Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της “κάρτας του πολίτη” – Η αντίσταση των Ελλήνων άρχισε…- 22 Νοεμβρίου 2010

κανε κλικ πάνω στη φώτο

http://anti-ntp.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. panais

    Εγώ παιδιά με τους αιρετικούς του πάτρειου ημερολογείου δεν πάω….θα πάω με τους νεοημερολογήτες,και αν συναντηθούμε ο αγώνας εναντίον της κάρτας μας ενώνει όλους ανεξαρτήτως θρησκευτικών τοποθετησεων.Δεν ήξερα ότι είναι "παλαιοημερολογίτες"αιρετικοι,και το παίζουν και ορθόδοξοι!!!!Δεν πηράζει όμως.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    θα ερθω και εγω τοτε.
    Μπροστα η Λουκα,πισω οι ημερολογιτες ,πιο πισω οι ελ και τα βριλ και απο πανω να μας ψεκαζουν αεροπλανα με chemtrails.
    φοβερο happening..
    A και μιας και το ανεφερα βαλτε και κανα θεμα για τα chemtrails.ειναι φλεγον το ζητημα

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ. ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΟΛΥ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΣΦΥΡΑΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ, ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    To EΛΚΙΣ είναι ορθόδοξο σωματείο που ανήκει στο πάτριο ημερολόγιο ή παλιό ημερολόγιο. Σκοπός της κινητοποίησης του είναι να ξεσηκώσει τον Ορθόδοξο έλληνα πολίτη ώστε να μην πάρει την κάρτα του πολίτη. Οσοι πιστοί προσέλθετε.
    Βιάζονται οι νεοταξίτες να επιβάλουν την παγκόσμια δικτατορία με εμφυτευμένες ταυτότητες βιοτσίπς,οι οποίες θα ελέγχωνται και θα εντοπίζωνται και απο δορυφόρο.Οι αθεόφοβοι βασίζονται στην αποχαύνωση των χριστιανών απο συσκοτιστές και υβριστές των αγωνιζωμένων.
    Ας δούνε την πραγματικότητα οι νεροκουβαλητάδες στον μύλο της αντίχριστης νέας εποχής.
    Χαιρετίζω όσους αντιστέκονται στην άντίχριστη παγκόσμια κυβέρνηση.

    Reply
  5. panais

    Έλληνες αδελφοί πάνω απόλα το θέμα είναι Εθνικό,Πολιτικό,Πολιτιστικό,Ηθικό,Νομικό,Συνταγματικό,Ευρωπαϊκό και τελευταίο το θεολογικοθρησκευτικό!Εάν είστε ενημερωμένοι και έχετε πάρει ικανοποιητικές απαντήσεις σε δεκάδες ερωτήματα επιστημονικά που τέθησαν στο τραπέζι ή στο μυαλό του κάθενός τότε αράξτε στον καναπέ και δές τε την συνέχεια του έργου…δεν σας χρειαζόμαστε…Δεν ασχολούμαστε κάν απο την θρησκευτική και θεολογική πλευρά,εσάς σας συμφέρει να το προβάλλετε σαν επιχείρημα για να μην νοιώθετε τύψεις για το καναπίζειν και το φραπεδείν!Έπρεπε να βάζετε και ονόματα αφού δηλώνετε αποχή γιατί ο τροχός θα γυρίσει…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΣΚΑΤΑ ΟΡΘΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ,ΜΑΣΣΩΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΙΣΩΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΩΜΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΠΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΒΡΕ ΓΕΛΕΙΟΙ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΒΡΩΜΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

    Reply
  9. Σώτος

    @20 Νοεμβρίου 2010 8:36 μ.μ.
    Άκου πολιτισμένε για να μαθαίνεις και ένας να μείνει θα γίνει το σχέδιο του Θεού όπως θέλει Εκείνος γι'αυτό τουμπεκί ψιλοκομμένο.
    Ή άγνοια σκοτώνει.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    8:36 EΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ

    petaloudas

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Τρεις και ο κουκος θα εισαστε απολιτιστοι
    Μονο οι θρησκοληπτοι θα ειναι που κυνηγαν φαντασματα

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *