Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου θα ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματος της .

Η ανεξάρτητη βουλευτής κα Ντόρα Μπακογιάννη, την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010, θα ανακοινώσει την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού.Η ανακοίνωση θα γίνει κατά την διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης που θα λάβει χώρα στο θέατρο Badminton, στην Αθήνα. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες που επιθυμούν να παραστούν, από όλη την Ελλάδα.Η εκδήλωση θα ξεκινήσει…..
στις 11.00 το πρωί και θα περιλαμβάνει την ανακοίνωση της ίδρυσης του νέου πολιτικού σχηματισμού, την παρουσίαση του ονόματος, των συμβόλων, των βασικών αρχών και της ιδρυτικής του διακήρυξης.

epirusgate.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

32 Comments

  1. Ανώνυμος

    H Ντόρα εκφραστής του καινούργιου….
    Έχει να εκφράσει έναν ορισμένο κόσμο…
    Toν κοσμο της αρπαχτης ,της αδιαφανειας ,της διαπολοκης και της ξενοδουλειας…

    Ο εξευτελισμός της Ντόρας θα είναι μακρύς και βασανιστικός.
    Ταύτισε από μικρή την ίντριγκα με την πολιτική και δικαίως κατάντησε απόβλητη.
    Η Ντόρα, είναι απόφοιτη (χωρίς φυσικά πτυχίο ) της ανωτάτης σχολής των Έξυπνων Αρπαχτικών και έχει διδακτορικό( λόγω διατριβών ) από το τμήμα της Ίντριγκας και Διαπλοκής από το γνωστό Μητσοτακικο πανεπιστήμιο των Ξενόδουλων.

    Δυστυχώς πτυχίο δεν πήρε ακόμη (την απέβαλε ο Σαμαράς κατά την εξάσκηση )

    Μακριά λοιπόν από την αγράμματη ,ύπουλη και ανύπαρκτη πολιτικά κυρία. Έχει ήδη δείξει την κενότητα της ,την αρχομανία της και τον επικίνδυνο χαρακτήρα της.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Της Ντόρας Μπακογιάννη γυαλίζει το μάτι της για την εξουσία.

    Η πολίτικη παρουσία αυτού του υπόλογου επίγονου του Μητσοτακισμού (που είναι η ενσάρκωση της οικογενειοκρατίας , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) είναι έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της χωράς και αποτελεί όνειδος για την πολίτικη κατασταση της πατρίδας μας..

    Ποιος εχέφρων πολίτης μπορεί να προσδοκά κάτι απ αυτήν την ξοφλημένη κώλο -γρια?

    Μακριά από την ύπουλη, ανύπαρκτη πολιτικά κυρία. Έχει ήδη δείξει τον πραγματικό κι επικίνδυνο χαρακτήρα της. Ούτε ο ίδιος ο αδελφός της δεν την παει .!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ .ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΤΗΜΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΡΑ

    Reply
  4. ΚΡΗΤΙΚΟΣ

    ΦΙΛΕ 5.20 ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΡΑΚΛΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ (Δ.Ν.Τ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΜ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Όλοι οι πολιτικοί είναι σκουπίδια. Όχι μόνο εδώ, αλλά και παγκοσμίως. Ψεύτες, κλέφτες και πουλημένοι ρουφιάνοι. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις.

    Ο Λούκιος Κουίνκτιος Κινγκιννάτος (519-430 π.Χ.) ήταν ένας Ρωμαίος πολιτικός και στρατιωτικός άνδρας. Όταν ένας από τους γιούς του καταδικάστηκε ερήμην για προδοσία, το Ρωμαϊκό κράτος του δήμευσε όλη την περιουσία και αναγκάστηκε στην ηλικία των 58 ετών να δουλεύει στα χωράφια για να ζήσει την οικογένειά του. Μετά από τέσσερα χρόνια, η Ρώμη βρέθηκε να κινδυνεύει από μιά γειτονική φυλή, τους Αίκουους. Τότε η σύγκλητος διόρισε τον Κινγκιννάτο δικτάτορα με απόλυτη εξουσία για έξη μήνες. Μάλιστα οι συγκλητικοί που είχαν πάει να του απονείμουν τον τίτλο τον πέτυχαν την ώρα που όργωνε. Ο Κινγκιννάτος δέχτηκε την αποστολή που του ανέθεσαν και έφερε τα πάνω κάτω. Διορίζοντας τους κατάλληλους ανθρώπους ως στρατηγούς και καλώντας όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες που βρίσκονταν σε ηλικία στράτευσης να παρουσιαστούν στα στρατόπεδα, συγκρότησε ένα ικανό στρατό. Μπαίνοντας ο ίδιος επικεφαλής του πεζικού κατάφερε να σώσει την Ρώμη και να συντρίψει τους Αίκουους μέσα σε 16 ημέρες ( ! ). Όταν έγινε αυτό, προς μεγάλη κατάπληξη όλων, διέλυσε τον στρατό του, κατέθεσε την εξουσία και επέστρεψε στο χωράφι του. Όταν τον ρώτησαν γιατί εγκατέλειψε την απόλυτη εξουσία ενώ θα μπορούσε να αυτοανακηρυχτεί ισόβιος δικτάτορας, απάντησε ότι αφ’ ενός αυτό θα ήταν ανήθικο και αφ’ ετέρου ότι οι δουλειές που είχε αφήσει πίσω στα χωράφια ήταν πιό σημαντικές. Θεωρείται ακόμα και σήμερα το κορυφαίο παράδειγμα ήθους, ακεραιότητας, μετριοφροσύνης, και πλήρους περιφρόνησης προς το χρήμα και την εξουσία, αλλά υποθέτω ότι στα μπουρδέλα που λέγονται σχολεία δεν θα τον ξέρουν ούτε οι καθηγητές. Όμως τις διεθνείς και ντόπιες καπότες τύπου Πάρις Χίλτον τις ξέρουν όλες.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΙΑΖΕΙ Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΑΝΑΓΑΛΛΙΑΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ. ΝΑ ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΠΙΣΤΕΨΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΒΗΜΑ ΓΟΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΑΡΧΗΓΟ. ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΤΟ ΕΝΤΙΜΟ ΤΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΤΟ ΕΥΠΡΟΣΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΝΟΥΘΕΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .
    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΙΔΩΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΓΟ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΟΥΣΤ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ…..ΜΑΣ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, ΣΤΕΓΝΩΣΑΜΕ!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΑΡΧΟΜΑΝΗΣ ΝΤΟΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

    Αυθάδεια γεννά η χόρταση, όταν πολλά πέσουν πλούτη, σε ανθρώπους που δεν έχουνε το νου τους μετρημένον
    Με τους αδηφάγους πολιτικατζήδες να μην μπορούν να βάλουν χαλινάρι στην απληστία τους.

    Εγώ κ. Μπακογιάννη-Κουβελου, δεν θα σε ακολουθήσω στον κατήφορο που χάραξες με την εξαγγελία νέου αποκόμματος , για τον απλό λόγο ότι ,όλοι οι αυλικοί σου, δουλικοί και άθλιοι, είναι χωρίς ηθική, χωρίς ικανότητες,αρκετα οικονομημένοι και δάχτυλο-δεχούμενοι
    Τι μπορώ να ελπίζω από εσάς, τι μπορείτε να αλλάξετε όταν έχετε δομημένη και εμπεδωμένη πολιτική νοοτροπία αλλά και δεδομένη αυλή.
    Δείτε το περιβάλλον σας τι είδους άνθρωποι το αποτελούν, ποιοι από αυτούς μπορούν να προσφέρουν στον τόπο; Μιζοφορακοι, Χριστοφοράκοι, Νικηφορακηδες, Μαρκογιαννακηδες,Ντορακιδες και λοιποί αχρείοι …..δεν έχουν ούτε την ικανότητα ούτε την διάθεση..άνθρωποι που θέλουν να το παίζουν αφεντικά ή να κάνουν την αρπαχτή τους, φτηνοί με λίγα λόγια.. .

    Οπότε όχι μόνο δεν σας ακολουθώ αλλά ούτε καν σας εύχομαι καλή επιτυχία .

    NTOΡA ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΕΙ…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    η ντορα ξερει οτι θα παρει μια κουραδα για ψηφο απο ολους τους ελληνες ο μονος που θα την ψηφισει ειναι ο δημοσιοκαφρος χατζηνικολιος νικολιος

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ NTOΡA!!!
    ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ , ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑΡΙΘΜΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ,ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΗΦΑΓΙΑ , ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ…

    Σε πόσο μεγάλο μέρος αυτής της εικοσαετίας της κατρακύλας η ίδια η Ντόρα αποτελεί ενεργό μέλος της πολιτικής η παραπολιτικής κάστας που κυβέρνησε τον τόπο ;
    Σε όλη, φυσικά. Με βάση ποιο σκεπτικό, λοιπόν, ένας ενεργός παράγων αυτής της “μαύρης” εικοσαετίας μπορεί να αποτελεί ελπίδα για το μέλλον;

    ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΗ- ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..

    Reply
  11. PREDATORUS

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ Ο "ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ" !!!!

    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΝΤΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΟ!!!

    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ "ΒADMINGTON"!!!

    ΖΗΤΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!
    ΚΑΤΩ Ο ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ!!!

    ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΠΟΣΟ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΠΙΣΤΑ!!!!(ΔΙΣ)

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΟΔΩΡΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ
    ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΦΥΞΙΜΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

    ΘΟΔΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ

    Reply
  14. Dimitrios Stergiou

    @2:54

    Το "ζούμε μεγάλες στιγμές" το είπα πρώτος! Στα υπόλοιπα συμφωνούμε!

    Αν και πέρα από την πλάκα, αυτή η οικογένεια είναι άφθαρτη. ΔΕΝ χαλάει ρε παιδί μου. Είδες τον Μητσοτάκη πριν κάτι μέρες στην τηλεόραση; 93 και ακόμα είναι λες και μόλις βγήκε από το πανεπιστήμιο…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Όλοι με την Ντόρα. Η νέα τσόντα μετά την αλησμόνητη Τζούλια και την θεά Ντούβλη, η σειρά μιας γνήσιας λαικής αγωνίστριας να κατέλθει στον στίβο και να ζητήσει το σπέρμα του έλληνα πολίτη. Όλοι με την Ντόρα, για μια Ελλάδα πίπα-κώλο….

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Πάρε ένα e-μαντήλι από μένα να σκουπίσεις τις μύξες και τα μαύρα δάκρυά σου καλέ μου άνθρωπε!
    Ασε και εγώ από την χαρά μου πλάνταξα στο κλάμμα!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Ευτυχώς. Ένα νέο κόμμα με έναν νέο άφθαρτο άνθρωπο. Τί τυχεροί που είμαστε οι έλληνες. Ζούμε στιγμές μεγάλες. Ζήτω και πάλι ζήτω. Μόνο πείτε μου πότε να αρχίσω να κλαίω. Ασε δε προλαβαίνετε. Ήδη άρχισα…

    Reply
  18. Ανώνυμος

    θα παρει και αυτη το 3 το μακρυτερο………..

    αλλα με τοσα κομματοσκυλα στην Ελλαδιτσα μας ποτε μην λες ποτε….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *