Ο Κουβέλης βλέπει εκλογές μέσα στο 2014

Δεν αποκλείω, αντίθετα πιθανολογώ ότι μέσα στο 2014 μπορεί να έχουμε και εθνικές εκλογές, δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης…

Σε συνέντευξή του στον Real FM τόνισε ότι φέτος θα υπάρξουν σημαντικές πολιτικές εξελίξεις και επιλογές που θα επηρεάσουν την πορεία των πραγμάτων.

«Βεβαίως, θα υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα συνεχισθεί η δημοσιονομική προσαρμογή στη χώρα μας, θα υπάρξουν αποφάσεις συνολικά για το αν και πώς θα προχωρήσει η ενοποίηση των ευρωπαϊκών πολιτικών. Οι εκλογές, βέβαια, για το ευρωκοινοβούλιο είναι ένας σημαντικός σταθμός σε αυτή την πορεία. Ταυτόχρονα, τον Μάιο θα πραγματοποιηθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Δεν αποκλείω, αντίθετα πιθανολογώ, ότι μέσα στο 2014 είναι δυνατό να έχουμε και εθνικές εκλογές» είπε.

Και πρόσθεσε: «Η παρούσα κυβέρνηση, αν θα εξασφαλίσει την παραμονή της ή όχι θα εξαρτηθεί από το περιεχόμενο της πολιτικής που θα ασκήσει από εδώ και πέρα. Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση είναι βέβαιο ότι η κοινωνία θα εκραγεί».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *