Ερωτικές Καλοκαιρινές Προβλέψεις 2013

Τι σας επιφυλάσσει αυτό το καλοκαίρι στον έρωτα και την αγάπη;
Είστε έτοιμοι για ένα καυτό ερωτικό καλοκαίρι;
Διαβάστε το ζώδιό σας και μάθετε τι αποκαλύπτουν τ’ άστρα για σας!:

ΚΡΙΟΣ

Κάνετε μια κοινωνική στροφή αυτό το καλοκαίρι και έχετε μια ανήσυχη και περίεργη ενέργεια, που μόνο η ποικιλία μπορεί να αντισταθμίσει. Το σύνθημα σας: «Δε θα δεσμευτώ σε έναν μόνο». Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να φτερουγίσει εκεί που θέλει η ψυχή σας, αφού ο Άρης θα κινείται στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, όλο τον Ιούνιο και έως τις 13 Ιουλίου. Από τις 27 Ιουνίου και έως τις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας, σας δίνει τη δική της ενέργεια, θέτει ένα στόχο και περιμένει τη δική της έλξη. Έλκετε νέους θαυμαστές στην τροχιά σας. Μη φοβηθείτε να καλέσετε ένα νέο φίλο και να δείξετε τον αληθινό εαυτό σας. Κλείστε ένα τραπέζι για δύο και αφήστε τη φιλία σας να εξελιχθεί. Το αίμα κυλά στις φλέβες σας. Ετοιμαστείτε για εορταστικές εκδηλώσεις πίσω …από κλειστές πόρτες. Συμβουλή: Αν θέλετε να πάνε τα πράγματα αργά, περιοριστείτε μόνο σε αγκαλιές και όλα θα είναι μια χαρά! Από τις 13 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας, σας προκαλεί συγκρούσεις με τον αγαπημένο σας, λόγω διαφορετικών προσεγγίσεων στη σχέση σας, αλλά πρακτικές λύσεις υπάρχουν. Παραμείνετε ευέλικτοι και δημιουργικοί για απλές εναλλακτικές λύσεις. Ποιός έχει το πάνω χέρι; Ως ένα από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια του ζωδιακού, είναι πάντα καλό να είστε σε συνεργασία με τους άλλους.

Προειδοποίηση: Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 26 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, στον τέταρτο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας, θεμελιώδεις και βαθιές σημαντικές συζητήσεις γίνονται με το έτερον σας ήμισυ και μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε «έξω από τα δόντια» και η συζήτηση να παρεκτραπεί. Προσπαθήστε να αποφύγετε να είστε υπερβολικά προκλητικοί, πατώντας τα κουμπιά του αγαπημένου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίξτε τα μάτια σας, τα αυτιά και την καρδιά σας. Όλο τον Ιούνιο και από τις 22 Ιουλίου έως τις 16 Αυγούστου, η Αφροδίτη σας υπενθυμίζει ότι πρέπει επιτέλους να απολαύσετε τα δώρα της εδώ και τώρα. Περιορίστε το βαρύ πρόγραμμά, που θα έχετε λόγω του Κρόνου, ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε κάθε στιγμή. Κάντε μια βόλτα, γευτείτε τις μυρωδιές, τους ήχους και τις αισθήσεις που η κάθε ημέρα έχει να σας προσφέρει. Δώστε στον αγαπημένο σας ένα μπουκέτο λουλούδια μαζί με ένα συναίσθημα που έρχεται από τα βάθη της ψυχής σας, απολαμβάνοντας τις απλές απολαύσεις, είναι το καλύτερο για σας. Είστε μόνοι; Κερδίζετε και δεν περνάτε απαρατήρητοι. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να προσελκύσετε ένα δελεαστικό θαυμαστή ή ακόμα και δύο στα πόδια σας… Μιλάτε άνετα και με αίσθηση του χιούμορ. Το γέλιο λιώνει τον πάγο με τους νέους ανθρώπους που θα συναντήσετε. Κατεβείτε από το φράχτη και μιλήστε τη δική σας αλήθεια σε μια σημαντική σχέση σας. Η γνώμη σας είναι σημαντική και το ξέρετε. Σπάστε τη σιωπή και επουλώστε τις πληγές της ψυχής σας, διώχνοντας μακριά τους φόβους σας. Κρατώντας αυτά τα έντονα συναισθήματα μυστικά, μόνο πόνο μπορεί να προκαλέσετε στον εαυτό σας. Όταν ανοιχτείτε, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε τίποτα να φοβάστε.

Προειδοποίηση: Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 26 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, στον τρίτο οίκο σας, ριζοσπαστικές ιδέες βγαίνουν στη φόρα. Θα μπορούσατε να εμπλακείτε σε μια διαμάχη, αφού αυξάνονται οι δονήσεις σας. Σκεφτείτε: τι σας εμποδίζει από την προσέλκυση της ευημερίας και της επιτυχίας;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναπνεύστε βαθιά. Ο Άρης στο ζώδιό σας έως τις 13 Ιουλίου, σας φέρνει αντιμέτωπους με μια σχέση που αγγίζει τα όριά σας και περιορίζει την άνεσή σας, έτσι που σκέφτεστε να τον στείλετε προς την …πλησιέστερη έξοδο. Αντί να κόψετε εντελώς τις γέφυρες, δαγκώστε τη γλώσσα σας και κάντε ένα time-out για διακοπές. Αν δε θέλετε να παρεκτραπείτε, απλά ελέγξτε τα λόγια σας. Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ απογοήτευσης και διάλυσης. Μιλήστε, χρησιμοποιώντας το έξυπνο μυαλό σας και δε θα έχετε τίποτα να φοβάστε. Αφήστε αυτές τις ασφυκτικές αρνητικές δονήσεις να είναι μια μακρινή ανάμνηση. Εξάλλου, το σύμπαν σας καλεί σύντομα να ομολογήσετε και να υποκλιθείτε στον θεό Έρωτα, αφού η Αφροδίτη από τις 27 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου θα είναι σε ένα δημιουργικό εξάγωνο με τον Ήλιο σας και από τις 16 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας. Έχετε την πεποίθηση ότι οι ενέργειές σας είναι απολύτως σωστές και απομακρύνετε αυτό το κακόκεφο συναίσθημα που σας ταλανίζει καιρό. Βγάλτε τον εαυτό σας από αυτήν τη συναισθηματική φυλακή και θα αισθανθείτε πραγματικά ένα τεράστιο βάρος να φεύγει από τους ώμους σας.

Προειδοποίηση: Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 26 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, στο δεύτερο οίκο σας, ταρακουνάτε τα πράγματα λίγο περισσότερο, δεν μπορείτε να ηρεμήσετε και ίσως να έχετε μια διαμάχη με τον αγαπημένο σας για το κοινό πορτοφόλι σας. Δημιουργήσετε δικλείδες ασφαλείας για το καλό της ψυχής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνετε τους άλλους να σας επιβραδύνουν ή να εκτροχιάζουν τα σχέδιά σας. Απολαύστε το «εμείς» και αφήστε στην άκρη τις ιδιοτροπίες σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας όλον τον Ιούνιο και σε εξάγωνο με τον Ήλιο σας, από τις 22 Ιουλίου έως τις 16 Αυγούστου, σας κάνει να αισθάνεστε εκπληκτικά. Ενώ από τη φύση σας προτιμάτε να γνωρίζετε ακριβώς τι βρίσκεται μπροστά σας, κάνετε ένα βήμα προς το μεγάλο άγνωστο. Με αυτόν τον τρόπο ξεκλειδώνετε τις δυνατότητές σας και εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας δίνει ο έρωτας. Συντονιστείτε με τις λεγόμενες συμπτώσεις. Το σύμπαν σας στέλνει ένα ειδικά διαμορφωμένο μήνυμα μόνο για εσάς. Ακολουθήστε το και δείτε πού θα σας οδηγήσει. Είστε ο σκηνοθέτης της ζωής σας. Αφήστε τους φίλους σας να σας διασκεδάσουν και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα με το πόσο καλά μπορείτε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Θα κάνετε «κλικ» στους ανθρώπους που επιδιώκουν τα πάθη σας με θέρμη. Έχετε δικαίωμα στα όνειρα και η Αφροδίτη σας πλημμυρίζει με φαντασία. Από τις 13 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου, με τον Άρη στο ζώδιό σας, ίσως να αποφασίσετε το κόψιμο των τελικών δεσμών με ένα ειδύλλιο που πάει άσχημα και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να γευτεί την ελευθερία της απελευθέρωσης.

Προειδοποίηση: Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 26 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, στο ζώδιό σας μπορεί να χρειαστεί να μετριάσετε τον ενθουσιασμό σας, καθώς θα συναντήσετε απαιτήσεις και επιθετικότητα. Έρχεστε σε επαφή με παλιές αγάπες ή απλά θυμάστε κάποιες σχέσεις από το παρελθόν σας.

ΛΕΩΝ

Ενώ η σωματική έλξη είναι σημαντική για σας, αν δε συνοδεύεται και από πνευματική σύνδεση, το ενδιαφέρον σας φθίνει γρήγορα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας φέρνει κάποιον που θα κεντρίσει την περιέργειά σας, από τις 27 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Ξεκινήστε ένα διάλογο, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και ρωτήστε περισσότερα για τη ζωή του. Προειδοποίηση: μερικές φορές σε μια προσπάθεια να εντυπωσιάσετε ή για να σπάσετε τον πάγο, είναι συνηθισμένο να μιλάτε πολύ για τον εαυτό σας. Αντί να μιλάτε μόνο για τα δικά σας, κάντε ερωτήσεις. Αν ενδιαφέρεστε για σόου, δε θα έχετε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Να είστε υπομονετικοί. Είστε σε σχέση; Αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σας και κάντε νέα σχέδια. Μπορεί να δοκιμαστεί η υπομονή σας κατά καιρούς, αλλά θα αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες για τη σχέση σας. Κοινωνικοποιηθείτε και θα σας βρουν στο δρόμο σας χαρούμενες στιγμές. Η μούσα του έρωτα καλεί το όνομά σας. Απομακρυνθείτε από τη θέση του παρατηρητή και κρεμάστε το «Μην ενοχλείτε» στην πόρτα του υπνοδωματίου σας. Ακολουθήστε τη μούσα σας!

Προειδοποίηση: Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 26 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, στο δωδέκατο οίκο σας, τα συναισθήματα και η διαίσθηση ζουν μέσα στο μυαλό σας, απολαμβάνετε και με τις πέντε αισθήσεις σας και είστε σε θέση να γίνετε ο μάντης της ερωτικής σας ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δικτυωθείτε με στυλ αυτό το καλοκαίρι! Η Αφροδίτη, σε εξάγωνο με τον Ήλιο σας, όλο τον Ιούνιο και στο ζώδιό σας, από τις 22 Ιουλίου έως τις 18 Αυγούστου, σας κοινωνικοποιεί και σας κάνει να αισθάνεστε σταρ! Γίνεστε πιο όμορφοι, αναμιγνύεστε με τον κόσμο και βρίσκετε το ταίρι σας. Η γοητεία σας γίνεται πρόσκληση στο δρόμο σας. Δεν αποτυγχάνετε να εντυπωσιάσετε, ξέρετε ότι έχετε απίστευτες δυνατότητες και ανακαλύπτετε ότι είστε πρόθυμοι να παίξετε αυτό το μαγικό ερωτικό παιχνίδι. Βγάζετε το καλύτερο πρόσωπό σας προς τα έξω και κατακτάτε. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και έτσι θα μπορούσατε να αισθανθείτε ερωτικά σκιρτήματα για μια σχέση που είναι στα σκαριά. Εάν είστε πραγματικά πρόθυμοι για την ανάπτυξη αυτής της σχέσης, θυσιάστε το σνομπισμό σας. Όλο τον Ιούνιο και μέχρι τις 13 Ιουλίου, ο Άρης, σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας δυναμώνει την ειλικρίνειά σας. Περιορίστε την αυτολογοκρισία για το καλό σας. Ακούστε τον αγαπημένο σας, πριν ξεκινήσετε να διαφωνείτε. Αυτό θα σας απαλλάξει από μια δυσάρεστη γκάφα ή από το να …μείνετε με ανοιχτό το στόμα.

Προειδοποίηση: Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 26 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, στον ενδέκατο οίκο σας, είναι μια υπέροχη στιγμή για επανένωση με ανθρώπους από το παρελθόν σας. Η ενέργειά σας όμως είναι εντελώς ηλεκτρισμένη και θα σας πάρει αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε. Η διαίσθησή σας, σας λέει τι να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Μοναδικές προοπτικές ανοίγονται μπροστά στα μάτια σας και συμπληρώνουν ένα κομμάτι που λείπει από το παζλ της ερωτικής σας ζωής: την Επιτυχία! Αντισταθείτε στον πειρασμό να οργανώσετε την ερωτική σας ζωή και πάρτε τα ηνία. Το κάλεσμα της Αφροδίτης, σε εξάγωνο με τον Ήλιο σας, συμβαίνει από τις 27 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Ακόμα κι αν καταλήξετε κάπου και δεν είναι η πρώτη σας επιλογή, πηγαίνετε με τη ροή των πραγμάτων. Το θαύμα συμβαίνει, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, από τις 16 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Έχετε πια κουραστεί με τόσα δάκρυα και τώρα επιλέγετε να μετατρέψετε σε φλόγα τη ρομαντική σπίθα. Φλερτάρετε, αλλά δεν είστε και τόσο γρήγοροι για να δείτε έναν σέξι …ξένο ως τον έναν και μοναδικό. Είστε σκληροπυρηνικοί στο φλερτ σας! Αν μείνετε στο εδώ και τώρα, θα διαπιστώσετε ότι ακόμα και μια ζωντανή συνομιλία θα μπορούσε να είναι αρκετή για να σας χορτάσει. Προειδοποίηση: η ζήλια σας. Ο Άρης στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας, από τις 13 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου, σας κάνει πιο επιρρεπείς στη ζήλια και την κτητικότητα και θα μπορούσατε να πιέσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, απαιτώντας να σας χαρίσει λίγο από το χρόνο του. Θυμηθείτε: το τέρας της ζήλιας δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι αυτό το άτομο έχει μια ζωή έξω από σας. Αν οι ρόλοι αντιστραφούν, τι δικαιολογία θα βρίσκατε;

Προειδοποίηση: Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 26 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, στον δέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας, προσέξτε μην ανοίξετε το στόμα σας και από την υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, βρεθείτε σε μια απότομη πτώση στο μεγάλο άγνωστο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θεά της αγάπης, η Αφροδίτη, έρχεται κοντά σας όλον τον Ιούνιο και από τις 22 Ιουλίου έως τις 16 Αυγούστου, αυτή τη φορά, για να αναπτύξετε τη σχέση σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για το ποια κατεύθυνση θα πάρετε, ξεκινήστε την αναζήτησή σας. Εξερευνώντας τις πιο σκοτεινές πτυχές του εαυτού σας, θα αφυπνίσετε τη μούσα μέσα σας και θα ανατροφοδοτηθείτε. Η συναισθηματική Αφροδίτη σας συναντά για να επιταχύνετε μια σχέση που είναι ήδη στα σκαριά. Όχι μόνο θα μπορούσατε ξαφνικά να μοιραστείτε μυστικά με το εν λόγω πρόσωπο, αλλά ακόμη και να μοιραστείτε το κρεβάτι σας. Τι περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει ένας Σκορπιός; Πάρτε την πρωτοβουλία και κάντε την πρώτη κίνηση. Αποκαλύψετε ένα κομμάτι της ευάλωτης προσωπικότητάς σας, για να ανταποδώσει και το άλλο πρόσωπο. Αν είστε τόσο ερωτευμένοι, τα πράγματα θα προχωρήσουν φυσικά και μάλλον γρήγορα. Από τις 13 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου, το δημιουργικό τρίγωνο του Άρη με τον Ήλιο σας, σας συγχωνεύει με τη σχέση σας, ζητώντας να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τον αγαπημένο σας και να συζητήσετε τα σημεία της διαφωνίας σας. Δεν είναι ότι υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης, αλλά εκθέτετε τους όρους σας για την αποφυγή παρεξηγήσεων. Η πρωτοβουλία είναι πάντα καλύτερη από την αντίδραση.

Προειδοποίηση: Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 26 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας και στον ένατο οίκο σας, επεξεργάζεστε τα συναισθήματά σας και επανασυνδέεστε με τις επιθυμίες της ψυχής σας. Όμως είναι μια δύσκολη στιγμή για επικοινωνία, καθώς έχετε επιφυλάξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιτέλους, αυτό το καλοκαίρι είστε περισσότερο έτοιμοι από ποτέ να χαρείτε τον έρωτά σας. Η ομορφιά είναι παντού. Ενώ υπάρχει η έλξη, δεν είστε και τόσο γρήγοροι να ερωτευτείτε. Εάν δεν υπάρχει καμία χημεία πέρα από τη σωματική έλξη, το ενδιαφέρον σας σύντομα θα εξανεμιστεί. Η Αφροδίτη, σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας, από τις 27 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου σας λέει: Save the last dance for me… Είστε σε σχέση; Δε χρειάζεται καν να σκέπτεστε τις υπερωρίες στη δουλειά σας. Το σύμπαν αναθερμαίνει τη σχέση σας, υπενθυμίζοντάς σας όλες τις μεγάλες αρετές που σας έλκουν στο σύντροφό σας και τον βάζουν στην πρώτη θέση. Γίνεστε πιο συναισθηματικοί, επανεξετάζετε τη θέση σας στη σχέση, φέρνετε χρώμα και φυσική ομορφιά. Ενώνετε τις δυνάμεις σας με τον αγαπημένο σας, θέτοντας τις βάσεις για να ανάψετε τη φλόγα σε νέα μονοπάτια. Εξερευνάτε, συζητάτε, αφήνετε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και να μιλήσει ανοιχτά. Αν δεν τολμήσετε, τίποτα δε θα αποκτήσετε. Έχετε χώρο στην καρδιά σας για να φυτέψετε έναν κήπο; Θα σας δώσει ζωή (κυριολεκτικά και μεταφορικά), καθώς το καλοκαίρι εξελίσσεται. Ξεκινήστε από τώρα!

Προειδοποίηση: Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 26 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, στον όγδοο οίκο σας, μπορεί να απαιτήσετε μια ανοικτή συζήτηση με το σύντροφό σας, όπου θα υπάρχει μόνο η αλήθεια. Η κούραση είναι ο χειρότερος εχθρός σας, σταματήστε λοιπόν επιτέλους να διώχνετε την αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε μεγάλα σχέδια για τον έρωτα, γι’ αυτό βάλτε πρώτα το μυαλό σας στο σωστό πλαίσιο. Η Αφροδίτη, απέναντι από το ζώδιο σας όλον τον Ιούνιο και σε ένα δημιουργικό εξάγωνο με τον Ήλιο σας, από τις 22 Ιουλίου έως τις 16 Αυγούστου, φέρνει την ερωτική σας ενέργεια στα ύψη. Ο ρομαντισμός σας είναι το μυστικό όπλο για τη λάμψη της ακτινοβολίας σας. Σε σας ισχύει ο νόμος της έλξης! Κρατήστε τη λίστα των θαυμαστών σας ανοιχτή και καλέστε κάποιους φίλους σας να παίξουν για σας το ρόλο του προξενητή. Είστε σε σχέση; Ποιος ξέρει; Οι δύο σας θα μπορούσατε να ευγνωμονείτε το καλό σας κάρμα! Δείξτε την ευγνωμοσύνη σας στο σύμπαν και αναγνωρίστε ότι μόνο δίνοντας τον εαυτό σας είναι ο κατάλληλος τρόπος για να κλειστείτε στο δικό σας καταφύγιο με τον αγαπημένο σας. Κόψτε τις ανθυγιεινές συνήθειες, για τις οποίες ευθύνεται η πλήξη. Ευτυχώς, μπορείτε να το αλλάξετε αυτό. Ο Άρης απέναντί σας, από τις 13 Ιουλίου έως και τις 27 Αυγούστου, σας δίνει την ώθηση για την ευημερία σας, ξεφεύγοντας για λίγο από τη ζώνη της άνεσής σας. Ζωντανέψτε τη σχέση σας και σταματήστε να χορεύετε στους ρυθμούς του ίδιου πάντα τραγουδιού…

Προειδοποίηση: Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 26 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, στον έβδομο οίκο σας, εσείς και το έτερον σας ήμισυ, μπορεί να έχετε πρόβλημα στην επικοινωνία. Ένας πρώην ίσως επιστρέψει, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Προχωρήστε σιγά-σιγά, καθώς οι σκέψεις σας είναι πιθανόν να είναι μπερδεμένες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε οι πρώτοι στο φλερτ αυτό το καλοκαίρι! Συναντάτε τη θεά Αφροδίτη που σας φέρνει το δώρο του πάθους, από τις 27 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου και αγκαλιά με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας, έως τις 13 Ιουλίου. Δε χρειάζεται να πείτε και πολλά, για να εγκλωβίσετε τους άλλους κάτω από τη μαγεία σας και την αισθησιακή γοητεία σας. Ακόμα ψάχνετε για το άλλο σας μισό; Μπορεί να έχετε προτάσεις από διαφορετικούς πολιτισμούς και κοινωνικές τάξεις. Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά για …πικάντικες πινελιές! Απολαμβάνετε το παιχνίδι, αλλά διατηρείτε τη διασκέδαση και τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών για κάποιον που πραγματικά αξίζει. Θα έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας. Είστε σε σχέση; Επιστρέψτε την αγάπη και την καλοσύνη σας στο άλλον και δείξτε συνέπεια. Εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας και κάντε απροσδόκητες χειρονομίες, που θα αποδειχθούν αξέχαστες. Αναζητάτε την αλλαγή και η ήρεμη και κάπως απρόσωπη συμπεριφορά σας είναι τώρα πρόθυμη να κάνει τολμηρές και σαρωτικές κινήσεις για την αγάπη. Θέλετε όλος ο κόσμος να ξέρει ότι είστε ερωτευμένοι. Δεδομένου ότι είστε το ζώδιο που κυβερνά το μέλλον, είστε πάντα πιο ευτυχισμένοι, όταν έχετε να προσβλέπετε σε κάτι επικό.

Προειδοποίηση: Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 26 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, στον έκτο οίκο σας, παρακολουθήστε τα επίπεδα του στρες λόγω της τάσης σας για τελειομανία και έντονη προσοχή στη λεπτομέρεια. Επιλέξτε τις μάχες σας. Για μερικά πράγματα απλά δεν αξίζει να ανησυχείτε παραπάνω, γιατί η παράσταση θα συνεχιστεί!

ΙΧΘΥΣ

Ερευνάτε την ερωτική σας ζωή και επιτρέπετε στα συναισθήματά σας να εισέλθουν στη συνομιλία. Ο αγαπημένος σας θα εκτιμήσει το ενδιαφέρον σας και την ικανότητα σας να λέτε μόνο την αλήθεια. Η Αφροδίτη, όλον τον Ιούνιο σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας και από τις 22 Ιουλίου έως τις 16 Αυγούστου, απέναντι σας, θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε συναισθηματικά τη σχέση σας, αλλά φροντίστε το κι εσείς από την πλευρά σας. Μπορεί να καλέσετε ακόμη και μερικούς φίλους, εσείς και ο σύντροφός σας και να διασκεδάζετε όλοι μαζί. Κατανοείτε την έννοια της σιωπής και είστε σε καλό δρόμο. Είστε μόνοι; Είστε η προσωποποίηση της γοητείας, καθώς ο ζωογόνος καλοκαιρινός ήλιος φλερτάρει με την καρδιά σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το αστέρι- δώρο, για καλό σκοπό όμως. Μήνυμα του Άρη σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας, από τον Ιούνιο έως τις 13 Ιουλίου: Μην προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τους άλλους να αγοράσουν ό, τι πουλάτε. Θα μπορούσατε να πέσετε σε δυσμένεια, όταν …φύγετε από το κρεβάτι. Αντί να μεταφέρετε ένα σκληρό ανταγωνισμό, εκφράστε τον ενθουσιασμό σας για ό, τι έχετε να προσφέρετε. Ο γνήσιος ενθουσιασμός σας είναι περισσότερο από αρκετός για να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους και, ενδεχομένως, για να τους κάνετε να δεσμευτούν.

Προειδοποίηση: Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 26 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, στον πέμπτο οίκο σας, επεξεργάζεστε τυχόν κολλημένα συναισθήματα ή απλά επανασυνδέεστε με τον έρωτα. Κάποιος πρώην μπορεί να σας ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Αν κάτι σας πονάει, αλλάξτε κατεύθυνση και προχωρήστε!

Πηγή: http://tsekouratoi20133.blogspot.com/2013/07/2013_10.html#ixzz2YeVblx5S

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *