21 Απριλιού 1967 μία επέτειος….με σημασία

Πρίν από 37 χρόνια οι συνταγματάρχες μας τελείωσαν για να γεμίσει η Ελλάδα από “δεκανείς” και “λοχίες” των κομματικών στρατών που έπεσαν στην χώρα σαν τις ακρίδες και κατάφαγαν τα πάντα. Ένας νέος στρατός κατοχής. Με λόγους κούφιους, με έντονη την ανοχή στο ψεύδος και παραίτηση από κάθε απαίτηση ορθότητας τα πολιτικά σαπρόφυτα έχουν επιβάλει στους Έλληνες την πλέον στυγνή “Φαυλοκρατία”. Αν η χούντα των συνταγματαρχών είναι “η επτάχρονη δικτατορία”, τα επτά “πέτρινα” χρόνια ,αυτό που την διαδέχτηκε είναι η πλέον στυγνή “Φαυλοκρατία” που έχει γνωρίσει ο τόπος. Η πολυδιαφημισμένη Δημοκρατία έγινε ένα πρόσχημα και κενή ρητορεία, οι θεσμοί τύπος νεκρός και η……
δημοκρατία κουκλοθέατρο, ούτε καν θέατρο του παραλόγου. Η ύπαρξη βουλής, πολιτικών κομμάτων με κεντρικές επιτροπές και εκτελεστικά γραφεία δεν είναι αποδείξεις του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος. “Η Πανούκλα” του Αντρέ Καμί δίνει την αγωνία της Ελλάδας σήμερα.

Σήμερα τους συνταγματάρχες του τότε διαδέχθηκαν οι “δεκανείς” και οι “λοχίες” του φαυλοκρατικού στρατού κατοχής που έχουν απλώσει τα λιμάρικα χέρια τους και αναίσχυντα “μπαχαλεύουν” την Ελλάδα και τους πολίτες της. Θυμίζουν έντονα τους δεκανείς και λοχίες των πρώην αποικιακών στρατών που μετά την ανεξαρτησία ανακηρύχθηκαν σε προέδρους, δικτάτορες, αυτοκράτορες των χωρών της Αφρικής με μόνο σκοπό να πλουτίσουν, κάνοντας δώρα στον εαυτό τους, αδιαφορώντας για την μοίρα των λαών τους.

Ο Μοπμπούτου του Κονγκό, Ο Μπαμπάγιντα της Νιγηρίας και τόσοι άλλοι καταλήστευαν τις χώρες τους με τον ίδιο τρόπο που οι δικοί μας καταληστεύουν την Ελλάδα.

Μετά 44 χρόνια η χούντα θα έπρεπε να περνάει σαν απλή υποσημείωση της ιστορίας γιατί αυτό ακριβώς ήταν. Μια υποσημείωση, ένα τίποτα. Και όμως, 44 χρόνια από την επιβολή της και 37 από την πτώση της εξακολουθεί να είναι μέγιστο πολιτικό γεγονός και να της αφιερώνονται άρθρα, επομπές, DVD και ότι άλλο έχει να προσφέρει το παζάρι των ΜΜΣ(κοταδισμού). Γιατί;

Η απάντηση είναι απλή.

Μετά την χούντα και 37 χρόνια από την πτώση της, μια μικρονοϊκή μειοψηφία, με την κάλυψη των κομμάτων της αριστεράς από το “λαϊκό” ΠΑΣΟΚ, (ΠΑνελλήνια Σοσιαλιστική. Οργάνωση. Καθαρμάτων) το απολίθωμα του ΚΚΕ, και τους αριβίστες της κοινωνικής ισότητας της ροζέ αριστεράς, – δεν μιλάμε για ΝΔ αυτή δεν υπάρχει σαν αυτόνομη πολιτική δύναμη άπλα Νυχτομένη Διαχρονικά αναμασά τις ορολογίες και το λεξιλόγιο της αριστεράς -, έχει παραμερίσει το σύνταγμα και τους νόμους και έχει μετατρέψει τα σχολεία και τα ΑΕΙ σε αρένα εξυπηρέτησης της πολιτικής των κομμάτων της και του “σοσιαλισμού” και χωματερή των ελπίδων και των προσδοκιών της ελληνικής νεολαίας που φτύνει αίμα και χύνει ιδρώτα για να “μπει” στο Πανεπιστήμιο. Όταν δε “μπει” οι προσδοκίες και οι ελπίδες της εξανεμίζονται γιατί έτσι θέλουν οι κομματικοί δεκανείς και λοχίες εγκάθετοι σύντροφοι.

Μετά την χούντα και 37 χρόνια από την πτώση της, συρρικνώνεται συνεχώς η επίγνωση του “ανήκειν”, ο αυτοπροσδιορισμός μέσω των κοινών “αξιών”, “παραδόσεων”, “ιστορικών καταβολών”. Από το 1981 το κόμμα του πατέρα του Yorgo, του “αείμνηστου” Ανδρέα, με το σύνθημα ο λαός στην εξουσία επέβαλε στην ελληνική κοινωνία πραγματική “λοβοτομή”. Γεμάτο “ηχηρό πάθος” κατάργησε κάθε θεσμό και διάκριση αριστείας, κάθε έλεγχο και κάθε αξιολόγηση της ανθρώπινης ικανότητας, ευσυνειδησίας, εργατικότητας, ευφυΐας, φαντασίας, δημιουργικότητας. Εκδημοκρατικοποίησε την διαφθορά και τον νεποτισμό. Αρκούσε μία κλαδική για να φθάσεις ψηλά, να μπουκώσεις το απύλωτο στόμα σου με το βιός των Ελλήνων και η Ελλάδα να φθάσει στο κατώτερο σκαλί του “κακού τη σκάλα”

Μετά την χούντα και 37 χρόνια από την πτώση της ο πλούτος της Ελλάδας διαγουμίστηκε κανονικά. Τα χρόνια αυτά στην χώρα μπήκανε τόσα κεφάλαια όσα δεν είχαν μπει σε όλη την ιστορία της. Η Ελλάδα δεν απέκτησε ούτε σχολεία, ούτε Πανεπιστήμια, ούτε νοσοκομεία, ούτε υποδομές. Οι δεκανείς και οι λοχίες, οι διαφορές ελίτ, πολιτικαντζήδες, δημοσιογράφοι, καθηγητές-φιλόσοφοι λαμόγιες και διάφοροι επιτήδειοι μετέτρεψαν όλο αυτό τον πλούτο διαλεκτικά σε βίλες, κότερα, κτήματα, πολυκατοικίες. για να την οδηγήσουν τελικά στην χρεοκοπία και στα του ΔΝΤ.

Μετά την χούντα και την αποκατάσταση της “Δημοκρατίας” οι πολιτικά ανύπαρκτοι και κομματικά εντεταγμένοι δεκανείς και λοχίες της πολιτικής, του εργατοπατερισμού και του φοιτητοπατέρισμού δεν έχουν να δείξουν έργο. Αντλούν από την κομματική ένταξη την μεταπρατική τους πολιτική υπόσταση, εξουσιοδοτημένοι αλλότριων ιδεών και αποφάσεων. Με χαμηλούς δείκτες κατά κεφαλήν καλλιέργεια και υψηλά ποσοστά ψυχολογικής ανασφάλειας καταφεύγουν κάθε χρόνο στην χούντα. Την χρησιμοποιούν σαν το διαφημιστικό πανό που πάνω του κολλάνε την πολιτική τους ανυπαρξία για να της δώσουν υπόσταση.

Σαράντα τέσσερα χρόνια μετά την 21 Απριλίου 1967 θα μας βομβαρδίσουν με κενούς λόγους και κούφιους αφορισμούς για τους συνταγματάρχες που υποχρέωσαν έναν λαό να ζει υπό το καθεστώς απαγορεύσεων

Ας γελάσουμε! Ναι, η “χούντα” έβαλε πίσω από τα κάγκελα μερικούς και λοιπόν τί έγινε! Η δημοκρατία 74 έχει βάλει όλη την Ελλάδα πίσω από κάγκελα. Δείξτε μου ένα σπίτι χωρίς κάγκελα στα πορτοπαράθυρα. Απαγόρευσε, λένε οι διάφοροι ρέκτες, η χούντα,την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών Η δημοκρατία 74 είναι αυτή που παρέδωσε τα πάντα στους μουσάτους με τα αμπέχωνα και το στρατονισμένο ύφος, στις άλουστες με τις αξύριστες μασχάλες τα ταγάρια και το απλανές υφος που επέβαλαν στον ελληνικό λάο την στυγνή δικτατορία της μονομέρειας των συμπλεγματικών απωθημένων τους.

Για 35+1 χρόνια δημοκρατίας 74 οι Έλληνες ζούνε κάτω από το πλέον βάρβαρο απολυταρχικό καθεστώς. Δεν τολμάς να μιλήσεις για πατρίδα, θρησκεία, Έθνος πέφτεις θύμα της πλέον βάναυσης επίθεσης, λοιδορίας και συκοφαντίας. Η “χούντα” επέβαλε λογοκρισία και όλοι το ήξεραν. Η λογοκρισία της χούντας δεν εμπόδισε τον Κέδρο να εκδώσει τα “Δεκαοκτώ κείμενα” και το περιοδικό “Συνέχεια” σαν έκφραση αντίστασης στο στρατιωτικό καθεστώς, π.χ. το τεύχος 5 του παροδικού υποστήριζε το “οχι” στο στημένο δημοψήφισμα του Γ. Παπαδοπουλου. Η Δημοκρατιά 74 επέβαλε την πλέον στυγνή λογοκρισία, την λογοκρισία “να προσέχω τι θα πώ”, Όποιος τολμήσει να μιλήσει, να πάει κόντρα στις ορδές των δυστυχισμένων αουτσάιντερ της πάλης των τάξεων, στους ιδεοληπτικούς του “αντιπατριωτικού κοσμοπολιτισμού”, στους μυξοπροοδευτικούς τον έφαγε το μαύρο φίδι του φραγκοφορεμένου διεθνισμού.

Η χούντα βίασε την δημοκρατία την 21 Απριλίου 1967. Δημοκρατία που την είχαν μετατρέψει σε πόρνη οι κεκράχτες της Βουλής. Σήμερα και για 35+1 χρονια η Δημοκρατία βιάζεται καθημερινά από τις αλαλάζουσες μειοψηφίες που επιβάλουν στους Έλληνες την στυγνή δικτατορία της ψυχικής τους νύχτας.

“Τέλεια χαύνωση, παρακμή, αηδία, κατάπτωση, εξευτελισμός, θεομπαιχτισμός, του πολιτικού μας κόσμου..”

Πολιτικό Ημερολόγιο Α, 1935-1944, Ίκαρος, 1981, σελ. 257

tabouri

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

30 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΣΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΟΙ ΔΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΣΕΝΑ! ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ 21 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ 4 ΟΙ ΦΙΛΟΙ . ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΤΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ! ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ? ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ?ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ,ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ,ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΛΟΙ ΑΠΟΡΟΦΙΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974.ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ.ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?ΔΕΙΛΑ ΑΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙΔΗ.ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ.ΖΟΜΠΙ.ΚΟΥΦΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΒΕΤΕ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΑΡΘΡΟ 120 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
    "Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ.

    ΕΡΩΤΗΣΗ:

    ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ "ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ" ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΠΑΝΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ……..?

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΕΤΡΑΠΕΙ ΕΙΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΝ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΖΗΣΑΝ.

    -ΙΕΡΟΚΡΑΧΤΗΣ-

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ.
    Το αρθρο σου εκφράζει το λαικό αίσθημα.Ετσι όπως τα περιγράφεις είναι τα πράγματα.
    Επιτέλους παραδεχόμαστε την αλήθεια χωρίς τις παρωπίδες που μας φορούν για χρόνια τα κόματα.Νομίζω οτι έχει ξεκινήσει η αρχη του τέλους τους.
    ΑΡΚΕΙ να ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ για την ΕΠΙΤΥΧΙΑ του σχεδίου τους.
    Α ΤΖΙΝΙΕΡΗΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΟΥΣΕΣ
    ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ
    Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.
    15 ΜΕΤΡΑ ΑΓΑΛΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Θαθελα να πω σε αυτα τα μιαρα πολιτικα αποβρασματα που συνεχιζουν να εκμεταλευονται τον παπαδοπουλο και την δηθεν χουντα (γιατι οπως αποδειχθηκε οχι μονο δεν ηταν χουντα αλλα ενα εντιμο πατριωτικο κομμα που αγαπουσε την πατριδα του) και μας λενε οτι ηταν ο μεγαλος εχθρος της Ελλαδας νομιζοντας οτι ειμαστε τιποτα ανεγκεφαλοι που δεν ξερουμε τι μας γινεται, οτι σεβομαστε και θα τιμουμε αυτον τον εντιμο αντρα τον παπαδοπουλο και οτι αυτα τα σημερινα αποβρασματα τα φτυνουμε και ξεκαθαρα στην συνειδηση μας τα θεωρουμε προδοτες και ξευτιλισμενους χειριστου ειδους που εξακολουθουν να παιζουν μαζι μας. Τελικα αναρωτιεμαι μεχρι που μπορουν να φτασουν αυτα τα πειθηκοειδη, οι στυγνοι δικτατορες που αλωνιζουν σημερα και μεταλασσουν την χωρα μας? Φτανει ρε ξευτιλες ποσο αλλο θα εκμεταλευεστε αυτον τον πατριωτη για κανετε τις βρωμιες σας φιδια.Ελεος πια!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΩΜΑΣΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Το καλίτερο καθεστώς διακυβέρνησης αυτής της χώρας μετά την επανάσταση του 21, με καθαρά εθνικό ελληνικό χαρακτήρα. Δυστυχώς όμως μερικοί βρομεροί άνθρωποι (ανθ)έλληνες κατάφεραν να ξεγελάσουν έναν ολόκληρο λαό για ''πλαίρια'' δημοκρατία αλλά μας προέκυψε ΄΄πλαίρια'' δικτατορία χειρίστου είδους. Τώρα όμως τέρμα τα κορόϊδα. Δεν ξαναέρχεται άλλη 21 Απρ. 67. Εις υγείαν μας.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" : Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΓΙΑ ΠΗΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΠΧ ΠΑΓΚΑΛΟ , ΛΟΒΕΡΔΟ , ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΛΠ) ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ;; ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ …

    Reply
  11. Ανώνυμος

    11:15 ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ! ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.. ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Πέρνα απο Δευτέρα που θα έχω εύκαιρη την σούβλα.
    Σκατοσπρώχτη δεν τον κάνω.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    21 Απριλίου 2011 11:02 μ.μ.

    Και σκεφτόμαστε να εξεγερθούμε ?

    Προς τι ….. για να δώσουμε άλλη μια Χούντα?
    Όχι ρε μη μπαίνετε στον κόπο σκύψτε στα τέσσερα και δοξάστε.

    Ζήτω οι offshore
    Ζήτω η Τρόικα
    Ζήτω το φακελάκι
    Ζήτω η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Ζήτω το μνημόνιο
    Ζήτω η Siemens
    Ζήτω οι βουλευτές που τους διακατέχει το αλάθητο του Πάπα γι’αυτό δεν βρέθηκε κανείς στην φυλακή .
    Ζήτω οι τυχάρπαστοι , που μας έκαναν γνωστούς παγκόσμια και περιδιαβαίνουμε με δάφνες ως Έλλην Καίσαρας στο κατώφλι της ιστορίας ( γιατί εμείς κάψαμε την ΕΛΛΑΔΑ ).
    << Εμείς μαζί τα φάγαμε , γιατί ήμασταν ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ , ήμασταν ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ , ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ , ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ,ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, >>

    Πάψτε να φωνάζετε πλέον να ξεσηκωθούμε .
    Πάψτε να σκούζετε και να φωνασκείτε .
    Λατρέψτε την νέα πραγματικότητα που ανοίγετε για τα παιδιά που θα γεννηθούν σε αυτήν την χώρα .
    Αυτοί που εσείς τους λογίζεται ως Χουντικούς , γεννήθηκαν από καταστάσεις παρόμοιες με τις σημερινές , γιατί η Δημοκρατία είχε καταλυθεί από τους τότε κυβερνώντες όπως ακριβώς και με τους σημερινούς.

    Ήταν άξιοι γιατί ως Χουντικοί αδιάβαστοι στρατιωτικοί δεν μας πούλησαν .
    Γιατί δεν μας πτώχευσαν.
    Γιατί είχαμε μια θρησκεία και όχι μιναρέδες διάσπαρτους, για να μας θυμίζει ότι ζούμε σε προέκταση της Τουρκίας .
    Γιατί μαθαίναμε ότι στην ιστορία μας ό Γέρος του Μοριά ήταν ΗΡΩΑΣ και όχι gay.

    Έπραξαν σφάλματα ..,τα αναγνώρισαν…. δικάστηκαν και εξέτισαν την ποινή τους.
    Για πέστε μου ωρέ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ από αυτούς τους Δημοκράτες έναν να πήγε φυλακή.
    ΕΝΑΝ … ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ
    ΚΑΙ ΕΞΕΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

    Μάθετε την ιστορία όπως γράφτηκε και όχι όπως σας την εξιστορούν περισπούδαστοι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    Μάθετε την θρησκεία όπως διδάχθηκε και όχι όπως σας την επιβάλουν με τζαμιά οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    Μάθετε την γλώσσα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ και όχι γρεεκλις όπως σαν την διαμορφώνουν.

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Σου έχει ανοίξει ο κώλος πρασινόπουστα και έχεις πάθει ακράτεια.
    Σε όποιον μίτο μπαίνεις, τα κατεβάζεις και χέζεις.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *