21η Απριλίου 1967: Σαράντα τέσσερα χρόνια μετά…

Πριν από 44 χρόνια τα άρματα των Παπαδόπουλου, Μακαρέζου, Παττακού επέβαλαν στον ελληνικό λαό την επτάχρονη δικτατορία.
44 χρόνια μετά θα ξαναγραφούν τα ίδια και τα ίδια, θα εκφωνηθούν λόγοι της δεκάρας, θα επαναληφθούν τα ίδια βαρετά κλισέ για τους πραξικοπηματίες και το πώς κατέλυσαν την Δημοκρατία.
Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 παρουσιάζεται σαν ένα στιγμιαίο γεγονός. Όλοι οι ρέκτες που θα…..
χύσουν τα κροκοδείλια δάκρυα για την δημοκρατία που χάθηκε δεν θα βγάλουν λέξη για το πώς φτάσαμε ως εκεί.

Το 1967 η βουλή είχε μετατραπεί, κατά την έκφραση του Γεωργίου Παπανδρέου, σε οίκο ανοχής και η δημοκρατία δεν ήταν παρά μία πεπειραμένη μελαχρινή με τσακίρικα μάτια, πονηρό μουτράκι και ένα κορμάκι με μικρά ηδονικά τρεμουλιαστά λακκάκια. Πόρνη που τριγυρνούσε στα έδρανα της βουλής με το βρακί της η και χωρίς βρακί. Κούναγε προκλητικά το τροφαντά πισινά και τους πουδραρισμένους γλουτούς της. Ανέμιζε δύο μαστάρια καλά κρεατωμένα, σφικτά, γεροστεκούμενα με μεγάλες καστανόμαυρες ρώγες ορθωμένες. Έβαζε χέρι στη σχισμή του παντελονιού τους και οι 300 κερατάδες με βλέμμα απλανές, με μισάνοιχτο στόμα ευχαριστούσαν εκ βάθους καρδίας την καλή κυρία που το σπίτι της ήταν τόσο εξυπηρετικό.

Μέσα σ’ αυτό το μπορντέλο δεν υπήρχαν πλέον, εκτός εξαιρέσεων, παρά βουλευτές εξαγορασμένοι και βουλευτές προς εξαγορά. Όλοι αυτοί, και ήταν 45, που σαν βουλευτές της Ένωση Κέντρου, δέχτηκαν με αυτές τις συνθήκες να εγκαταλείψουν το κόμμα τους και να γίνουν υπουργοί. Θα έπρεπε να παραμείνουν στην συνείδηση του ελληνικού λαού η ντροπή του κοινοβουλευτισμού και όμως ο Μητσοτάκης ζει και βασιλεύει και επί πλέον μας κληρονόμησε την σπορά του.

Έξω ο λαός σπρωχνόταν στα πεζοδρόμια από πολιτικατζήδες της κακιά ώρας που δεν ξέρανε τι τους γινότανε και τι θέλανε.

Το δίδυμο της αριστεράς ΕΔΑ (νόμιμη) ΚΚΕ (παράνομο) ακολουθώντας την παλιά και πάγια «πολιτική» του εναντία και κόντρα, το Viagra της ύπαρξης της, έσπρωχνε τον λαό στο αγώνα και στην πάλη, χωρίς στόχους, σκοπό και λύσεις. Το μόνο που έκανε ήτανε να επαναλαμβάνει το ηττοπαθές καλαμπούρι: «ο Θεός να βάλει το χέρι του»! για να την πιάσουν χαράματα στον ύπνο και να την σύρουν με τις πιτζάμες και τα νυχτικά στα κρατητήρια και στις εξορίες.

Ο Ανδρέας που κατέπλευσε στην Ελλάδα μετά 30 χρόνια, χρησίμευσε σαν σύνδεσμος της CIA με την Ένωση Κέντρου του πατέρα του, χειροφίλησε την Φρειδερίκη, αποφάσισε να υπερκεράσει την αριστερά ΕΔΑ/ΚΚΕ. Δημαγωγώντας ασύστολα, οδήγησε τις πλάνες του λαού και ακολούθησε την αλήθεια της ιστορίας για να βρεθεί στο Πικέρμι και από εκεί με το αμερικάνικο διαβατήριο στη τσέπη να την κοπανίσει, αφήνοντας τον λαό στο σκοτάδι.

Σήμερα 44 χρόνια μετά, οι ίδιοι άνθρωποι αδύναμοι, άβουλοι, ταπεινοί παθητικά υποταγμένοι στην οποιαδήποτε μοίρας τους και φοβερότερη μοίρα από την κομματοκρατία δεν υπάρχει, αποτελούν την άρχουσα ελίτ, μια άρχουσα ελίτ στενοκέφαλη, απαιτητική, αυταρχική, επίμονη στις ελάχιστες ηλίθιες ιδέες της τις ριζωμένες στο κουτοπουλίσιο κεφάλι της πιστό αντίγραφο της κομματικής της ρίζας με μία γερή δόση υστερίας επιπλέον.

Δεν χτυπάνε πλέον τον Αντρέα στη ταράτσα της Μπουμπουλίνας.

Η “Μπουμπουλίνας” μετακόμισε. Εγκαταστάθηκε στα ΜΜΣ(κοταδισμού), στις ΜΚΟ, στα Πανεπιστήμια, στα Σχολεία. Εκεί χτυπάνε τους Έλληνες, τις Ελληνίδες, τα Ελληνόπουλα οι εγκάθετοι του Νεοταξίτικου παρακράτους. Προσπαθούν να επιβάλουν στους Ελληνες την ισοπεδωτική ομοιομορφία της Νέας Τάξης του αμερικανισμου. Σήμερα, 44 χρόνια μετά,”βαράνε” τις παραδόσεις τους, την ιστορία τους, το είναι τους.

Το ΕΑΤ/ΕΣΑ μεταλλάχθηκεhttp://tabouri.blogspot.com/2007/08/1967.html στην νεοταξίτικη GESTAPO του ΕΛΙΑΜΕΠ, των διαφόρων καλοταϊσμένων χωματερών και αποθετηρίων σκέψεις, των ΜΚΟ που κανείς δεν εξέλεξε και κανείς δεν ελέγχει και που με πολύ λογισμό, συμπλεγματική μανία βυσσοδομούν κατά της Ελλάδας. Πρακτορεύουν ξένα συμφέροντα προσπαθώντας να κάνουν τους Έλληνες αντικείμενα χωρίς μνήμη, χωρίς παρελθόν και μέλλον, κατακάθια δουλοπαροίκων της νέας φεουδαρχίας της Νέας Τάξης.

Οι συμπλεγματικοί σκυλάνθρωποι αγράμματοι υποδεκανείς της ΕΣΑ που έπαιζαν μπάλα με το σώμα του Ανδρουλάκη — Μίμη δεν σε πονάνε πλέον οι κατεστραμμένοι αυχενικοί σου σπόνδυλοι; — κλονοποιήθηκαν στα σημερινά νεοταξίτικα σκυλιά του Παβλόφ, Δήμου, Σωμερίτη Μανδραβέλη, Βερέμη, Πρετεντέρη, Δραγώνα, Λιάκο……., που γαβγίζουν λυσσάρικα στο άκουσμα των λέξεων πατρίδα, έθνος, θρησκεία.

Σήμερα, 44 χρόνια μετά, τα δεκανίκια της Νέας Τάξης έχουν επιβάλλει στους Ελληνες την πλέον στυγνή δικτατορία που θέλει να καταργήσει κάθε εθνική συγκρότηση και συλλογική υπόσταση και να μας ρίξει πίσω σε μία νέα αποικιοκρατία με σύγχρονο μανδύα.

tabouri.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

58 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ό Έλληνας πρέπει να σηκωθεί από εκεί που τον κατάντησαν οι άθλιοι πολιτικοί της μεταπολίτευσης. ΝΑΙ χρειαζόμαστε και πάλι δικτατορία. Αλλά δικτατορία των ΑΡΙΣΤΩΝ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ηταν απλοι στρατιωτες στην υπηρεσια του λαου και του ιωαννιδη του την στησαν ταλαμογια μακαριος καραμανλης….

    Reply
  3. Ο ΔΙΑΣ

    44 χρονια περασανε!
    ετυχε να γεννιθω 21-4-1955 εζησα την "χουντα"
    αρα εχω και αποψη. και καθε χρονο που εχω γενεθλια λεω καθε φορα οτι η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ(για μενα που δεν ανηκω στα λαμογια που δεν εχω κλεψει και προδωσει την πατριδα μουκαι με ποναει το χαλι της)ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ(οχι του Ιωαννηδη αυτος ηταν το τσιρακι των ξενων)
    ο Παπαδοπουλος δεν πηραξε τον λαο,π.χ. η οικοδομη επι παπαδοπουλου εδωσε πολυ ψωμι στους Ελληνες, το κατα κεφαλην χρεος ηταν σχεδον μηδενικο. Το μεγαλο του ομως λαθος ηταν οτι δεν πηραξε(εκτος απο λιγους) αυτους που επρεπε αυτους που σημερα μας κλεβουν, μας εχουν καταστρεψει το μελλον μας και ειδικα των παιδιων μας,που ξεπουλανε την πατριδα μας, την ιστορια μας,που εχουν βαλει σκοπο να μας αφανισουν,που μας εχουν κανει να φοβομαστε να κυκλοφορησουμε τη νυχτα που μας εχουν φυλακισμενους κατ'οικον, που μας αποβλακωνουν με αθλια Μ.Μ.Ε. που δεν ξερουμε τι θα μας παρουσιασουν αυριο κ.α.πολλα που ολοι τα ξερετε…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ νατους βαλει σε ενα καραβι και να τους βουλιαξει και να γλητωσουμε απο τους ψευτοδημοκρατες.
    αυτο που εχουμε τωρα μονο δημοκρατια δεν ειναι…
    Υ/ΟΝ: μια ερωτηση προς αυτους που αυτοχαρακτηριζονται "προοδευτικοι"
    τι ειναι "δημοκρατικες δηναμεις" και ποιοι τις υπηρετουν;;;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    11:49, αυτα που ζουμε εμεις τα φεραμε. οπότε για να ερθει ο περηφανος στρατιωτικος πολιτικος η δεν ξερω και γω τι αλλο, ΕΜΕΙΣ πρεπει να αλλάξουμε. μη περιμενεις σωτηρες. ΕΣΥ να σωσεις. μπορείς;

    Reply
  5. Ανώνυμος

    πουσταραδες πολιτικοι, ολων των κομματων, ολων των παρατεξεων. Λοποδιτες, κλεφτες, λαμογια. Ψευτες, πουλημενοι.
    Μακαρι να υπηρξει καποιος αρχιδατος στρατιωτικος, να κανει επανασταση και παλι, αλλα να κρεμασει ολους τους 300 και τους συν αυτοις. Να δημευσει τος περιουσιες τους, και να διωξει τους μεταναστες.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΟΥΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    11:04, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. (ΠΧ "ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ" ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ)

    Reply
  7. Ανώνυμος

    σκατα στον ταφο του μακαριου και καραμανλη που εφεραν τα λαμογια τους πολιτικους….

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Δυστυχώς ο Παττακός είναι 99 ετών και ο Παπαδόπουλος δεν υπάρχει!!! Ούτε φυσικά υπάρχουν πιά ανδρες Αξιωματικοί με Γενετικούς Αδένες στό Στράτευμα!! Υπάρχουν μόνον κοιλαράδες Στρατηγοί Δημόσιοι Υπάλληλοι!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΣΑΣ.

    ΠΑΛΙ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΝΟΝΑΚΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ.

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
    ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΔΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΝ ΚΑΤΑΚΛΙΣΗΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΑΙΑΣ…ΤΑΡΑ-ΤΑΤΑΑΑΑ!
    ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΟΦΟ.

    ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΩ ΠΟΣΟΥΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ, ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟΥΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΟ.

    ΣΤ΄ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG (ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ) ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ INTERNET WARRIOR.

    14/88

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Α.Η. ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΕΞΩ) ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΨΕΥΔΟΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    καραμανλης παπανδρεου μακαριος προδωσαν την κυπρο μεσω καταστροφης να επανελθουν οι κλεφτες πολιτικοι….

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΑ ΤΗ ΝΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΩ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ,,ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙ@ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ …
    ΑΝΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ
    ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΚΕΦΑΛΙΑ
    ΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    τηνκυπρο την προδωσαν μαζι με τον μακαριο αυτοι που καταστρεψαν οικονομικα την ελλαδα γι αυτον δεν ανοιγουν τον φακελο της προδοσιας….

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ZHTΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ !!!!
    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !!!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!!

    ΤΡΟΜΠΕΣ !!!! ΞΥΠΝΑΤΕ… ΤΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΟΛΟΙ..

    ΠΑΡΟΠΙΔΙΑΣΜΕΝΑ ΠΙΘΗΚΙΑ !

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕ..ΝΑΙ ΙΣΟς ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕς ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΑΠ'ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΜΟΥΧΑΛΑ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ,,,ΘΥΜΑΜΕ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΦΛΟΡΑΚΗ ΑΡΧΕΣ 90' ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΩΝΑ…ΚΑΤΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΕΠΙΣΕΙΣ,,ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΓΓΑΡΙΕΣ ΚΤΛ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΙΧ ΤΗΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ…ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΕΝΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΜΟΡΙΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑ!!!
    ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕ 5 ΠΤΥΧΙΑ ΞΕΝΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΙ 1ο ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΤΛ,,ΚΑΙ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΛΟΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΥΧΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΤΛ..ΤΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΤΕ,,ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ,ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΓΕΣ ΣΕΡ ΛΕΣ ΚΑΙ 8Α ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ…
    ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΗ..ΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ..ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ,,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΥΣΙΜΑ…
    ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ?? ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Η ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΡΑΝΟΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ??
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ,,ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ @Α@ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΝ ΟΥΤΕ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΒΛΕΠΑΝ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,,,ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΡΓΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!!! ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ!!!
    ΚΑΝΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ Μ@ΛΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ….
    ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ???

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

    Reply
  17. Α.Η.

    ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ "ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ" ή "ΔΕΝ Γ…..ΑΙ" ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΕΣ. ΑΠΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΤΙΜΩΝΤΑΙ. ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ ΣΕ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΒΥΘΙΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ. ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ "ΔΗΘΕΝ" ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ? ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ. ΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ / ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

    Α.Η.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ…ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    Ο ΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

    ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ…ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    20 Απριλίου 1889 – 2011
    122 ΧΡΟΝΙΑ…

    Reply
  19. Ανώνυμος

    20 Απριλίου 2011 9:14 μ.μ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (!) ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟΙ.
    Ο ΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

    ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ…ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    20 Απριλίου 1889 – 2011
    122 ΧΡΟΝΙΑ…

    Reply
  20. Ανώνυμος

    H Eλλάδα χρειάζεται μιά πνευματική δικτατορία. Μιά δικτατορία των κάλλιστων. Των ανθρώπων του πνεύματος, της επιστήμης και της δημιουργίας. Μιά Πλατωνική ολιγαρχία. Όπου οι καλύτεροι, οι φιλόσοφοι, θα πολιτεύονται και οι πολιτικοί θα φιλοσοφούν. Αυτή η ολιγαρχία δεν μπορεί να είναι στρατιωτική χούντα των αγραμμάτων, ούτε κομμουνιστική ή φασιστική απολυταρχία των ολίγιστων και αγράμματων αυτών υπάνθρωπων. Χρειαζόμαστε μιά δικτατορία Νιτσεϊκή. Όπου ο νεοΈλληνας από βαλκανικό ανθρωπάριο θα μεταβληθεί σε υπεράνθρωπο. Όπου θα πρυτανεύσει και πάλι η Αριστοτελική λογική και η Σωκρατική ηθική. Ό Έλληνας πρέπει να σηκωθεί από εκεί που τον κατάντησαν οι άθλιοι πολιτικοί της μεταπολίτευσης. ΝΑΙ χρειαζόμαστε και πάλι δικτατορία. Αλλά δικτατορία των ΑΡΙΣΤΩΝ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    τι λετε ρε; δε ξερετε τι ανεργια εφερε η χουντα; δε ξερετε οτι η εγκληματικοτητα ειχε κλεισει τους ανθρωπους στα σπιτια τους;ξεχνατε τα δανεια με τα οποια χρεωσαν τη χωρα;δε βλεπετε τη χλιδη μεσα στην οποια ζουν τα παιδια τους;αχαριστους σας βρισκω…

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΧΟΥΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ….ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΔΗΛΑΔΗ

    Reply
  23. Ανώνυμος

    9.14 ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣΑΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ

    Reply
  24. Ανώνυμος

    φιλτατε 9.00 μπορω να σου πω και ονοματα των τιμημενων αγωνιστων(φανταζομαι τα ξερεις).ομως θα μου επιτρψεις να ειμαι ιδιαιτερα επιφυλακτικος ως προς την αποφαση του οποιουδηποτε για τετοια κινηματα.ανεξατρητως κινητρου.κανεις δεν μπορει να ξερει εκ προοιμιου εαν εκανε τη σωστη κινηση για τη πατριδα η οχι.η γραμμη αναμεσα στον ηρωα και τον προδοτη ειναι ισχνοτατη.τα ονοματα των παλαιοτερων τσολακογλου,μπακος,κατσιμητρος κατι πρεπει να σου λενε.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Στρατιωτικός είμαι και σας λέω πως λέτε αηδίες.
    Ποιος μωρέ είναι φλώρος?
    Αυτός που πολεμάει κάθε μέρα με τον Τούρκο?
    Αυτός που σε περίοδο ειρήνης έχει θρηνήσει τόσους νεκρούς συναδέλφους όσο κανένας άλλος στρατός στον κόσμο σε περίοδο ειρήνης?
    Τι είναι αυτά που γράφετε?
    Κάθεστε σε ένα πληκτρολόγιο και λέτε ότι μαλακία του καθένα έρθει στο κεφάλι?
    Ο Έλληνας στρατιωτικός ορκίστηκε πίστη στην πατρίδα και στο σύνταγμα και όχι να καταλύει την δημοκρατία επειδή σύμφωνα με την παρούσα κατάσταση το Έθνος έχει μεγάλα προβλήματα.
    Αυτό το κάνουν συνέχεια οι Τούρκοι.
    Εμείς είμαστε Έλληνες όμως και θα συνεχίσουμε να είμαστε αν βάλουμε μυαλό και δεν προσπαθούμε από μόνοι μας να βγάλουμε τα μάτια μας.
    Και 9:00,συγνώμη που δεν έχουμε πόλεμο να μάθουμε τακτική όπως λες.
    Αν χρειαστεί πάλι εμείς θα σώσουμε την πατρίδα μας όπως το κάναμε μια ζωή.
    Αλλά αν δεν υπάρχει σύμπνοια μεταξύ όλων μας,τότε άστο καλύτερα.
    Και κάτι τελευταίο και να το κλείσω εδώ και δεν θα επανέλθω όσο και αν μερικοί θα το ήθελαν.
    Παλιά όπως μερικοί είπαν,ο φαντάρος ήταν στρατιώτης και όχι μαμούχαλο που μόλις μείνει μια μέρα παραπάνω μέσα, θα πάρει 10 τηλέφωνα τον μπαμπά του για να τον βγάλει έξω να πάει για φραπεδάκι..
    Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    9:02 σου προτείνω να το ξανασκεφτείς για τη δημοκρατία.. οι ίδιοι οι αρχαίοι Ελληνες την είχαν σαν ΠΟΛΥ μεγάλο καταντημα. ασε που σκότωσαν και φυλακισαν πολυ πολυ κοσμακη για τη δημοκρατια τους (και μιλαμε για αληθινη δημοκρατια, οχι την πουστικη την κεκαλυμμενη ολιγαρχια που εχουμε σημερα)

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΡΕ ΧΟΥΝΤΑ
    ΝΑ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Για τον φίλο 8:42….
    Οι επαναστάτες ήταν μπαρουτοκαπνισμένοι από τα πεδία των μαχών του 40-49 δεν ήταν σαν τους φλώρους του σήμερα!!!
    Ο καθένας απ'αυτούς είχε και από ένα παράσημο ανδρείας απ' τον μεγάλο πόλεμο και όχι από τον πρόεδρο της δημοκρατίας σαν τους σημερινούς.
    Για αυτούς το να σχεδιάσουν, να οργανώσουν και να εκτελέσουν την επανάσταση ήταν παιχνιδάκι….όπως φάνηκε τελικά και από την επιτυχία τους.
    Αυτοί έμαθαν τακτική στα πεδία των μαχών και όχι στις σχολικές αίθουσες της ΣΣΕ.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΔΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ???
    ΒΑΛΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…ΤΟ ΛΕΝ ΟΙ ΠΕΤΡΟΠΕΡΔΙΚΕΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΑΥΡΙΟ

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Ο διαχωρισμός Κράτους-εκκλησίας, η φορολόγηση της εκκλησίας με ευνοϊκούς όρους και εν τέλει το γεγονός ότι το σύγχρονο ελληνικό Κράτος παραμένει άρρηκτα προσκυνημένο στα ράσα παρέχοντας ένα ιδιαίτερο σύνολο διαπλεκόμενων συμφερόντων δεν φαίνεται να απασχολούν πολλούς. Ακόμα και οι πιο «ανοιχτόμυαλοι επαναστάτες» παραγνωρίζουν το γεγονός ότι όταν κάνουν πορείες στη Βουλή για να κράξουν το Κράτος, λίγα τετράγωνα πιο πέρα, μέσα στην ησυχία και τα γλυκά τιτιβίσματα του Κολωνακίου, στη Μονή Πετράκη, οι business του σκοταδισμού συνεχίζουν as usual.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    Να ενημερωθούν τα ψάρια του Αιγαίου ότι περνάμε δύσκολα και ότι οφείλουν να προτιμούν τους Έλληνες αλιείς από τους Τούρκους συναδέλφους τους.

    Reply
  33. Ανώνυμος

    Να διαγραφούν οι άγιοι και μάρτυρες από τα ημερολόγια. Την ημέρα των Τριών Ιεραρχών θα εορτάζουμε στο εξής τους Τρείς Σωματοφύλακες.

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Να φορολογηθεί η περιουσία της Εκκλησίας αναδρομικά από το 1821 μέχρι σήμερα.

    Reply
  35. Ανώνυμος

    Kαλά βασίζεστε στους στρατιωτικούς; Μα αυτοί όλοι είναι κότες, κοτούλες, υπαληλάκια καρμίρικα, οσφυοκάμπτες, κακομοίριδες, και χεσμένοι απ' το φόβο του Ερντογάν και του Μπεγλίτη!!!!!!! Κάποτε είχαν πανταλόνια με …περιεχόμενο. Σήμερα; Αστα…

    Reply
  36. Ανώνυμος

    επικαιρο οσο ποτε..επανασταση για εθνικη κυβερνηση. Με Στρατηγους, Συνταγματαρχες δε ξερω με τι αλλο, η ΕΛΛΑΣ στους ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *