ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΣΤΟΧΟΣ” ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

– ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ. – ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ… ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ!
– ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΧΑΟΣ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ…..
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

– ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΦΤΩΧΟΣ… – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!

– 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967: ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΔΙΦΡΑΓΚΟ! – Η “ΧΟΥΝΤΑ” ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

– ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ” ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ… – ΜΗΝΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΑΡΙΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΚΒΙΑΖΕ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ… ΑΚΡΕΣ!

– Ή ΔΙΩΞΤΕ Ή ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ! – ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ… “ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

– Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ – ΓΕΝΙΤΣΑΡΕΥΕΙ ΤΑ ΠΟΜΑΚΟΠΟΥΛΑ Η ΑΓΚΥΡΑ

– ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΓΚΙΟΥΝΤΕΜ ΚΑΙ ΜΙΛΛΕΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ!

– ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ!

– ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ…
– ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ… ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ!

– ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ Η ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

– ΑΠΟΒΑΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ… ΑΤΡΑΞΙΟΝ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

– ΑΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΕΣ! – ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ “ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ DNA” ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ!

– ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ Ο ΚΑΣΣΙΜΗΣ! – ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΑΠ’ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ…

– Η ΘΟΔΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ… ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΕΣ! – ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ, ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ…

– ΤΗΝ… ΕΞΟΔΟ ΕΨΑΧΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!

– ΜΕΓΑΛΗ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ! – ΑΤΑΚΤΗ Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

– ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

– ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ” – ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

– ΤΟΝ “ΚΑΜΠΟΣΟ” ΚΑΝΕΙ Η ΝΥΦΙΤΣΑ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

– ΔΙΖΩΝΙΚΗ = ΠΥΛΩΝΑΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

– ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ! – ΓΙΑ… ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΤΕΤΡΑΠΑΧΟΣ “ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ” ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

– ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ Ο ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ… ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

40 Comments

  1. Ανώνυμος

    θανατος στους πουστοδημοκρατες και αναρχοκομουνιστες!!!!
    ζητω η χουντα!!!
    ζητω η ελλαδα!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΚΕΦΑΤΟΙ ΚΑΙ "ΗΡΩΕΣ"…
    ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΗΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ !

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Από το '67 έως το '74 δεν χρειαζόταν να πάει στη Κύπρο η Τουρκική στρατιωτική χούντα… Ήταν ήδη εκεί η άλλη στρατιωτική χούντα που έκανε την ίδια δουλειά…η ελληνική(αμερικανική)…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΗ…

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ

    Reply
  5. Γιωργος Ξενακης

    ΦΙΛΟΙ ΕΙΡΙΝΗ ΥΜΗΝ . ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΦΙΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝΑΠΤΙΞΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ ΠΑΜΠΤΟΧΟΣ ΤΩΤΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΕ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΟΝΗΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ .ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ 1974/2011.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967!!! Αχ ΠΑΤΤΑΚΕ ελπίζω να μετάνοιωσες πού άφησες τόν αλήτη τον Ανδρέα Παπαντρέα να φύγει τότε το 1967 απ' την Ελλαδα!!! Το ίδιο αν ζούσε θα είχε μετανιώσει και ο Μεταξάς τότε πού τον άφησε να φύγει για την Αμερική σε αντάλαγμα της προδωσίας των συντρόφων του!! Ο Ανρέας το καρφί αφού κατέδωσε στην Ασφάλεια τούς συναδέλφους του Τροτσκιστές στήν Αθήνα έφυγε ελεύθερος απ' την Ελλάδα τού Μεταξά για την Αμερική το 1936, ο Ρουφιάνος!!! Τώρα μας Κυβερνά ο γιός του!!!! Το μήλο πεφτει κάτω από την μηλιά!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Nearoi apo th nikaia giortasan thn epeteio ths 21 aprilioy afodeyontas ston tafo toy andrea. Dimoiria twn mat topo8eth8hkan sto nekrotafeio logw fwmwn oti epekeitai asfodeysh kai stoy karamanlh.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Μήπως ξέρει κάποιος γιατί η Τουρκία δεν μπήκε στην Κύπρο από το 1957 μέχρι το 1967 ;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Μήπως ξέρει κάποιος γιατί η Τουρκία δεν μπήκε στην Κύπρο από το 1967 μέχρι το 1974 ;

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ (ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ) ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΜΙΑ "ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ" ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΥΠΟΥ "ΚΑΝΤΑΦΙ" Η ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ "ΛΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΟΙ ΧΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΣΩΦΡΟΣΥΝΗΣ" ΚΛΠΚΛΠ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ. ΣΚΕΦΤΗΚΕ "ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ", ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ (ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ) ΑΥΤΟΣ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ "ΟΚ, ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΣΩ", ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. Ε, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΨΑΝ, ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΥΣΗ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΣΩΦΡΟΣΥΝΗΣ" ΚΛΠΚΛΠ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ "ΟΚ, ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ", ΚΑΙ Α Π Α Ξ Ι Ω Σ Α Μ Ε …..

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ:

    Όταν ακόμα ζούσε το βρωμόσκυλο και σάπιζε στη φυλακή, είχε βγει ένας νόμος που έλεγε πώς όποιος στο παρελθόν είχε βασανιστεί από τον Παπαδόπουλο θα μπορούσε να τον επισκεφτεί στην φυλακή και να τον δείρει. Έρχεται λοιπόν ένας την πρώτη μέρα με το που βλέπει τον Παπαδόπουλο:
    "Παλιοπούστη, με έστειλες εξορία!" Γκάπ μια σφαλιάρα!
    Πάει την επόμενη ένας δεύτερος "Αυτά επειδή με είχες μαζέψει και με βασανίζανε!" Μπάπ!Μπούπ! Γκάπ! Σφαλιάρες, μπουνιές κλωτσιές!
    Την τρίτη μέρα σκάει ένα πιτσιρίκι δέκα χρονών. Πιάνει τον Παπαδόπουλο από τα μαλλιά, τον σφεντονίζει απέναντι στον τοίχο με το κεφάλι, πηδάει πάω του και αρχίζει να τον κλωτσά στα αρχίδια, του ρίχνει γροθιές στην μάπα να του φύγουν τα δόντια, του σπάει το χέρι με μία καρατιά, του στρίβει την μύτη, του δαγκώνει τα αυτιά, του ξεριζώνει τα μαλλιά…
    …τέλος πάντων τον κάνει μαύρο στο ξύλο!
    "Ωχ, Αχ!…Καλά", του λέει ο Παπαδόπουλος. "Ολοι οι άλλοι εντάκθει. Είχανε κάποιο λόγο. Εθύ όμως είθαι πολύ μικρόθ γοα να έδηθεθ την Χούντα. Γιατί με βαράθ;"
    "Μα, μπισκότα είναι αυτά που κάνεις, ρε μαλάκα;"

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,,,,,,,,,,,,,,,
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΡΑΓΕ? ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΠΩΣ? ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ?

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Οι χουντικοί ήταν επίορκοι, ήταν εγκληματίες, ήταν προδότες, ήταν βλάκες, αλλά κλέφτες δεν ήταν. Κι όσο και αν αυτό ακούγεται παράλογο, δεν σκόπευαν να γίνουν. Μέσα στο μαλακισμένο στενόχωρο μυαλό τους είχαν μια μανιοκαταθλιπτική αντίληψη περί "δικαιοσύνης" και "ήθους" σύμφωνα με την οποία επέτρεπαν σε όλους αυτό που απαγόρευαν στους εαυτούς τους και στους "αναρχοκομμουνιστές", (η λέξη σε εισαγωγικά γιατί μέσα σε αυτήν την έννοια εντάσσονταν μαζικά όλοι οι αντικαθεστωτικοί).

    Αν παρομοιάζαμε την Ελλάδα του 1967-1974 με ένα τραπέζι γεμάτο φαγητά είχαμε την εξής σουρεαλιστική εικόνα: Ο οποιοσδήποτε βρωμύλος μπορούσε να καθήσει και να φάει ό,τι ήθελε εκτός από τους αντικαθεστωτικούς και τις ένοπλες δυνάμεις της χούντας. Ο κάθε ξένος ή ιθαγενής ποδίτσας μπορούσε να κλέψει όσο ήθελε πράγμα που απαγορευόταν στους "αναρχοκομμουνιστές" που έπαιζαν τον ρόλο του κακού αλλά και στις ένοπλες δυνάμεις που έπαιζαν τον ρόλο του δεσμοφύλακα. Η μπατσαρία και η μπασκιναρία της εποχής δεν έδειχναν την παραμικρή ανοχή απέναντι σε περιθωριακές ομάδες πολιτών οι οποίες είχαν δαιμονοποιηθεί πρωτίστως από την CIA και δευτερευόντως από την παντοδύναμη εκείνη την εποχή εκκλησία. Χουντοκομματάρχες και αμόρφωτα μπασκινόγιδα εξαντλούσαν την σκληρότητα του …χριστιανικού συστήματος πάνω στους πολίτες που είχαν την ατυχία να έχουν διαφορετικές απόψεις για το πως θα ζήσουν την ζωή τους. Ακόμα και αθώοι βασανίζονταν μόνο και μόνο επειδή κάποιος που είχε προσωπικές διαφορές μαζί τους, τους είχε ρουφιανέψει ως κομμουνιστές, σοσιαλιστές, άθεους, αναρχικούς, ομοφυλόφιλους κλπ. Η αστυνομία λειτουργούσε μεν σαν καλολαδωμένη μηχανή καταπίεσης και ξυλοφορτώματος, αλλά από την άλλη είχε να επιδείξει σχεδόν μηδενικό ποσοστό διαφθοράς. Όχι γιατί οι άνθρωποι ήταν τέλειοι τότε, αλλά γιατί υπήρχε ο φόβος ότι άν σε πιάσουν, όχι μόνο θα σε ξηλώσουν, όχι μόνο θα φάς το ξύλο της αρκούδας, αλλά και ότι θα σε πετάξουν στην ίδια φυλακή με τους "αναρχοκομμουνιστές" τους οποίους είχες στο παρελθόν σοδομίσει με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    21 Απριλίου:

    Μια επέτειος, που ταιριάζει στούς (β)ρωμιούς

    Το πραξικόπημα τής 21/4/1967 είναι ίσως η μόνη «εθνική» επέτειος, που ταιριάζει στους (β)ρωμιούς. Το σαφές ελληνοχριστιανικό ιδεολογικό στίγμα αυτής τής «εθνοσωτηρίου επαναστάσεως», η αποδοχή της από την ελληνοχριστιανική πλειοψηφία τής (β)ρωμιοκοινωνίας και η πολύχρονη διάρκειά της, δεν μπορεί να είναι απλές συμπτώσεις.

    Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, την φανερή ανακούφιση (κατά το «θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει»), που ένιωσαν οι φιλή- συχοι «ελληνοχριστιανοί» νοικοκυ- ραίοι (δηλαδή η σιωπηρή έως μουγκή κοινωνική πλειοψηφία, γνωστή και ως «ηθική πλειοψηφία») από την επομένη κιόλας τού πραξικοπή- ματος.

    Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, το ότι μια κοινωνία αναστέναζε επί επτά χρόνια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, π.χ. νιώθοντας εθνικά υπερήφανη για τις -εξαγορασμένες- επιτυχίες τού Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και ταυτόχρονα ανεχόταν να την διοικούν ένστολοι πίθηκοι.

    Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, ότι οι μόνοι, που αντιστάθηκαν στη Χούντα ήσαν μια νεανική μειοψηφία (συνήθως με μακριά μαλλιά) επηρεασμένη από τις ανάλογές της δυτικές νεολαίες, η οποία αποτελού-

    σε το μόνιμο στόχο των γονέων, των μπάτσων, των δασκάλων, τής Εκκλησίας Α.Ε., αλλά και τής γραφικής Αριστεράς, που έβλεπε την «πελατεία» της να διαρρέει σε ρεύματα, τα οποία αδυνατούσε πλέον να χειραγωγήσει.

    Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, τούς πιστούς στο δόγμα «θρησκεία – πατρίδα – οικογένεια» (β)ρωμιογονείς, που έδιναν συγχαρητήρια στούς μπάτσους, οι οποίοι συνελάμβαναν τούς «γιεγιέδες» γιούς τους και τούς προσήγαγαν για κούρεμα στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.

    Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, ότι ακόμα και μια εξέγερση σαν αυτή τού Πολυτεχνείου, το Νοέμβριο τού 1973, δεν κατάφερε να ρίξει τη Χούντα.

    Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, ότι η γραφική Αριστερά είχε τότε χαρακτηρίσει τούς καταληψίες τού Πολυτεχνείου πράκτορες τής Κ.Υ.Π. (Πανσπουδαστική φύλλο αρ. 8).

    Εκκλησία Α.Ε.: Εγγύηση πολιτικής ομαλότητας.

    Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, ότι η χούντα παρέμεινε στην εξουσία έξι ολόκληρα χρόνια χωρίς ουσιαστική κοινωνική αμφισβήτηση κι ότι δεν έπεσε μετά από εξέγερση, αλλά την «απέλυσαν» οι ίδιοι, που την είχαν εγκαταστήσει (δηλαδή οι αμερικάνοι βιομήχανοι, πολιτικοί και στρατοκράτες και οι εν Ελλάδι πολιτικοί και οικονομικοί σφουγγοκωλάριοί τους). Για να τη διαδεχθεί άλλο ένα στρατιωτικό καθεστώς για σχεδόν έναν ακόμα χρόνο.

    Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, ότι η μόνη πολιτική αλλαγή, που επήλθε στην Ελλάδα μετά τη Χούντα, ήταν η είσοδος στα «πράγματα» τής αυτοχρισμένης «γενιάς τού Πολυτεχνείου», δηλαδή μιας κατάπτυστης διακομματικής μαφίας ιστορικών παραχαρακτών, κλεπταποδόχων, κάπηλων, τυμβωρύχων και κοινών λαμογιών. Αυτή η «γενιά» διαδέχτηκε τη Χούντα και αυτή η γενιά αντανακλά ακριβέστατα το μορφωτικό, ηθικό, πολιτικό και πολιτισμικό επίπεδο των σημερινών (β)ρωμών. Αυτή η διακομματική κλίκα, που απλώνεται σε όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα («συστημικά» και «αντισυστημικά») είναι αυτή, που κυβερνάει (και συγκυβερνάει) σε όλη τη λεγόμενη «μεταπολίτευση» και που διαιωνίζει θεσμικά όλη αυτή την χρεωκοπημένη κοινωνική, πολιτική και οικονομική εθνική παρωδία, που διαιώνισε με τον τρόπο της και η Χούντα.

    * * *

    Εκτός από τον τρόπο, που φοράει τον σκούφο του ο κάθε (β)ρωμιός Μανωλιός, το μόνο που έχει αλλάξει από την εποχή της Χούντας, είναι οι στολές τής αστυνομίας.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ο Αττίλας 1 έγινε επί Χούντας και ο Αττίλας 2 επί "δημοκρατίας" (με πρωθ. Καραμαν και υπουργό Εθνικής Άμυνας Αβέρωφ)

    Το 1967 απέσυραν την Ελληνική Μεραρχία Κύπρου…

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ όσες παπάρες και αν γραφτούν !!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Η λέξη Απρίλιος ετοιμολογείται από το λατινικό Aprillis, από το ρήμα aperire, που σημαίνει «ανοίγω». Είναι ο μήνας κατά τον οποίο ο καιρός «ανοίγει» και έρχεται η Άνοιξη.
    Και μιάς και θα έρθει η άνοιξη, τα λουλούδια και ο έρωτας, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ.

    Πάρτα.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    κολοτρυπιδολουλουδα και σοκολατες ιον

    πες τε τις μαλακιες σας σημερα γιατι αυριο εχει 22 ο μηνας

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Αλήθεια; απο ποιό κόμμα προέρχεται; απο παρθενογέννεση;
    Αν δεν θέλει να αναλάβει το "βάρος" της συν-υπευθυνότητας ας έκανε ολοκαίνουργιο καθαρό κόμμα απο την αρχή.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ;
    ΤΙ ΧΡΕΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ;
    ΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΕΝΤΕ ΤΟΜ-ΠΑΠΠΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ;

    21 Απριλίου 2011 12:40 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΑΩ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.
    ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΟΥ ΦΩΤΙΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ (ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ!).
    ΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΧΡΕΟΣ ΕΙΧΑΜΕ; ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

    21 Απριλίου 2011 1:05 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΛΕΙΨΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

    21 Απριλίου 2011 1:14 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΟΚ!…ΤΕΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ!

    ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ. (ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ).

    21 Απριλίου 2011 1:23 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.

    21 Απριλίου 2011 2:22 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Ανώνυμος είπε…
    ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΙΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    21 Απριλίου 2011 10:05 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ωραία δικαιολογία 10.04, Απαλλάσονται με…δικό σου βούλευμα!

    Πάλι καλά που ενδόμυχα παραδέχεσαι ότι έγιναν σκάνδαλα, αλλά το πρόβλημα σου είναι ότι οι επόμενοι έκαναν μεγαλύτερα! (τετραγώνισες τον κύκλο, συγχαρητήρια κέρδισες ένα τάνκς)

    21 Απριλίου 2011 10:07 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    τον πρώτο 10.04 εννοώ.

    21 Απριλίου 2011 10:08 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    εγω μεσα 10,04

    21 Απριλίου 2011 10:18 π.μ.
    redhawk είπε…
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΨΑΛΗΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΥΣ ΝΥΝ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"

    ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΤΗ ΛΗΜΝΟ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

    21 Απριλίου 2011 10:38 π.μ.
    redhawk είπε…
    ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΛΑΜΙΑ ΧΑΦΙΕΔΟΚΥΠΑΤΖΗΣ

    21 Απριλίου 2011 10:39 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΟ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
    ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ Η ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!
    Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ!

    21 Απριλίου 2011 10:48 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΤΡΑΦΩΝΙΖΩ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.ΚΑΙ ΕΚ ΔΥΟ ΚΑΚΩΝ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΗΣΤΟΝ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΑΤΕΛΕΣ ΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΤΕΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ?ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΠΕΡΔΟΥΚΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΣΗΧΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ.ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ,ΜΙΚΡΟΙ,ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ,ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ,ΦΤΩΧΟΙ,ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΙΔΕΣ,ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, (ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ)ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ,ΕΛΕΓΧΧΟΣ,ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ,ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΝΟΧΩΝ.ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ.ΚΛΙΜΠΑΤΣΙ.(ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ).ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑ ΤΙΣ ΟΥΤΟΠΙΕΣ.

    21 Απριλίου 2011 10:48 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    xronia polla-zitw i epanastasi tis 21 apriliou-mia apo tis liges kai patriotikes kiniseis pou synebisan sti xora mas se taragmenes stigmes-makari kapoia analogi kinisi (oxi sonei kai kala panomoiotypi m ekini) na ginontan kai simera apo kapious ellines pou agapoun ti patrida.

    21 Απριλίου 2011 10:54 π.μ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε…
    Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΛΕΕΙ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑΜΠΟΥΡΩΝΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.ΠΟΣΟ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟΙ.ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ IP ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΗΡΕΜΗΣΕ.

    21 Απριλίου 2011 10:58 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ 21 Απριλίου 2011 10:04 π.μ.;

    ΡΕ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΟΡΙ 21 Απριλίου 2011 10:48 π.μ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΕΚΕΙ; Ή ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΟΡΔΟΚΛΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ;

    21 Απριλίου 2011 11:01 π.μ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Ανώνυμος είπε…
    ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΥΠ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ ΧΑΧΩΛΕ.ΠΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΡΩΣ.ΤΟΤΕ Η ΕΥΠ ΕΙΧΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΚΟΥΦΙΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΙΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ" "ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ"(ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.

    21 Απριλίου 2011 9:31 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Απολαβές και «ασυλία»
    Το πρώτο πράγμα που φρόντισαν να κάνουν οι ηγέτες της χούντας, ήταν να αυγατίσουν τα εισοδήματά τους –σε σχέση όχι μόνο με τους ώς τότε δημοσιοϋπαλληλικούς μισθούς τους, αλλά και με τις απολαβές της ανατραπείσας κοινοβουλευτικής «φαυλοκρατίας». Με τον Α.Ν. 5 του 1967, ο μισθός του πρωθυπουργού υπερδιπλασιάστηκε (από 23.600 σε 45.000 δρχ), των υπουργών και υφυπουργών αυξήθηκε από 22.400 σε 35.000 δρχ, ενώ θεσπίστηκαν -για πρώτη φορά- ημερήσια «εκτός έδρας» 1.000 και 850 δρχ αντίστοιχα («Πολιτικά Θέματα» 5.10.73).

    Ακολούθησαν κι άλλες «τακτοποιήσεις», όπως η καταχρηστική στεγαστική αποκατάσταση «αξιωματικών διαδραματισάντων εξέχοντα ρόλον» στο πραξικόπημα με ειδική ρύθμιση του 1970 («Πολιτικά Θέματα» 8.2.75).
    Οι δικτάτορες θεσμοθέτησαν τέλος τη μελλοντική ασυλία τους, με ρυθμίσεις που κάνουν τα σημερινά κουκουλώματα να μοιάζουν με παιδικό παιχνίδι. Η χουντική νομοθεσία «περί ευθύνης υπουργών» (Ν.Δ. 802 της 30.12.1970) περιείχε «μεταβατική διάταξη» (§ 48) βάσει της οποίας δίωξη υπουργού ή υφυπουργού της χούντας μπορούσε να γίνει μόνο με απόφαση των …συναδέλφων τους. Επιπλέον, όλα τα «εγκλήματα δια τα οποία δεν ησκήθη ποινική δίωξις μέχρι της ημέρας συγκλήσεως» της μελλοντικής Βουλής, θεωρούνταν αυτομάτως παραγεγραμμένα!

    ZHTΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ;!

    21 Απριλίου 2011 9:35 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ!!! ME ΩΜΕΓΑ;;; ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!…

    21 Απριλίου 2011 9:38 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    938 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΩΡΙΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΜΑ.ΕΝΩ ΕΣΥΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΕ (ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ?) ΤΟΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.ΟΠΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΠΑΤΗΣΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΚΑΦΡΕ Ε ΚΑΦΡΕ.

    21 Απριλίου 2011 9:42 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ…ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.

    Το φιλέτο των σκανδάλων της «επταετίας» υπήρξαν ωστόσο οι μεγάλες «αναπτυξιακές» συμβάσεις της περιόδου.

    * Η πρώτη υπογράφηκε με την αμερικανική πολυεθνική Litton (15.5.67), για «παροχήν υπηρεσιών οργανώσεως και διεκπεραιώσεως της οικονομικής αναπτύξεως ορισμένων περιοχών εις Κρήτην και Δυτικήν Πελοπόννησον» (ΦΕΚ 1972/Α/88). Είχε προταθεί το 1966 απ’ την κυβέρνηση των αποστατών (κυρίως τον Μητσοτάκη), αλλά η Βουλή δεν τόλμησε να την ψηφίσει. Η Litton θα εισέπραττε όλα τα έξοδα που έκανε «βοηθώντας» το δημόσιο (συν κέρδος 11%) και προμήθεια 2% επί των κεφαλαίων (ή των δανείων) που θα έφερνε, θεωρητικού ύψους 800.000.000 δολαρίων. Ως «προκαταβολή», το δημόσιο της κατέβαλε 1.200.000 δολάρια.
    Στην πράξη, η εταιρεία αρκέστηκε να ξεκοκκαλίζει τα ποσοστά επί των …εξόδων της: «Το κέρδος μας είναι φυσικά δυσανάλογα μεγάλο», παραδεχόταν (στις ΗΠΑ) ο υπεύθυνος του προγράμματος, «επειδή δεν έχουμε κάνει βασική επένδυση. Η επένδυση είναι το καλό μας όνομα». Τελικά η σύμβαση λύθηκε στις 15.10.69, με καταβολή από το κράτος των δαπανών της εταιρείας -συν 11%- ακόμη και κατά την …«περίοδο τερματισμού» (ΦΕΚ 1969/Α/268). Επίσημη δικαιολογία: «αι ελληνικαί υπηρεσίαι είναι εις θέσιν να συνεχίσουν άνευ ειδικής εξωτερικής βοηθείας τας προσπαθείας δια την ανάπτυξιν» (Βήμα, 16.10.69).

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ!

    21 Απριλίου 2011 9:49 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ.Ι Ω Ν Δ Ρ Α Γ Ο Υ Μ Η Σ.

    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ) ΣΤΙΣ 6.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΙΣΤΕ;

    21 Απριλίου 2011 10:04 π.μ.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Ανώνυμος είπε…
    21 Απριλίου 2011 8:38 π.μ. αφού ξέρεις από ράμματα γιατί δεν κάνεις κάτι; ή έχετε σκοπό και σήμερα να κλαίτε σαν γκομενίτσες απο το πληκτρολόγιο για τα "περασμένα μεγαλεία". Μάλλον αυτό θα κάνετε σαν καλοί internet warrior που είσαστε. Θα σπάσουμε μεγάλη πλάκα και σήμερα.

    Βλαμένε 8.39 ο παραπάνω πίθηκος έβαλε ένα δίλλημα με τρεις επιλογές. Δεν πέτυχε ο ανίδεος αυτό που υπάρχει σήμερα. Πόσο πιό σαφές να γίνει;
    Άνοιξε τα γκαβά σου και πες μου τι λέει; http://www.teilam.gr/nomothesia/Syntagma.pdf

    21 Απριλίου 2011 8:49 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    εσυ δηλαδη 8,49 που δεν εισαι πιθηκος για πες μας τι πολιτευμα εχουμε ετσι για να γελασουμε και λιγο με την απαντηση που θα δωσεις χαιβανι

    21 Απριλίου 2011 8:54 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, ο Παπαδόπουλος έκανε, αυτά που θα έκανε οποιοσδήποτε απλός πολίτης, αν αναλάμβανε τώρα την εξουσία.
    Όλοι οι υπόλοιποι μετά από αυτόν έκαναν, αυτά που θα έκανε οποιοσδήποτε επιχειρηματίας – δωσίλογος – προδότης, αν αναλάμβανε τώρα την εξουσία.

    Ελπίζω μόνο ο επόμενος Παπαδόπουλος να μην κάνει το λάθος του προηγούμενου και δεν τους στήσει στα έξι μέτρα.

    Ζήτω το έθνος.

    21 Απριλίου 2011 9:00 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    8:49 Η ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΡΕ ΜΑ@@ΚΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΜΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    21 Απριλίου 2011 9:03 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Πράσινος γαμάτος φασισμός που έρχεται ΚΑΤ΄ΑΠΑΝΩ ΣΑΣ! ΜΠΟΥΟΥΟΥ ΡΕ!!!

    21 Απριλίου 2011 9:09 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    21 Απριλίου 2011 9:10 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΒΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟΝ ΦΥΓΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΠΕΘΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΕΡΑΣΑΝ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΙΝΑ?–ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΥΤΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝ -ΔΙΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1981 -ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΡΟΥΣΦΕΡΟΛΟΓΟΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ Π.Α.Σ.Ο.Κ. ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑΧΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ???–ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΧΟΡΕΥΑΝ ΤΟ ΤΣΑΜΙΚΟ –ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ….—ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?–Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ—ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΠΥΛΟ??–ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΗΜΜΕΝΟΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΑΞΕΙ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΜΕ—Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΥΨΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ–ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ 30 ΕΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ —ΡΕ ΔΕΝ …

    //Ι

    21 Απριλίου 2011 9:11 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    στοκος + ευπ = love for ever.

    Σαββα,ο συγχωρεμενος ο ΚΑΨΑΛΗΣ(ιδρυτης του «ΣΤΟΧΟΥ»)
    ηταν πρακτορας της ΕΥΠ!Το ειπες ποτε αυτο;

    21 Απριλίου 2011 9:20 π.μ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Ανώνυμος είπε…
    Πάντως αυτό που δε θέλουμε να ξαναζήσουμε είναι η Χούντα.Το ποιο ανελεύθερο καθεστώς που ζήσαμε εμείς ήταν η περίοδος 1967-1974,και εύχομαι να μη τη ζήσει κανείς αυτή τη μαύρη περίοδο…
    Καλό Πάσχα!!!

    21 Απριλίου 2011 8:16 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    7.56 ΘΕΛΕΙΣ ΦΤΗΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΑΓΙΟ;;;

    ΡΕ ΟΡΓΙΟ Η ΔΗΜΙΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΙΩΤΑ (ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΨΙΛΟΝ ΓΙΩΤΑ!!!
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ.

    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    21 Απριλίου 2011 8:17 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    …ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ;;;

    21 Απριλίου 2011 8:18 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    817 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ.ΕΙΣΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΒΔΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΜΟΡΦΩΜΑ.ΖΟΜΠΙ.

    21 Απριλίου 2011 8:24 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΠΡΟΠΑΓΑΒΔΑ;;;; ΔΕΝ ΤΡΩΩ!

    ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΤΥΠΟΥ ΚΥΡΙΕ ΧΟΥΝΤΑ. ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.

    ΝΑΙ! ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! (ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;)

    21 Απριλίου 2011 8:29 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    817 ΜΙΝΑΡΙΤΖΙΚΟ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΑΝΕ.ΙΔΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΑΠ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΡΙΧΩΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΙΔΙΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ!!!!!!!!

    21 Απριλίου 2011 8:35 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΨΩΡΙΑΔΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ

    21 Απριλίου 2011 8:38 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    8,11 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΕΛΑΔΙ Η ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε ΠΟΥ ΡΕ ΓΕΛΑΔΙ ΠΑΧΥΛΟ

    21 Απριλίου 2011 8:39 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    21 Απριλίου 2011 8:40 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Η ορθογραφία είναι στο μυαλό 8.29; έλα μουνί στον τόπο σου!
    Περίεργες απόψεις έχεις ρε φίλε για την ορθογραφία της γλώσσας σου.

    Για τα υπόλοιπα που λες ότι φοράνε όλοι διαφορετικές προβιές μετά τον εμφύλιο συμφωνώ. Έτσι ακριβώς είναι.

    21 Απριλίου 2011 8:40 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    Χρόνια μας πολλά πατριώτες.
    Ζήτω το έθνος.
    Γιορτάζει η Ελλάδα ρε παπάρες κι εσείς τσακώνεστε για την ορθογραφία.

    Όσο για την Δημοκρατία που λέτε ότι έχουμε σήμερα, σκατά στα μούτρα σας κακομοίρηδες.

    Τέτοιοι μαλάκες που είσαστε, καλά σας κάνουν και σας γαμούν δημοκρατικά και με τη βούλα.

    Ξύπνα Έλληνα……..

    21 Απριλίου 2011 8:42 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΠΕΣΤΑ ΡΕ 8,42 ΠΕΣΤΑ

    21 Απριλίου 2011 8:48 π.μ.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Ανώνυμος είπε…
    ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΓΑΠ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΠΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ–ΓΙΑ ΓΥΨΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ-

    21 Απριλίου 2011 7:47 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    21 Απριλίου 2011 7:52 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.

    21 Απριλίου 2011 7:52 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    21 Απριλίου 2011 7:53 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ
    ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΓΥΦΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
    ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΑΛΙΜΠΑΝ
    ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΕΔΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΘΕΛΩ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ
    ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ
    ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ
    ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΘΕΛΩ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
    ΘΕΛΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΘΕΛΩ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ
    ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ
    ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ

    21 Απριλίου 2011 7:56 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΕΡΩΤΗΜΑ:

    ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
    Α. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Β. ΤΥΡΑΝΙΑ
    Γ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ

    21 Απριλίου 2011 8:01 π.μ.
    Ανώνυμος είπε…
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ 8.01;
    ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ;
    ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΟΪΔΙ!
    ΠΑΡΤΑ ΜΗ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ,
    5+5

    21 Απριλίου 2011 8:11 π.μ.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ!
    (ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΝΤΟΥΝΙΑΣ)
    Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΟΣΟ ΠΕΡΝΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΔΟΞΑΖΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *