Πολιτικοί του 2012: Υποχρεώνουν Συνταξιούχους & Μισθωτούς να Πληρώσουν τα δις που Έκλεψαν!

Ο φίλος της «ΣΠ» Γεώργιος Καλφούντζος, ξεσπάει άλλη μια φορά και εκφράζει εκατομμύρια Ακομμάτιστους Έλληνες Πολίτες: Τελικά, αποδεικνύεται κάθε μέρα ότι εκτελούν σκοτεινές εντολές! Μα θα δεχθούμε τον παραλογισμό που πάνε να μας περάσουν? Πως είναι δυνατόν 0+0=14, μα πως είναι δυνατόν η «σωτηρία» του 13ου και 14ου μισθού να προβάλλεται ως………..
μεγάλη επιτυχία την στιγμή που η μείωση των μισθών 22% αφαιρεί από το ετήσιο εισόδημα των εργαζομένων ποσό μεγαλύτερο? Πως είναι δυνατόν να θεωρούν σαν επιτυχία την αλυσιδωτή επίδραση της μείωσης του κατώτατου μισθού στις συντάξεις, στα επιδόματα ανεργίας κλπ κλπ? Μα πως είναι δυνατόν να μειώνονται οι συντάξεις που τις πληρώναμε χρόνια με δικά μας εργαζόμενα χρήματα σε μετρητά που παρακρατούσαν κάθε μήνα? Μα πως είναι δυνατόν να παρουσιάζουν ως απαιτήσεις της Τρόικας, τις δικές τους κρυφές ασύστολες κλεψιές δεκαετιών? Μα πως είναι δυνατόν να μας παρουσιάζουν την Τρόικα ως μπαμπούλα, για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο σε βάρος της χώρας?

Πως λέγεται με την απλή λογική αυτό που κάνουν?Αν δεν λέγεται παραλογισμός, αν δεν λέγεται ηλιθιότητα, αν δεν λέγεται βλακεία ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!! Είτε τα πρώτα ισχύουν είτε το χειρότερο δεύτερο η απάντηση είναι μία και μοναδική! Να πέσουν όλοι τους , να πέσουν και να δικαστούν ! Μία είναι η λύση τώρα παρά ποτέ για να σωθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η χώρα από τα τρωκτικά! ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ! Αγαπητοί συμπατριώτες είτε ηλίθιους έχουμε απέναντί μας είτε προδότες σήμερα πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας, σήμερα πρέπει να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Η πατρίδα μας έχει πλούτο,(το χωράφι έμεινε ακαλλιέργητο λόγω των επιδοτήσεων όχι γιατί έχει πρόβλημα η μητέρα γη), η πατρίδα μας έχει ικανούς ανθρώπους να την κουμαντάρουν! Ας τους αναδείξουμε μέσα από την συλλογική μας αντίδραση με βάση τα συνταγματικά προβλεπόμενα!

Δεν πρέπει να αφήσουμε άλλο στην εξουσία τους βρώμικους, τους φθαρμένους, τους σάπιους! Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται! Ας συστρατευτούμε να αξιοποιήσουμε την μεγάλη δύναμη της ψήφου μας αναδεικνύοντας άφθαρτες, υγιείς , ικανές δυνάμεις που θα ξαναδώσουν σε μας και κυρίως στα παιδιά μας την ελπίδα να μείνουν και να προκόψουν σ΄αυτή τη χώρα! Όχι αγαπητοί μου συμπατριώτες ,δεν είναι τελικά οι Τροικανοί οι κακοί, δεν είναι τα οργανωμένα Ευρωπαϊκά κράτη που μας δημιούργησαν τα προβλήματα! Έτσι τους βολεύει να διαδίδουν οι ένοχοι πολιτικοί μας, οι κρυφοί αφέντες τους και τα φερέφωνά τους των ΜΜΕ! Τους γνωρίζουμε όλους πλέον τους ενόχους, έχουν επώνυμο και βαρύνονται με πράξεις και παραλείψεις σε βάρος μας! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ!

siopilipliopsifia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *