η συνωμοτικη οργανωση κ.α. δουλευουν, για να αποκρυψουν την αληθεια και για να εξαλειψουν την ελευθερια με συνειδητη διαστρεβλωση αυτης και με την βοηθεια του θρησκευτικου σκοταδισμου. Η αληθεια ηδη κειται σωριασμενη σε οικτρα ερειπια ενω η ελευθερια αποδημησε σε αλλον πλανητη. Η εβραιοχριστιανικη εξουσια, η παρα φυση ιεραρχηση της ανθρωποτητας σαν ομαδα εδω και 1750 χρονια εκτισε το οικοδομημα της σ’ ενα ξενο οικοπεδο, στο υπεδαφος του οποιου ειναι θαμμενες χιλιαδες ατομικες βομβες, δηλαδη ολες εκεινες οι ατομικες συνειδησεις, ολα εκεινα τα ατομικα πνευματα που δεν «χωρανε» μεσα στο ισχυον εβραιοχριστιανικο εξουσιαστικο πνευμα. Οι βομβες αυτες στην Ελλαδα αλλοτε εκρηγνονται, οποτε η εβραιοχριστιανικη εξουσια ακρωτηριαζεται, αλλοτε «αφοπλιζονται» εγκαιρα με τεχνητα μεσα απο τους ειδικους «πυροτεχνουργους» της εξουσιας (δολοφονιες των αξιων, καταπνιξη και τεχνητη σιγηση-φιμωση των «παραφωνουντων» πνευματικων πηγων λογου κ.α.) και αλλοτε «χωνευονται» μεσα στα εξουσιαστικα γραναζια. Η επιβιωση της εβραιοχριστιανικης εξουσιας με τα προαναφερθεντα μεσα που συγκρουονται με τους κανονες αυτοσυνεπειας, αυτοελεγχου και αυτοσυντηρησεως του ανωτερου πνευματος της φυσεως δεν ειναι δυνατον να συνεχισθει για πολυ ακομη καιρο. Ουτε ο παραγκωνισμος ‘η η φυσικη ‘η η ηθικη δολοφονια των αριστων θα εμποδισει την καταρρευσην της. Η λαιλαψ πλησιαζει….Ειναι δυνατη η δημιουργια κοσμου απο την μαζα των «κοιμωμενων» κατα Ηρακλειτον, των αρκαπιαδων, των ανθρωπων του υποκοσμου, τους οποιους χρησιμοποιει η εβραιοχριστιανικη εξουσια ; Ειναι δυνατη η δημιουργια κοσμου με σκανδαλα, απατες, ραδιουργιες, δολοφονιες κ.α. ; Ειναι δυνατη η δημιουργια κοσμου με αρριβιστες, με τυχαρπαστους και με δημαγωγους ; Η διαλυση ενος εθνους επερχεται ‘η με τα οπλα ‘η με το χρημα, δηλαδη ‘η με την βια ‘η με πολιτικες μεθοδους. Με τα οπλα οι Ελληνες αντισταθηκαν με επιτυχια επι πολλους αιωνες. Εις το χρημα και την πολιτικη διαφθορα, οπως τουλαχισατον φαινεται, υπεκυψαν μονο σε λιγες δεκαετιες εθνικου βιου, δηλαδη απο τοτε που κινητοποιηθηκε απο τους εβραιοχριστιανους εξουσιαστες η ελεγχομενη οικονομικη βοηθεια απο το εξωτερι- κο, την οποιαν διαχειρισθηκαν
1. μεταξυ 1945-1952 τα δυο κομματα εξουσιας των Φιλελευθερων και Λα’ι’κων
2. μεταξυ 1955-1963 ο κληρονομος αυτων Καραμανλισμος
3. μεταξυ 1981-2010 ο Καραμανλισμος, ο Παπανδρε’ι’σμος, ο Μητσοτακισμος, ο Σημιτισμος, ο Νεοκαραμανλισμος και ο Νεοπαπανδρε’ι’σμος. Στην φαση αυτη της οικονομικης βοηθειας απο το εξωτερικο οι Γραικορωμιοι ‘η κοινως Ρωμιοι και Ελληνες δεν εδειξαν ικανοτητες αμυνας, κουρασμενοι ισως απο τις πολεμικες και εμφυλιοπολεμικες εμπλοκες και περιπετειες του 1940-1950, οπως και δεν δειχνουν ουτε στις ημερες μας ικανοτητες προσαρμογης στα νεα δεδομενα της παγκοσμιας οικονομιας. Το μεγαλυτερο ομως εγκλημα κατα του ελληνικου εθνους υπηρξε η καταχρηση και μη εθνοφελη χρηση της ξενης βοηθειας με υπερβαση καθε λογικης η διαχειρηση 1981-2009 και η εκλα’ι’κευση της διαφθορας για εξαγορα ψηφοφορων. Για να καλυψουν τα δυο μεγαλα κομματα εξουσιας (Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ) τις δικες τους μεγαλες απατες και καταχρησεις, διεδωσαν και ενεθαρρυναν τις μικρες απατες και κλεψιες μεγαλων λα’ι’κων ομαδων σε πλατια κλιμακα ωστε να μπορουν σημερα να ισχυριζονται οτι ολοι μαζι τα φαγαμε. Η διαχειρηση των κοινων ειναι υποθεση καταλληλων θεσμων, αξιοκρατιας και των αριστων. Η αμεση συμμετοχικη και οχι η σημερινη αντιπροσωπευτικη δημοκρατα της ανυπαρκτης ισοτη-τας, της εξουσιας, του οικουμενισμου, των ελαστικων συνταγματων, των υποπτων νομων και της κατευθυνομενης τοπικης αυτοδιοικησης των πολιτων, αποτελει την εσχατη γραμμη υποχωρησης, υπο την προ’υ’ποθεση οτι συντρεχουν υγιεις θεσμοι, αυστηροι κανονες εφαρμογης και κυριως υπακουη σε δικαιους νομους. Καθε δε υπονοια, οχι ιδεα, περι εξουσιαστικης και οικονομιστικης συμμετοχης στην διαχειρηση των κοινων συνεπιφερει την εσχατη των ποινων. Στην μεχρι σημερα ανυπαρξια της ως ανω καταστασης στην νεωτερη Ελλαδα κρυβεται το κυριο προβλημα της χωρας μας, στην οποια ο πολιτικος λογος του Ηρακλειτου, Σωκρατη και Πλατωνος εχει πεθανει οριστικα και προ πολλου.
Μπενουμε στο 2011, στο ετος των μεγαλων αποφασεων. Με την συμπραξη των Ελληνικων Ενοπλων Δυναμεων στο τρα- πεζι που θα στρωθει πανω σε ενα πεντακαθαρο και ασπρο τρα- πεζομαντηλο, δεν θα καθησουν αυτοι που εχουν χερια λερωμενα απο εγκληματα, κλοπες, απατες, προδοσιες, αρπαγες, λεηλα- σιες της ελληνικης ιστοριας, λεηλασιες της ελληνικης γλωσσας, λεηλασιες της παναρχαιας ελληνικης κληρονομιας και οι πολιτικοι και θρησκευτικοι σαρκοφαγοι του Ελληνισμου. Δεν θα καθησουν οι σημερινοι πολιτικοι και πνευματικοι ηγετες της χωρας, οι οποιοι προδωσανε τα οποιαδηποτε ιδανικα της, με αποτελεσμα σημερα ο ελληνικος λαος να στερηται ιδεολογικης καθοδηγησεως και, το χειροτερο, ιδεολογικων προτυπων με αποτελεσμα να μην εχει αυτος παραδειγματα για να μιμηθη. Απο την ελλειψη ιδανικων και απουσια προσωπικοτητων (λειψανδρια) κινδυνευει το εθνος μας και οχι απο την σημερινη οικονομικη κριση. Ολοι οι ως ανω υπευθυνοι θα κρεμονται στις αγχονες που θα στηθουν στην πλατεια συνταγματος των Αθηνων και αλλου.
Οι Ελληνες, ξεχωριζομενοι ως Ελληνες μπορουν να μεγαλουργησουν εγκαταλλειποντας την Ευρωζωνη και την Ε.Ε. με νεα κατευθυνση προς την ανερχομενη πολιτικη και οικο- νομικη μεγαλοδυναμη, που φερει το ονομα «Κινα».
Η ελπιδα ειναι μια ορμονη την οποια μας προσφερει η φυση και οχι η θρησκεια ‘η η Ε.Ε.για να δρουμεν δυναμικα. Μονο οταν ο λαος μας αποκτησει την επιγνωση της στυγνης πραγματικοτητας του παροντος θα μπορεσει να βρη τα μεσα δρασης που θα δικαιωσουν την ελπιδα για το αυριο. Αυτη δεν κρυβεται εντος της Ε.Ε. Αυτο πρεπει να το κατανοησουμε εγκαιρα διοτι αλλως ο υπνος της πνευματικης μας αφασιας θα μας καταδικασει σε θανατο. Η Ε.Ε., ως εβρα’ι’κο δημιουργημα και οικονομικα απολυτα ελεγχομενη απο τον τραπεζικο οικο Rothschilds, δεν μπορει να γινη ο οδηγος της ανθρωποτητας στον δρομο προς τον Οικουμενισμο. Οι Εβραιοι εξουσιαστες της Ε.Ε. μας επεβαλλαν την δικη τους εκμεταλλευση με απανθρωπες, υπουλες και υβριστικες μεθοδους, αλλοτε με τον κομματικο βουρδουλα, αλλοτε με τον φοβο του Γιαχβε και την μισαλλοδοξια και τελος με την αποβλακωτικη μεσων διαφημισεων αναπτυξη αχρηστων και, τις περισσοτερες φορες βλαβερων μεχρι του βαθμου της κοινωνικης αποσυνθεσης, καταναλωτικων προ’ι’οντων.
Ο νεος οδηγος, οποιος και εαν ειναι αυτος, θα ερθει απο αναγκη στον ιερο μας τοπο για να λαβη τον ενα και μοναδικο Δελφικο χρησμο. «Ηκεις, ω Λυκοοργε, εμον ποτε πιονα νηον Ζηνι και πασιν Ολυμπια δωματ’ εχουσι. Διζω, ‘η σε θεον μαντευσομαι ‘η ανθρωπον, αλλ’ ετι μαλλον θεον ελπομαι, ω Λυκοοργε. Ηκεις δ’ ευνομιαν αιτουμενος αυταρ εγως δωσω την ουκ αλλη πολις επι χθονιη εξει».
Η νεα πορεια θα αρχισει παλι απο την Ελλαδα, ανεξαρτητα εαν εμεις υπαρχουμε ως Ελληνες ‘η οχι. Διοτι :
1. η υπογεννητικοτητα θα μας αφανιση.
2. οι μειονοτητες θα μας κλονισουν.
3. η α-παιδεια θα μας αποβλακωσει
4. τα ναρκωτικα θα μας αποκτηνωσουν
5. η μη υπαρξη εθνικης αμυνας θα δραστηριοποιησει τους αρπακτικους γειτονες μας.
6. ο οικονομικος παρασιτισμος (δημοσιοι υπαλληλοι, ενοπλες δυναμεις, αστυνομια, κληρος του παρακρατους κ.α. πολλοι) θα μας γονατησει.
7. η απωλεια της εθνικης μας ταυτοτητας θα σβησει τον τροπο ζωης μας.
8. ο ιδεολογικος χαο’ι’σμος θα μας ριξει στο χαος.
9. οι ξενες επεμβασεις θα μας σκλαβωσουν.
Απεναντι σε ολα αυτα που πληττουν τον Ελληνισμο, αντι-
τασεται μονο ο Ελληνικος λογος που περιεχει την ανικητη
δυναμη της αληθειας. Ισως αυτος να μας σωση.
Γεωργιος Θ. Χατζηθεοδωρου
20.12.2010
Dimitris N. Adamopoulos
makrinitsa@hotmail.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *