ΤΟ ΚΕΡΑΤΟΦΟΡΟ ΔΕΝΔΡΟ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ

Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΠΟΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.
ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΙΣ 15-2-2005 ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ, ΤΑ ΡΙΖΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΙΖΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ.
Με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που βιώνουμε στην Ελλάδα, αλλά και τις πολύ δύσκολες συνθήκες που οδήγησαν την χώρα σ’ αυτό το αδιέξοδο, που όμως δεν ήταν τυχαία αλλά ούτε και από λάθη, διότι λάθη πολυεπαναλαμβανόμενα δεν είναι λάθη αλλά ηλιθιότητα ή σκοπιμότητα. Και όλα αυτά ξεκίνησαν μετά την….
μεταπολίτευση. Και όπως θα δούμε παρακάτω για να γίνει αυτό, χρειάστηκαν πρώτα να γίνουν διάφοροι νόμοι, υπουργικές αποφάσεις σε συνδυασμό με αλόγιστες σπατάλες και άνευ λόγου δανεισμό και καταχρέωση των Ελλήνων στους διεθνείς τοκογλύφους και έτσι φτάσαμε στο χρονικό αλλά κομβικό έτος του 2005….
Το λέμε δε κομβικό σημείο διότι τότε ετέθη ο θεμέλιος λίθος του τελικού σχεδίου της αποδόμησης της οικονομίας των Ελλήνων αλλά και της πλήρους εξαθλίωσης των και της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας. Και γιατί λέμε του σχεδίου. Λέμε λοιπόν του σχεδίου διότι αυτό απορρέει από τα κατωτέρω αναγραφόμενα.
Το έτος 2005 στην Βουλή των Ελλήνων ήσαν 4 κόμματα. Η Νέα Δημοκρατία ως Κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ ως μείζονα αντιπολίτευση, το Κ.Κ.Ε. και το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τον Φεβρουάριο του 2005 έληξε η θητεία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και έπρεπε να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος. Τα τέσσερα κόμματα συμφώνησαν και εξέλεξαν τον σημερινό πρόεδρο τον κ. Παπούλια.
Όμως εψήφισαν και ένα πολύ περίεργο πρωτόκολλο για την παραλαβή των καθηκόντων του νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Το πρωτόκολλο αυτό το πήρε η πρόεδρος της Βουλής που ήταν η κυρία Μπενάκη μαζί με τα υπόλοιπα 3 μέλη του προεδρείου της που ήταν ο κ. Πετσάλνικος, ως εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο κ. Κωνσταντόπουλος, ως εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ο κύριος Σκυλάκος, ως εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε. και το πήγαν στο νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και ανέγνωσαν τα καθήκοντά του. Το κείμενο που του ανέγνωσαν έχει ως εξής:
«Αναλαμβάνετε κ. Πρόεδρε, την Προεδρία της Δημοκρατίας, για μια πενταετία, όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί, ενδεχομένως, από νέες μορφές διακυβέρνησης».
Τι έχουν λοιπόν συμφωνήσει και ψηφίσει τα τέσσερα κόμματα στη Βουλή των Ελλήνων;
1) Να θυσιαστεί η Ελλάδα στον βωμό της Ευρώπης χάριν της ασφάλειας της Ευρώπης και της ευημερίας της;
2) Μας μιλάει για παραβίαση των ανθρωπίνων αλλά και των πολιτικών δικαιωμάτων των Ελλήνων από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων.
3) Τι προκλήσεις θα υποστεί η Δημοκρατία;
4) Ποιες θα είναι οι νέες μορφές διακυβέρνησης;
5) Μήπως όλα αυτά απορρέουν πλέον μέσα από τα Μνημόνια;
Σαν πρώτη ενέργεια βλέπουμε ότι το σχέδιο μπαίνει σε ταχύρρυθμον εφαρμογή με τον αδικαιολόγητο δανεισμό της Κυβέρνησης του κ. Καραμανλή κατά 130 δις Ευρώ, και εν συνεχεία άλλα 130 από Γ. Παπανδρέου και μας έφεραν προ τετελεσμένων γεγονότων με το σύνθημα «Πτώχευση ή Μνημόνιο» και τότε ξαφνικά βλέπουμε μια ομάδα ανθρώπων, απ’ αυτούς που είχαν ψηφίσει το Πρωτόκολλο Μπενάκη, το είχαν υιοθετήσει και επί 5 χρόνια σιωπούσαν προκλητικά, άρχισαν με μεγάλη υποκρισία να γίνονται αντιμνημονιακοί και να κοροϊδεύουν τους Έλληνες.
Από το πρωτόκολλο αυτό φύτρωσε ένα δέντρο, με τέσσερις χοντρές και βαθιές ρίζες. Κάθε ρίζα έχει τον τροφοδότη της που αντλεί ζωή και δύναμη. Και επειδή βασίζεται κυρίως στο πρωτόκολλο της κας Μπενάκη, τροφοδότες σε κάθε μία ρίζα ξεχωριστά είναι ένα από τα προαναφερθέντα κόμματα δηλ. ΝΔ – ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κ.Κ.Ε. – ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Το δέντρο αυτό δεν είναι σαν τα συνηθισμένα δέντρα. Έχει περίεργες ιδιότητες και περίεργη και ασυνήθιστη όψη. Αυτό το δέντρο δεν βγάζει φύλλα, αλλά «ΚΕΡΑΤΑ», κέρατα με «διαδήματα» (τους όρους τους δανείζομαι από τα ιερό βιβλίο του Αγ. Ιωάννου την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ). Οι όροι αυτοί αντιπροσωπεύουν Κυβερνήσεις, κόμματα, δυνάμεις, εξουσίες, μικροεξουσίες, υπουργεία, διοικήσεις κ.λπ. Επίσης έχει ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, είναι ΣΑΤΑΝΙΚΑ προνοητικό, δημιουργεί παραφυάδες φανερές και κρυφές, ύπουλες και παραπλανητικές, για τους ψηφοφόρους, ριζίδια και παραριζίδια ως επίσης και εφεδρείες.
Θα εξηγήσουμε παρακάτω τις ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ιδιότητες αυτού του δέντρου κάθε μία χωριστά!
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Γιατί το λέμε αυτό. Το λέμε διότι, επί τριάντα εννέα χρόνια παρά την αρνητική προσφορά προς τον Ελληνικό λαό, συνεχίζει να υπάρχει. Και υπάρχει διότι είναι συγχρόνως και «ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟ». Γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα συναντήσει «ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ» δηλαδή ψήφων, και φοβάται πάρα πολύ αυτήν την στέρηση ψήφου, μήπως και ξεραθεί τελείως, και γι’ αυτό προνοεί να δημιουργήσει «ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ».
Τι είναι αυτές οι «ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ». Οι παραφυάδες είναι κυρίως μέλη των τεσσάρων κομμάτων που εψήφισαν το Πρωτόκολλο της κας Μπενάκη και για την εκπλήρωση των πονηρών σχεδίων του «ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ» δέντρου, και την μελλοντική διαβίωσή του, αποστασιοποιήθηκαν προσποιούμενοι διαφωνίες ρίχνοντας στάχτη στα μάτια, παραπλανώντας τους ψηφοφόρους. π.χ. το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, το κόμμα της ΔΗΜ. ΑΡ., το κόμμα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το κόμμα με το Άρμα Πολιτών και πιο παλιά βλέπουμε το κόμμα της ΠΟΛ.ΑΝ., το κόμμα του ΔΗ.Κ.Κ.Ι., το κόμμα Δράση και πολλούς άλλους ανεξάρτητους. Τους περισσότερους εξ αυτών τούς έχει ενσωματώσει το δέντρο και τώρα επιχειρεί να ενσωματώσει και άλλους. Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι οι ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ αυτές είναι πάντα ο κρυφός ΑΣΣΟΣ στο μανίκι του. Όμως αυτή τη φορά επειδή προαισθανόταν την καταιγίδα του Ελληνικού λαού φρόντισε να έχει και δεύτερο ΑΣΣΟ στο μανίκι του δηλαδή τις ΚΡΥΦΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥ που είχε φροντίσει να τις έχει καμουφλαρισμένες μέσα σε υγιή κόμματα π.χ. είδαμε πόσες διαρροές έγιναν προς τον διπολισμό και την πόλωση και δεν μιλάμε για κάποιο ριζίδιο και παραριζίδιο ήσσονος πολιτικής σημασίας. Αυτές οι δεύτερες παραφυάδες είναι ύπουλες, επικίνδυνες, χτυπούν πισώπλατα και την τελευταία στιγμή θέτουν και εκβιαστικούς όρους στα υγιή κόμματα που βιώνουν.
Η ζωή και η ευημερία αυτού του ΔΕΝΤΡΟΥ είναι η ΠΟΛΩΣΗ και κυρίως ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ, εκεί πραγματικά ευημερεί και θριαμβεύει και το έχουμε δει αυτό, πώς τα δύο κόμματα, ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΝΔ, που κυβέρνησαν τα τελευταία 30 χρόνια που οδήγησαν τους Έλληνες και την Ελλάδα στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Το ΔΕΝΤΡΟ αυτό έχει και ισχυρούς συνεργάτες π.χ. τα ΜΜΕ και διάφορα «ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ». Έχει όμως ένα τρωτό σημείο, κι αυτό είναι ο πολυκομματισμός. Όταν παρεμβαίνει ο πολυκομματισμός το δέντρο αυτό λιποθυμάει, αρχίζει να ξεραίνεται και χάνει πολλά από τα «ΚΕΡΑΤΑ» ΤΟΥ, δηλαδή από τις δυνάμεις και τις εξουσίες του (παρακάτω θα εξηγήσω για τα κέρατα, διαδήματα κ.λπ. παίρνοντας τους όρους αυτούς από το Ιερό βιβλίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη).
Πολύ λοιπόν φοβάται τον πολυκομματισμό. Είδατε τι έπαθε με τις πρόσφατες εκλογές της 6ης Μαΐου του 2012. Σχεδόν ξεράθηκε, μου θύμισε όταν σκότωνα κάποιο φίδι, το κτυπούσα στη μέση, αυτό ακινητοποιείτο, κουνούσε μόνο το κεφάλι και την ουρά του χωρίς να μπορεί να σε βλάψει. Μεγάλο όπλο λοιπόν είναι στα χέρια των Ελλήνων η στέρηση ψήφου προς αυτό. Αλλά όπως είπαμε το δέντρο αυτό είναι φοβερά «ΣΑΤΑΝΙΚΟ» και εκεί που πάει να ξεραθεί βγάζει και τρίτο ΑΣΣΟ από το μανίκι του. Έχει δημιουργήσει εφεδρείες έχει τους «ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» που σε συνεργασία και πάλι με τα τέσσερα προαναφερθέντα κόμματα φρόντισαν να δώσουν Ελληνική υπηκοότητα και ιθαγένεια μάλιστα. Είναι η σίγουρη δεξαμενή ψήφων για να επιζήσει το ΣΑΤΑΝΙΚΟ αυτό δέντρο.
Τώρα μετά το πλήγμα που εδέχθη στις 6-5-2012 και είναι το πρώτο πλήγμα που δέχεται μετά την αντιπολίτευση άρχισε να τρώει τις παραφυάδες του να δυναμώνει και να δημιουργεί δύο νέους πόλους, τον πόλο της ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ και τον πόλο της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, προσπαθώντας να παραπλανήσει τους Έλληνες ψηφοφόρους κα να τους οδηγήσει προς την ΠΟΛΩΣΗ.
Εσύ όμως, Έλληνα ψηφοφόρε, μην ακολουθείς αυτές τις μεθόδους, τις ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, θα έλεγα. Γι’αυτό εάν θέλεις να έχεις μια ελπίδα επιβίωσης και διάσωσης του εαυτού του και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ, να μην παρασυρθείς από αυτά τα συνθήματα της πόλωσης. Στέρησε την ψήφο σου σ’ αυτόν τον διπολισμό, αλλά και στα κόμματα που ψήφισαν το Πρωτόκολλο Μπενάκη, που η εφαρμογή του είναι σε πλήρη εξέλιξη τώρα. Ψήφισε μόνο πατριωτικά κόμματα και ξέρεις πολύ καλά ποια είναι αυτά. ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Συνοψίζοντας λοιπόν της ιδιότητες αυτού του δέντρου έχουμε τα εξής:
1) Δημιουργήθηκε από το πρωτόκολλο Μπενάκη στις 15-2-2005 και σήμερα είναι σε πλήρη εξέλιξη η εφαρμογή του.
2) Ψηφίστηκε και στηρίζεται από τα τέσσερα κόμματα που ήσαν τότε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δηλαδή ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κ.Κ.Ε.-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
3) Αντι για φύλλα έχει «ΚΕΡΑΤΑ-ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ» δηλαδή εξουσίες, δυνάμεις κ.λπ. όπως εξηγήσαμε.
4) Έχει πολύ ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και δύσκολα ξεραίνεται.
5) Τρέφεται μόνο από τις ψήφους του Ελληνικού λαού.
6) Είναι πολύ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟ, και δημιουργεί παραφυάδες-κρυφές και φανερές, ριζίδια και παραριζίδια καθώς και εφεδρείες.
7) Έχει ισχυρούς συμμάχους όπως τα ΜΜΕ, τις Δημοσκοπικές εταιρείες και κάποια ΚΕΝΤΡΑ ξένης επιρροής.
8) Έχει πηγή ζωής την πόλωση, και κυρίως τον ΔΙΠΟΛΙΣΜΟ.
9) Ασκεί πιέσεις προς τον λαό, θέτοντας παραπλανητικά διλήμματα, δημιουργώντας φανταστικές και απατηλές αδιεξόδους.
10) Έχει ένα μόνο ΤΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, είναι η Αχίλλειός του πτέρνα, αυτό είναι η στέρηση της ψήφου σας προς αυτό, τότε ακινητοποιείται και δεν μπορεί να σας βλάψει.
Οφείλω μια ερμηνεία των όρων «ΚΕΡΑΤΑ, ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ». Όπως σας είπα τους όρους αυτούς τους δανείστηκα από το Ιερό βιβλίο της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη, όπου μας λέει για δύο θηρία. Τον Δράκοντα και το θηρίο. Και συγκεκριμένα εις το κεφάλαιο ΙΒ (12) παράγραφος 3, λέει: «Και ιδού ο ΔΡΑΚΩΝ πυρρός μέγας, έχων κεφαλάς επτά και κέρατα δέκα και επί τας κεφαλάς αυτού επτά διαδήματα». Εις δε το κεφάλαιον ΙΓ (13) παράγραφος 1, λέει για το δεύτερο θηρίο: «το εκ της θαλάσσης αναβαίνων έχων ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΚΑ και κεφαλάς επτά και επί των κεράτων αυτού δέκα διαδήματα και επί τας κεφαλάς αυτού ονόματα βλασφημίας, και έδωκεν αυτώ ο Δράκων εξουσίαν μεγάλη», δηλαδή ο Δράκων έδωσε εξουσία μεγάλη εις το θηρίο. Εδώ δεν θα εξηγήσουμε τι είναι ο δράκων και τι το θηρίο, αλλά απλώς δανειζόμαστε τους όρους ΚΕΡΑΤΑ, ΚΕΦΑΛΕΣ, ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ που οι όροι αυτοί εννοούν Κυβερνήσεις, Δυνάμεις, εξουσίες και μικροεξουσίες. Άρα λοιπόν τα κέρατα αυτά που έχει το πανούργο και σατανικό αυτό δέντρο δεν είναι τίποτε άλλο παρά δυνάμεις και εξουσίες που δρουν, όπως έχουμε μέχρι σήμερα διαπιστώσει εις βάρος του Ελληνικού λαού, των παραδόσεών του ακόμα και κατά των θρησκευτικών του πεποιθήσεων. Εδώ θα παραθέσω και ορισμένα παραδείγματα από την τελευταία 35ετία που αυτά τα ΚΕΡΑΤΑ (κοινώς εξουσίες, κατά την Αποκάλυψη) έκαναν και που έρχονται να ταιριάσουν όλα και να συμπληρωθούν από αυτά του δημιουργηθέντος δέντρου από το κείμενο του Πρωτοκόλλου της κας Μπενάκη και είναι μια ευκαιρία ρίχνοντας μια ματιά στο παρελθόν να δούμε τι επιτύχαμε με την ψήφο μας και πώς αυτές οι ΔΥΝΑΜΕΙΣ και οι εξουσίες λειτουργούν εις βάρος μας λέγοντάς μας ότι έχουν την εντολή του Ελληνικού λαού κατά πλειοψηφία.
Αυτές οι εξουσίες που πηγάζουν από την Βουλή τις διάφορες κυβερνήσεις, τα υπουργεία, τις διοικήσεις με μορφή Νόμων, αποφάσεων, διαταγών κ.λπ και που άλλες είναι για καλό και άλλες για κακό, εσείς θα το κρίνετε αυτό. Και παραθέτω μερικά παραδείγματα. Από υπουργείο βγήκαν οι αποφάσεις και νόμοι τα έτη 1979 και 1980 που καθαίρεσαν τα χριστιανικά σύμβολα από τα μέσα μαζικής μεταφοράς, από το υπουργείο παιδείας βγήκε η απόφαση να καταργηθούν τα αρχαία Ελληνικά από τα γυμνάσια και τα λύκεια, από τον υπουργό οικονομίας προτάθηκε ο νόμος για τα πανωτόκια (1083/80) ο οποίος κατέστρεψε χιλιάδες επιχειρήσεις και γέμισε φυλακές, Νοσοκομεία, ψυχιατρεία και νεκροταφεία από καλούς Έλληνες επιχειρηματίες. Από υπουργεία βγήκαν οι αποφάσεις να καταργηθεί η αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες, η απαγόρευση του κατηχητικού, της εξομολόγησης των μαθητών, και κάθε είδους προσπάθεια να απομακρυνθούν τα Ελληνόπουλα από την εκκλησία και τον Θεό. Από υπουργούς και βουλευτές υπεγράφησαν οι συμφωνίες για αθρόα εισαγωγή αγροτικών προϊόντων από τρίτες χώρες με πολύ χαμηλές τιμές δημιουργώντας αθέμιτο ανταγωνισμό στους Έλληνες αγρότες πτωχεύοντάς τους, αλλά παράλληλα να πλουτίζουν οι έμποροι και εισαγωγείς εις βάρος των καταναλωτών διότι οι τιμές για τους καταναλωτές ήταν αμετάβλητες. Αλλά εξουσίες δεν είναι αυτές που δίνουν την ιθαγένεια στους μετανάστες, και λαθρομετανάστες ερήμην της θελήσεως του Ελληνικού λαού; Ερήμην δεν αποφάσισαν για τον Καλλικράτη παρά τις πολλές αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών σε πάρα πολλούς δήμους και κοινότητες; Εξουσίες δεν δημιούργησαν το εργασιακό που παραβιάζει κατάφωρα τα κεκτημένα των εργαζομένων; Εξουσίες και μικροεξουσίες δεν συνεργάστηκαν για να ληστέψουν τα ταμεία με τα δήθεν δομημένα ομόλογα; Εξουσίες και νόμοι αυτών μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις. Εξουσίες και μικροεξουσίες κατακρεούργησαν οικονομικά τους ομολογιούχους του Ελληνικού Δημοσίου, και τις καταθέσεις των διαφόρων ταμείων, πανεπιστημίων, και οργανισμών, με αφορμή δήθεν την εφαρμογή του P.S.I. όπου κούρεψαν δήθεν το ελληνικό χρέος αλλά στην πραγματικότητα αυτό που έκαναν είναι ότι απάλλαξαν τις ιδιωτικές ευρωπαϊκές τράπεζες από τα αυτά ομόλογα του ελληνικού δημοσίου ύψος 120 δις Ευρώ και τα φόρτωσαν στον Ελληνικό λαό. Αλλά παράλληλα δεν κούρεψαν και τα δάνεια των Ελλήνων οφειλετών κατά 70% ώστε να ανασάνουν τα ελληνικά νοικοκυριά και η αγορά. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν τα κέρατα αυτού του ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ (δηλαδή οι εξουσίες του) δρουν μόνο κατά των Ελλήνων και υπέρ των ξένων, και ερωτώ, είναι σύμπτωσις αυτό ή σχέδιο; Εσείς θα το κρίνετε τι ακριβώς είναι. Όμως σας ρωτάω, πρέπει να δίνετε την ψήφο σας σ’αυτούς που την χρησιμοποιούν εις βάρος σας; Πρέπει λοιπόν να συνεχίσετε να δίνετε την ψήφο σας στον ΔΙΠΟΛΙΣΜΟ; Δεν νομίζω, απλά γυρίστε τους την πλάτη και στηρίξτε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ κόμματα, και τότε θα δείτε τη διαφορά.

Αυτό το μήνυμα για τους ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΓΝΟΥΣ και ευτελούς ΗΘΟΥΣ Βουλευτές και πολιτευτές που τόσο εύκολα ενδίδουν σ’ οποιεσδήποτε προτάσεις.

Όταν ο Αθανάσιος Διάκος στη μάχη της Αλαμάνας το 1821 συνελήφθη ζωντανός όντας τραυματισμένος, ερωτήθη από τον Ομέρ Βρυώνη εάν ήθελε να σώσει την ζωή του αλλά και να πάρει αξιώματα απαντώντας θετικά στην παρακάτω ερώτηση:

Γίνεσαι Τούρκος Διάκο μου,
την πίστη σου ν’ αλλάξεις,
να προσκυνήσεις στο τζαμί,
την εκκλησιά ν’ αφήσεις;

Και τότε ο Διάκος αν και γνώριζε ότι θα έχανε τη ζωή του απάντησε ως εξής:
Πάτε και σεις και η πίστη σας
Μουρντάτες να χαθήτε
Εγώ Γραικός γεννήθηκα
Γραικός θε ν’ αποθάνω

Το γνωρίζετε αυτό καρεκλολάγνοι και αμφιβόλου Ελληνικού D.N.A. ψευτοπολιτικάντηδες;

skeftomasteellhnika

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *