Ταχύρυθμα μαθήματα Γερμανικών για αρχάριους ενήλικες. Έναρξη: Μάρτιος 2013.

Ταχύρυθμα τμήματα Γερμανικών, αποκλειστικά για ενήλικες, στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση. Ολοκληρωμένο πρόγραμμα βασικής επικοινωνίας και προετοιμασίας για το αναγνωρισμένο πτυχίο Zertifikat B1.
 

Διάρκεια: πέντε μήνες.

Έναρξη: Μάρτιος 2013. Έκπτωση έως 55% στα δίδακτρα. Πρωινά και βραδινά τμήματα, εύκολη πρόσβαση από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Όλο και περισσότεροι ενήλικες αποφασίζουν τα τελευταία χρόνια να ασχοληθούν με την εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας, είτε με την προοπτική εργασίας στη Γερμανία ή σε άλλη γερμανόφωνη χώρα, είτε προκειμένου να έχουν ένα επιπλέον ατού στο βιογραφικό τους, καθώς η Γερμανική γλώσσα ζητείται πλέον όλο και συχνότερα ως ένα από τα βασικά προσόντα για διάφορες θέσεις εργασίας.

Η εύρεση ενός αξιόπιστου και υπεύθυνου συνεργάτη για την εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας που θα συνδυάζει
   •    επαγγελματισμό
   •    υψηλή ποιότητα σπουδών,
   •    εμπειρία και εξειδίκευση στην εκπαίδευση ενηλίκων
   •    ταχύρυθμη εκμάθηση της γλώσσας
         και
   •    χαμηλό κόστος,
σίγουρα προϋποθέτει έρευνα αγοράς και προσεκτική αξιολόγηση των εναλλακτικών, καθώς τα φροντιστήρια Γερμανικών με εξειδίκευση στους ενήλικες είναι ελάχιστα, τα ιδιαίτερα είναι δαπανηρά χωρίς να παρέχουν την απαιτούμενη εγγύηση ποιότητας, ενώ οι μέθοδοι «αυτοδιδασκαλίας» απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά σε όσους θέλουν να μάθουν έναν πολύ μικρό αριθμό τυποποιημένων εκφράσεων.

Μία δοκιμασμένη επιλογή για κάθε ενήλικο που θέλει να μάθει τη Γερμανική γλώσσα γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά σε ένα σοβαρό και επαγγελματικό περιβάλλον είναι τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, με πάνω από 30.000 ενήλικες σπουδαστές στο ενεργητικό τους.

Η Ευρωδιάσταση, εξειδικευμένη στην εκπαίδευση ενηλίκων, προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να μάθουν Γερμανικά σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα, αποτελώντας επί σειρά ετών μία από τις πρώτες επιλογές των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Γερμανικά γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά, τόσο για σκοπούς επικοινωνίας όσο και για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις απόκτησης των πιστοποιήσεων Zertifikat.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρωδιάσταση ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής φτάνει σε ικανοποιητικό επίπεδο επικοινωνίας και καλύπτει την ύλη που απαιτείται για τη συμμετοχή στις εξετάσεις της αναγνωρισμένης πιστοποίησης ZERTIFIKAT B1 σε 5-9 μόλις μήνες, ανάλογα με τη χρονική περίοδο έναρξης που θα επιλέξει. Για παράδειγμα, εάν ένας σπουδαστής αρχίσει μαθήματα το Μάρτιο, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τον Ιούλιο. Ειδικά για τα τμήματα με έναρξη το Μάρτιο του 2013, το πρόγραμμα προσφέρεται με πολύ σημαντική έκπτωση 55%, γεγονός που το καθιστά μία εξαιρετική ευκαιρία για όποιον επιζητεί να συνδυάσει το υψηλό επίπεδο σπουδών με το πραγματικά χαμηλό κόστος. 

Σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα ενός ταχύρυθμου προγράμματος διαδραματίζουν σίγουρα και οι καθηγητές. Οι διδάσκοντες στην Ευρωδιάσταση είναι στο σύνολό τους εξειδικευμένοι στη διδασκαλία ενηλίκων, με χιλιάδες ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό τους και συνεχείς, μαζικές επιτυχίες στις εξετάσεις των πτυχίων Zertifikat.

Τέλος, ένα ακόμα ελκυστικό χαρακτηριστικό του προγράμματος που παρέχει η Ευρωδιάσταση είναι ότι, παρά τον εντατικό χαρακτήρα του προγράμματος, η παρακολούθηση δεν υπερβαίνει τις δύο φορές την εβδομάδα, γεγονός που επιτρέπει ακόμα και σε σπουδαστές με φορτωμένο πρόγραμμα να παρακολουθήσουν χωρίς ουσιώδεις απώλειες μαθημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Γερμανικής γλώσσας για ενήλικες που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε τηλεφωνικά καλώντας στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888, 210-33.01.300, 210-6000.170, 210-65.10.100, 210-59.01.888 ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή, Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω), χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *