ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2014 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΣΗΣ

Βασίλης Δ.Νουλέζας

Η καινούργια χρονιά 2014 πού υποδεχόμαστε μουδιασμένα θα είναι σίγουρα πιο δύσκολη και επώδυνη, ιδιαίτερα για τους…

αδύναμους,ευάλωτους συνανθρώπους μας ,τα νομοσχέδια και οι αποφάσεις των κυβερνούντων που ψηφίζουν οι εκπρόσωποι μας, θα πλήξουν ακόμη περισσότερο την χειμαζόμενη κοινωνία, δεν θα εκλείψει εύκολα η αρνητική συγκυρία για την πατρίδα μας, την διάχυτη φαντασίωση της μελλοντικής καλυτέρευσης και ευημερίας δεν την συμμερίζομαι. 
Εύχομαι ολόψυχα, οι σκληρά δοκιμαζόμενοι Έλληνες που βιώνουν την απόλυτη περιθωριοποίηση, τον εξευτελισμό, την απόγνωση και την κατάθλιψη να έχουν τη ψυχική δύναμη, την αντοχή και την αισιοδοξία να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες,να αντισταθούν στην λαίλαπα των βάρβαρων Μνημονίων απίστευτης σκληρότητας και τής βαριάς, ανελέητης φορολόγησης πού με κυνισμό και αναλγησία επιβάλλεται αυταρχικά,να κατορθώσουν να επιβιώσουν και να ανακτήσουν την χαμένη αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια τους,η πληγωμένη πατρίδα μας την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία της.. 
Η μαύρη Χρονιά τής κρίσης που φεύγει αφήνει αληθινά πικρή γεύση για τόσα συμβάντα, απέραντο άλγος,πικρό συναίσθημα αδικίας , ανισοτήτων και κλονισμού τής εύθραυστης κοινωνικής συνοχής,αποτελεί όμως ευκαιρία μίας ειλικρινούς αποτίμησης τής γκρίζας πραγματικότητας ,συλλήψεων και κατασχέσεων.. 
Αυτή η ξεχωριστή Πρωτοχρονιά δεν θα έχει ομολογουμένως την αλλοτινή λάμψη της,πιστεύω χωρίς μεμψιμοιρία η μικρότητα.Ας μην χάσουμε όμως το κουράγιο,την ελπίδα, την αρετή και την ευψυχία μας για έξοδο από τη ζοφερή πραγματικότητα..
Ας υψώσουμε τη φωνή μας για κοινωνική δικαιοσύνη και ειρήνη, ΚΑΘΑΡΣΗ στον δημόσιο βίο, συντριβή του διεφθαρμένου κράτους,να μην γονατίσουμε με επαγρύπνηση και θάρρος από τις αντιξοότητες των τελευταίων χρόνων, να μην απωλέσουμε ο καθένας μας το όραμα μας για τον τόπο μας, τις επόμενες γενιές ,για αποκατάσταση των αδικιών πού έγιναν. Ευτυχισμένος,ελπιδοφόρος,δημιουργικός και υγιής ο νέος χρόνος. 
 Βασίλης Δ.Νουλέζας
 Δικηγόρος.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *