21 Απριλίου: Μία επέτειος…

Σαράντα τέσσερα χρόνια μετά την 21 Απριλίου 1967 θα μας βομβαρδίσουν με κενούς λόγους και κούφιους αφορισμούς για τους συνταγματάρχες που υποχρέωσαν έναν λαό να ζει υπό το καθεστώς απαγορεύσεων

Ας γελάσουμε! Ναι, η “χούντα” έβαλε πίσω από τα κάγκελα μερικούς και λοιπόν τί έγινε! Η δημοκρατία 74 έχει βάλει όλη την Ελλάδα πίσω από κάγκελα. Δείξτε μου ένα σπίτι χωρίς κάγκελα στα πορτοπαράθυρα. Απαγόρευσε, λένε οι διάφοροι ρέκτες, η χούντα,την …
ελεύθερη διακίνηση των ιδεών Η δημοκρατία 74 είναι αυτή που παρέδωσε τα πάντα στους μουσάτους με τα αμπέχωνα και το στρατονισμένο ύφος, στις άλουστες με τις αξύριστες μασχάλες τα ταγάρια και το απλανές υφος που επέβαλαν στον ελληνικό λάο την στυγνή δικτατορία της μονομέρειας των συμπλεγματικών απωθημένων τους.

Για 35+1 χρόνια δημοκρατίας 74 οι Έλληνες ζούνε κάτω από το πλέον βάρβαρο απολυταρχικό καθεστώς. Δεν τολμάς να μιλήσεις για πατρίδα, θρησκεία, Έθνος πέφτεις θύμα της πλέον βάναυσης επίθεσης, λοιδορίας και συκοφαντίας. Η “χούντα” επέβαλε λογοκρισία και όλοι το ήξεραν. Η λογοκρισία της χούντας δεν εμπόδισε τον Κέδρο να εκδώσει τα “Δεκαοκτώ κείμενα” και το περιοδικό “Συνέχεια” σαν έκφραση αντίστασης στο στρατιωτικό καθεστώς, π.χ. το τεύχος 5 του παροδικού υποστήριζε το “οχι” στο στημένο δημοψήφισμα του Γ. Παπαδοπουλου. Η Δημοκρατιά 74 επέβαλε την πλέον στυγνή λογοκρισία, την λογοκρισία “να προσέχω τι θα πώ”, Όποιος τολμήσει να μιλήσει, να πάει κόντρα στις ορδές των δυστυχισμένων αουτσάιντερ της πάλης των τάξεων, στους ιδεοληπτικούς του “αντιπατριωτικού κοσμοπολιτισμού”, στους μυξοπροοδευτικούς τον έφαγε το μαύρο φίδι του φραγκοφορεμένου διεθνισμού.

Η χούντα βίασε την δημοκρατία την 21 Απριλίου 1967. Δημοκρατία που την είχαν μετατρέψει σε πόρνη οι κεκράχτες της Βουλής. Σήμερα και για 35+1 χρονια η Δημοκρατία βιάζεται καθημερινά από τις αλαλάζουσες μειοψηφίες που επιβάλουν στους Έλληνες την στυγνή δικτατορία της ψυχικής τους νύχτας.

tabouri

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

27 Comments

  1. Ανώνυμος

    7 χρονια λαμπρης πορειας ενος κρατους,ενος εθνους..και μετα ηρθαν τα κολοπαιδα του πολυτεχνειου και τα ρημαξαν ολα..
    το θεμα ειναι πως σιγουρα δεν θα υπαρξει αλλος παπαδοπουλος,αλλος πατακος…μακαριοι να ναι…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    δεν θα μπω στην διαδικασια του σωστου και του λαθους του και δεν με ενδιαφερει να κρινω την ιδεολογια του .
    Αυτο ομως που αναγνωριζω και σεβομαι στον Παπαδοπουλο ειναι το γεγονος οτι ηταν πιστος στις ιδεες του και προτιμησε να πεθανει στην φυλακη.
    σε συγκριση μαλιστα με τους αριστερους που εκμεταλευομενοι την παρουσια τους στο πολυτεχνειο μεταπηδησαν στο Πασοκ και εφαγαν με χρυσα κουταλια και εξελιχθηκαν σσε δυναστες ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟ!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΛΟΧΑΓΟ ΣΟΥ
    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΛΟΧΑΓΟ ΣΟΥ
    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΛΟΧΑΓΟ ΣΟΥ……….

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΦΡΕΣ! ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΣ 7ΕΤΙΑΣ. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.
    Υ.Γ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΓΑΠ, ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Το παλούκι που μας έχωσαν στο κώλο οι συμμορίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι ακόμη στο ύψος των νεφρών.
    Όταν θα βγεί απο το στόμα, θα παρακαλάμε να βρεθεί Παπαδόπουλος να μας σώσει αλλά Παπαδόπουλος δεν θα βρίσκεται, γιατί είμαστε αχάριστος λαός.
    Αυτούς που μας ευεργέτησαν και πρόσφεραν στην πατρίδα ή τους φυλακίσαμε ή τους σκοτώσαμε.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ "ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ:
    ΑΝ Η "ΧΟΥΝΤΑ" ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ "ΑΞΙΟΙ" ΓΟΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ…(ΝΑΙ..ΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ" ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ..)
    ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ…
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΤΕ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ…..;
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ—ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΑΤΩΝΑ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΣΕ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ.."ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ"…ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ Ή ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    PETER O ELLHN .. NA PARAKALOUN NA YPARXEI ZOH SE ALO PLANITI ,MONO EKEI MPORI NA ZISOUN AFTA TA KOPROISKILA POU RIMAKSAN TON TOPO,MIN APELPIZESTAI OUTE EDO PLIRONONTAI OLA…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Που είναι η διαφωνία σου 6.56; μιλάω πάρα πολύ σοβαρά.
    Θα έγραφα και άλλα πολλά (έργα, οικονομία κλπ) αλλά δεν αξίζεται τον κόπο. Είστε άθλιοι.
    Σας αφήνω να πνιγείται στα σκατά που σας σερβίρουν οι δημοκρατικές (χα!) και προοδευτικές (χαχα!) δυνάμεις του τόπου. Η γενιά και οι ανύπαρκτοι νεκροί του Πολυτεχνείου σας ήπιαν το αίμα και εσείς κοιτάζεστε μεταξύ σας σαν ζωντανοί – νεκροί.
    Κανόνιζε την ζωή σου με την απόφαση του κάθε σάπιου εργατοπατέρα. Δούλευε τώρα σκλάβος (όσο έχεις δουλειά) για ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ απο ότι φαίνεται. Και να μαζεύεσαι νωρίς στο σπίτι γιατί έξω μπορεί να σου καρφώσουνε κανένα μαχαίρι στο σβέρκο οι κάθε λογής τριτοκοσμικοί. Αν δεν σε κάψουν ζωντανό η νεολέρα σου που δεν ξέρει τ΄ί θέλει απο την μαστούρα.

    Ξέρεις κάτι; καλά να πάθεις στην τελική.

    Το μόνο λάθος που χρεώνω την επταετία είναι που δεν έστησε στον τοίχο τα καθάρματα και τους άφησε να φύγουν έξω, κάνοντας…"αντιδικτατορικό" αγώνα. Τώρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν πειράζει έχει ο καιρός γυρίσματα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

    Να μην ξεχάσετε να κατηγορήσετε την επταετία και για τους σεισμούς. (σας έχω ικανούς και για αυτό!)

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΗ…

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ενταξει παιδια, υπαρχουν ομως και σοβαρα ερωτηματικα για την περιοδο αυτη. απλως δεν ειναι υτα που λεει η προπαγανδα.

    Reply
  11. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967
    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΖΗΤΩΣΑΝ ΑΙ ΕΝΟΠΛΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    με όλα όσα συμβαίνουν σήμερα μερικοί ξαφνιάζονται που σε όλη την Ευρώπη τα δεξιά κόμματα ή ακροδεξιά όπως θέλουν τα την λένε, αυξάνουν τα ποσοστά τους. Σε λίγο θα μεγαλώσουν τα ποσοστά ακόμη περισσότερο… Οι λαοί απαιτούν να διαχειρίζονται αυτοί τα του οίκου τους και όχι μαργιονέτες κυβερνώντες του κερατά και ξένα funds.

    Ας είναι το χώμα ελαφρύ Γ. Παπαδόπουλε.

    Reply
  13. Γιωργος Πανιδης

    Χαιρωμε που ερχετε για ακομα μια φορα το ενδοξο παρελθον να συνθλιψει το τραγικο παρων με πτωματα οπως του χαριτομενου 6.54 με τα μυθευματα του. Για του λογου του αληθες ας μα πει ενα ονομα και που ειναι θαμανος απο αυτους που σκοτωσε Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .Εγω μπορω να τους διξω ταφους σκοτομενων απο το ειδος του κομουνιστικους ανθελληνους .Και μονο που ζηται στην χωρα μας να δοξαζεται τον ΜΕΓΙΣΤΟ ξενοφερτα . Επιδει εζησα την (Χουντα) με την σημερινη δεν εχει σχεσει .Τοτε ζουσαν ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ελλαδα.
    ΖΗΤΩ Η 21 ΠΡΩΤΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ . Ελεγε και διαλαλουσε ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τωρα τι λεμε . Να εισε καλα ταμπουρι που μου θημισες της ενδοξες μερες.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    7:14 εμεις ειμαστε τωρα υπευθυνοι φιλε. μην ψαχνεις για σωτηρες, αμα δεν αλλαξουμε μυαλα δεν ειναι και δικαιο στο κατω κατω να σωθουμε, δεν μας αξιζει κανενας να θυσιαστει για την παρτη μας.εμεις. εσυ και εγω .

    Reply
  15. iera ellas

    δεν ξερω ποιος μπορει πλεον να αναλαβει να αναστησει αυτο το πτωμα την ΕΛΛΑΣ. την ΠΑΤΡΙΔΑ μας. ειτε συνταγματαρχης ειτε κληρικος ειτε πολιτικος ειτε λαικος ειτε τεχνοκρατης αλλοδαπος δεν ξερω…

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Γεια σου ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕ.
    Επρεπε να τους ειχες γαμησει ολους αυτους, να ειχες κανει ενα μεγελυτερο καλο στον Τοπο σου.
    Θα ειχαμε ξεβρωμισει.
    Εδωσες διαβατηριο στον Ανδρεα, που εκλειγε και χιλιοπαρακαλουσε τον Πατακο.
    Αντι να τον ποτιζεις JOHNIE να παθει κιρρωση να ησυχαζαμε μια για παντα. Αυτο ηταν μεγαλο λαθος….
    Κριμα που δεν τους εκτελεσες ολους αυτους, που σημερα πινουν το αιμα μας, και εχουν καταληστεψει την Ελλαδα….
    Αιωνια σου η μνημη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΜΕΓΑΛΕ.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    6.54 μεθυσμενος θα εισαι, η πηρες μεγαλη δοση…
    Προσεχε ρε παιδι μου, γιατι δεν σε βλεπω καλα.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    10 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΑ

    87 χιλιάδες εβραιοκομμουνιστές συνελήφθησαν, ανακρίθηκαν και βασανίστηκαν
    10 χιλιάδες εεβραιοκομμουνιστές εκτοπίστηκαν και φυλακίστηκαν στα ξερονήσια και τα κάτεργα
    5 χιλιάδες εβραιοκομμουνιστές οδηγήθηκαν σιδηροδέσμιοι στα στρατοδικεία
    19 εβραιοκομμουνιστές δολοφονήθηκαν, χωρίς να υπολογίζονται οι δολοφονίες κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου
    Εκχώρηση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ και μετροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο για να σωθούμε απο την κομμουνιστική λαίλαπα
    Απομύζηση του πλούτου της χώρας από την εγχώρια και διεθνή οικονομική ολιγαρχία με αποτέλεσμα μηδέν δημόσιο χρέος και ανύπαρκτη ανεργία
    Συνολική αντιμετώπιση του κομμουνιστικού κινδύνου με απομόνωση των κομμουνιστών αλλά και των «συνοδοιπόρων» τους
    Αντιμετώπιση και του λαϊκο-δημοκρατικού κινήματος και κατάπνιξη των ριζοσπαστικών αλλαγών που κυοφορούνταν
    Εμπαίδωση αστυνομικού καθεστώτος-μπατσοκρατίας-στρατοκρατίας & διάσωση της Ελλάδας από τον παπανδρεο-κομμουνισμό
    Ευθεία αμφισβήτηση της αναγκαιότητας της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του κοινοβουλευτισμού και πρόταξη της υπέρτατης αξίας του αντικομμουνισμού

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *