ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ / ΜΑΡΤΙΟΣ 2012

Τα Ισπανικά αποτελούν διαχρονικά μία «σταθερή αξία» στο «χρηματιστήριο» των ξένων γλωσσών. Σε πολλές χώρες, τόσο εντός όσο και εκτός Ευρώπης (π.χ. στη Λατινική Αμερική), η γνώση της Ισπανικής γλώσσας είναι εξίσου χρήσιμη και σημαντική με αυτή της Αγγλικής. Είναι επίσης γεγονός ότι τα Ισπανικά είναι μία όμορφη, ευχάριστη και «μουσική» γλώσσα, άρα η εκμάθησή της είναι ο….
συνδυασμός του «τερπνού» με το «ωφέλιμο».

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Ισπανικών σε ενήλικες «Ευρωδιάσταση» προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να μάθει Ισπανικά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Στην Ευρωδιάσταση, μπορείτε να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για το αναγνωρισμένο πτυχίο DELE INTERMEDIO B2 (αντίστοιχο του Lower των Αγγλικών) σε μόλις 8-9 μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος/-α, φτάνοντας έτσι σε πραγματικά υψηλό επίπεδο σε αξιοζήλευτα μικρό χρονικό διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίπεδο αυτό καλύπτει απόλυτα και τους φοιτητές που σχεδιάζουν να επισκεφθούν την Ισπανία μέσω Erasmus.

Αν δεν έχετε σταθερό ωράριο στη δουλειά σας, η Ευρωδιάσταση σας δίνει τη δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης των τμημάτων (τα τμήματα συμβαδίζουν).
Η υψηλή ποιότητα σπουδών στην Ευρωδιάσταση συνδυάζεται με χαμηλά δίδακτρα. Επίσης, πραγματοποιώντας άμεσα την εγγραφή σας, κερδίζετε έκπτωση 20% στα δίδακτρα καθώς και μία σειρά άλλων παροχών (όπως 2η ξένη γλώσσα ΔΩΡΕΑΝ, με καταβολή μόνο εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης της παροχής εντός 6 ετών) τις οποίες μπορείτε να πληροφορηθείτε από τις γραμματείες των σχολών Ευρωδιάσταση αλλά και στα

www.eurodiastasi.gr και www.ispanika-gia-enilikes.blogspot.com
ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – ΑΘΗΝΑ / ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ DELE INTERMEDIO – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ DELE SUPERIOR – ΣΧΟΛΗ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *