ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Η πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας αποτελεί αναμφίβολα απαραίτητο προσόν για κάθε ενήλικο. Ένα στοιχείο που σίγουρα παίζει ρόλο στην επιλογή φροντιστηρίου είναι το κόστος. Κάθε ενήλικος που θέλει να μάθει Αγγλικά ή να τα βελτιώσει είναι λογικό να αναζητήσει προσφορές και οικονομικά πακέτα εκμάθησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, καθώς η παρακολούθηση ενός……..
ταχύρυθμου προγράμματος σε ένα εγνωσμένου κύρους κέντρο ξένων γλωσσών παραμένει ο μοναδικός αξιόπιστος και αποτελεσματικός τρόπος για να μάθει κάποιος Αγγλικά.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν ή να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πολύ λογικό κόστος. Στην Ευρωδιάσταση, Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ LOWER KAI PROFICIENCY ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 1/2, ΣΤΟ 1/3 Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ «ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ» ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί από μόνο του σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους, καθώς ο σπουδαστής ολοκληρώνει τη φοίτησή του (άρα και την καταβολή διδάκτρων) σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι θα περίμενε. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Αγγλικά, με πάνω από 10.000 επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency στο ενεργητικό της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρωδιάσταση ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 15-16 μόλις μήνες (πρόγραμμα Start-Lower).

Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 8-12 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof. To Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower και εξασφαλίζει ότι ο σπουδαστής κάνει ταυτόχρονα και συνδυαστικά τόσο μία ολοκληρωμένη επανάληψη της ύλης του Lower όσο και την ύλη του Proficiency. Έτσι, ούτε χάνει πολύτιμο χρόνο κάνοντας μόνο επανάληψη, ούτε «μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά» με φυσιολογικό επακόλουθο να απογοητευτεί και να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα.

Η υψηλή ποιότητα σπουδών συνδυάζεται στην Ευρωδιάσταση με χαμηλά δίδακτρα και πολύ συμφέρουσες προσφορές. Αναλυτικότερα, οι εκπτώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΚΠΤΩΣΗ 30% στο πρόγραμμα Αγγλικών Start-Lower.
ΕΚΠΤΩΣΗ 20% στο πρόγραμμα Αγγλικών Powerprof.
Και στα δύο προγράμματα, ισχύει επιπλέον έκπτωση 10% για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων σπουδαστών.

Πέρα από τις εκπτώσεις, οι σπουδαστές που θα εγγραφούν στα τμήματα Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2012, έχουν δύο επιπλέον σημαντικές παροχές:

1) Υποτροφία για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση προγράμματος δεύτερης ξένης γλώσσας (Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά ή Ιταλικά), με καταβολή μόνον εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών.

ΕΚΠΤΩΣΗ 70% για παρακολούθηση προγράμματος πληροφορικής / προετοιμασίας για ECDL στην Ευρωδιάσταση Πληροφορική.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση (προγράμματα, προσφορές, ενάρξεις τμημάτων κλπ) μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση:

Αθήνα (1): Χαλκοκονδύλη 9, metro Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, τηλ. 210 38.44.888

Αθήνα (2): Χαλκοκονδύλη 5, metro Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, τηλ. 210 330.111.0

Αιγάλεω: Ιερά Οδός 197, metro Αιγάλεω, τηλ. 210 59.01.888

Αγία Παρασκευή: Μεσογείων 427, τηλ. 210 6000.170

Χολαργός: Σαρανταπόρου 14, metro Εθνική Άμυνα, τηλ. 210 65.10.100

ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ LOWER ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ PROFICIENCY ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *