23η Απριλίου 1967, ο Θεοδωράκης σώζει την τιμή ολόκληρου του Ελληνικού λαού

Σαν σήμερα, δυο ακριβώς μέρες μετά το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967, στις 23/4/1967, ο Μίκης Θεοδωράκης απηύθυνε το πρώτο μήνυμα κατά της χούντας, έδωσε θάρρος στον Ελληνικό λαό και τον κάλεσε να αντισταθεί ουσιαστικά και σθεναρά στην τυραννία των παρανοϊκών, αγράμματων και άξεστων συνταγματαρχών που άρχισε δυστυχώς να εδραιώνεται στην πατρίδα μας. Πρώτος απ’ όλους ο Θεοδωράκης βγήκε μπροστά και τόλμησε να πει το μεγάλο, ξεκάθαρο και βροντερό ΟΧΙ στον φασισμό που απλώθηκε σε…..
ολόκληρη τη χώρα. Το μήνυμα πέρασε αμέσως τα Ελληνικά σύνορα και βγήκε στο εξωτερικό παίζοντας τεράστιο ρόλο στην διαμόρφωση της Ευρωπαϊκής κοινής γνώμης κατά της Ελληνικής χούντας. Αυτό το γεγονός πρέπει να αναλυθεί και να μελετηθεί ουσιαστικά, από τους ερευνητές της Ελληνικής ιστορίας.
Γιατί ο Θεοδωράκης; Που ήταν τις πρώτες κρίσιμες μέρες και ώρες του πραξικοπήματος όλοι οι υπόλοιποι εκλεγμένοι άρχοντες του Ελληνικού λαού που μέχρι τότε όριζαν τις τύχες του; Που ήταν όταν έπρεπε και όταν χρειάστηκε να βγουν μπροστά οι ηγέτες και τα στελέχη της κοινοβουλευτικής αριστεράς για να υπερασπιστούν την Δημοκρατία και το Σύνταγμα το οποίο (όπως τώρα) καταργήθηκε με πραξικοπηματικό τρόπο; Γιατί ο Θεοδωράκης; Η απάντηση είναι πολύ απλή! Γιατί πιάστηκαν με τις πυτζάμες στον ύπνο τους και γιατί κρύφτηκαν στα λαγούμια τους! Είτε από φόβο, είτε από έλλειψη κουράγιου, είτε από ραγιαδισμό, είτε επειδή θέλησαν να τηρήσουν στάση αναμονής (μέγα σφάλμα), εξαφανίστηκαν την πιο κρίσιμη στιγμή που παιζόταν το ουσιαστικότερο, το αν η χούντα θα εδραιωνόταν τις πρώτες μέρες και ώρες μια και καλή ή αν θα έπεφτε αμέσως σαν χάρτινος πύργος σε περίπτωση που υπήρχε άμεση αντίδραση και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
Δυστυχώς αυτό δεν έγινε, το έκανε μόνο ο Θεοδωράκης, τιμώντας έτσι με την στάση και την δράση του την ψήφο του Ελληνικού λαού όντας βουλευτής της ΕΔΑ τότε. Οι υπόλοιποι πολιτικοί απ’ την δεξιά μέχρι την αριστερά είτε ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, είτε πιάστηκαν το ίδιο βράδυ από την χούντα λόγω λανθασμένης πολιτικής ανάλυσης των τότε συνθηκών! Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια και πρέπει να γραφτεί και να καταγραφεί, ότι σε μια απ’ τις πιο κρίσιμες στιγμές της νεώτερης ιστορίας της σύγχρονης Ελλάδας, ο Θεοδωράκης σαν ένας σπουδαίος Έλληνας πατριώτης και αριστερός έκανε πρώτος απ’ όλους το ΚΑΘΗΚΟΝ του.
Ακούμε συχνά το τραγελαφικό επιχείρημα ότι ο Θεοδωράκης είναι σπουδαίος μουσικός αλλά “λίγος” πολιτικός… Εγώ θα έλεγα – και είναι τεκμηριωμένο μέσα μου – ότι είναι (με αποδείξεις) πολύ πιο σπουδαίος πολιτικός και πατριώτης απ’ όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες που μας κυβέρνησαν και εξακολουθούν να μας κυβερνούν και να ορίζουν τις τύχες μας μέχρι σήμερα! Η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, η πολιτική όμως με Π κεφαλαίο, όχι η πολιτική της λαμογιάς, της φαυλοκρατίας, του ραγιαδισμού και του λαϊκισμού που ασκούν και υπηρετούν οι διάφοροι πολιτικάντηδες οι οποίοι τολμούν ακόμα και σήμερα από την ασφάλεια του καναπέ τους να κατηγορούν τον Θεοδωράκη. Αυτή την πολιτική ο Θεοδωράκης πράγματι δεν την ξέρει και δεν την έμαθε ποτέ!
Ο Θεοδωράκης έδωσε τα διαπιστευτήριά του όταν έπρεπε και εξακολουθεί να τα δίνει και σήμερα! Η φτηνή επίδειξη επαναστατικότητας και πατριωτισμού όμως εν καιρώ Δημοκρατίας είναι κακούργημα! Όλοι το 1974, αμέσως μετά την πτώση της χούντας, έσπευσαν να δηλώσουν αντιστασιακοί και έξαλλοι κατηγόρησαν τον Θεοδωράκη που έδωσε λύση στην Ελλάδα και την Δημοκρατία με την “Λύση Καραμανλή”, τους ρωτώ, που ήσασταν όλοι εσείς όταν έπρεπε να υπερασπιστείτε την Δημοκρατία από τους χουντικούς; Γιατί δεν δείξατε ΤΟΤΕ την επαναστατικότητα και τον πατριωτισμό σας, έμπρακτα όταν έπρεπε; Στο ερώτημα αυτό είμαι εκ των προτέρων βέβαιος ότι πειστική απάντηση δεν θα πάρω ποτέ.

Γι αυτόν αλλά και για χίλιους δύο ακόμα λόγους που δεν είναι τώρα η ώρα να αναφερθούν, στην καρδιά μου και την ψυχή μου ο Μέγιστος Έλληνας Μίκης Θεοδωράκης κατέχει δικαιωματικά την κορυφαία θέση και δηλώνω ότι είμαι και θα είμαι ενεργά στο πλάι του με όλες μου τις δυνάμεις στην ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, από το Α έως το Ω.

Ακολουθεί το χειρόγραφο κείμενο του Μίκη Θεοδωράκη κατά της χούντας που “βγήκε” την 23η Απριλίου του 1967, για να διδάσκονται οι νέοι, αλλά και οι παλιοί…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

http://distomo.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

41 Comments

  1. Ανώνυμος

    Όλοι εμείς οι πρώην οπαδοί της ψευτοδεξιάς, τού ψευτοκέντρου και της ψευτοαριστεράς, πού μας πρόδωσαν δεν εμπιστευόμαστε πλέον κανένα!!!Δέν εκφέρω γνώμη για τόν θεοδωράκη γιατί θα γίνω κακός!! Τόν θυμάμαι από τότε πού ήταν αρχηγός της Κομμουνιστικής Νεολαίας!!!! Καλύτερα να κάτσουμε σπίτι μας και άσε κάποιους νεομαλάκες να ξαναψηφίσουνε τούς κλεφτόλυκους για την φύλαξη τού Ελληνικού μαντριού!!!Τώρα πώς "νοήμονες" Έλληνες θα ξαναψηφίσουν αυτά τα κλεφτρόνια του κερατά, είναι κάτι πού θα γραφούν σελίδες επ'αυτού!!! Ολοι αυτοί οι 300 στην Βουλή και οι πρώην, είναι ένοχοι συγκάλυψης ή τούλάχιστον αδιαφορίας τού καθήκοντος πού τούς επιβάλλει η θέση!! Αυτοί με την ψήφο τους τα δανείστηκαν και με την ανοχή και συμβολή τους τα φάγανε!!! Αυτοί μου κόψανε την σύνταξη πού με πετάξανε σαν σκουπίδι στίς ουρές τού ΙΚΑ!! Ελπίζω και ακράδαντα πιστεύω ότι θα έχουν άσχημο τέλος από εμάς και ας είμαστε γέροι… και μάλιστα… σύντομα!!! Το μίσος γίνεται δυνατότερο μέρα με την μέρα, και για να καταλάβετε πόσο δυνατό έχει γίνει θα σας πώ το εξής: Εγώ πού δεν έχω βλάψει ούτε μιρμιγκάκι στην ζωή μου των 67 χρόνων, αν μου δινόταν η ευκαιρία ευχαρίστως θα προσφερόμουν εθελοντικά να τούς κρεμάσω ή να σας ανασκολοπίσω αναλόγως την απόφαση τού Λαϊκού Δικαστηρίου, όλους αυτούς τούς πολιτικούς απατεώνες!!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    EXEI ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΑΖΕΣΤΙΚ.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Μαζεστίξ 3.53
    …είσαι μαλάκας ολκής διότι προσπαθείς να αποκρυπτογραφήσεις ποιός είναι τι αλλά τα έκανες μούσκεμα.
    Εγώ είμαι ο 26 Απριλίου 2011 1:17 π.μ.(μόνο) και έπρεπε να καταλάβεις ότι πρόκειται για πλάκα διότι απο κάτω έχω γράψεο "ΟΛΕ!". Υπήρχε περίπτωση να γράψει κάτι τέτοιο κάποιος χουντικός; Μου αρέσει που παρακάτω το παίζεις έξυπνος και συμφωνείς και καλά με άλλους και μας ανακοινώνεις ότι…θα πετάξεις καρότο!

    Τί έγινε; που είναι το καρότο; στον πάτο σου;
    χαχαχα!…μαλάκα ψυχολόγε του ιντερνετ, σκατά τα έκανες.

    Την επόμενη φορά πρόσεχε μην εκτεθείς πάλι

    Reply
  4. Ανώνυμος

    παπαδοπουλακια βγηκατε παλι απο την ναυθαλινη
    μεσα παλι τωρα.
    κοπριτακια θα σας λεμε εμεις ποτε θα βγαινετε
    οταν χρειαζομαστε καραγκιοζηδες για να γελαμε

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ο μονος ανθρωπος στην ελλαδα που ειχε το σθενος να σβησει τα παρασιτα απο την ελλαδα δεν υπαρχει στη ζωη. Η γελοιοτητα του ελληνα υπαρχει μεσω τηλεορασης 24 /7. Τα παντα κιτς. Ελληνα ξυπνα. γινε αυτο που ησουν χωρις ντροπη, νιωσε περηφανος για τον ελληνισμο σου. Βγες παλι στις γειτονιες. καμαρωσε τα παιδια σου να παιζουν ανεμελα

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΜΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ
    ΧΑΘΗΚΕ!
    Ο 3:03 ΕΓΕΙΝΕ ΛΑΓΟΣ!
    ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    Reply
  7. Μαζεστίξ

    Οι σχολιαστές 12:58, 1:16, 1:17, 1:37, 2:59, 3:03, 3:09 συν τον…. μετανοιωμένο Κκέ, είναι πασιφανές ότι είναι… ο εξής ένας σχολιαστής ο οποίος ρωτάει και απαντάει μόνος του για να δείχνει ότι οι χρυσαυγίτες γίνανε πολλοί…
    Ανωμαλία που κυκλοφορεί στον κόσμο!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ
    ΑΠΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!
    ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ
    Ο ΣΚΑΤΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΕ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΚΟΛΙ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ 26 Απριλίου 2011 12:58 π.μ.
    ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΙ
    ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967
    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    700.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Η ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΛΟΓΑ ΠΟΤΕ.
    12:30 12:32ΚΑΙ12:36 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΖΕΦΡΥ
    ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΟΥΝΕ!
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!
    ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967
    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…

    12.31 ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΤΩΡΑ.
    (ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ ΤΑΝΚΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ)

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΑΡΓΕΙΣ 12.31… ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…

    (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ…ΚΡΧΧΧ!…ΚΤΡΡΡΧΧΧ!…ΠΑΡΑΣΙΤΑ!….ΝΞΚΡΡΡ…ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ….ΦΓΕΧΧΧΧ!…..)

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ TO-DORAKI-:
    "οι υπεύθυ­νοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ, ειδικά μετά το Πολυτεχνείο, έψαχναν κι αυτοί τρόπους ν' απαλλαγούν από τους στρατιωτικούς και συμφωνού­σαν μαζί μου για τη "λύση-Καρα­μανλή”, με κάλεσαν στην Ουάσινγκτον τον Ιούνιο του 1974 να μεσο­λαβήσω, προκειμένου να δεχθεί ο Καραμανλής ν' αναλάβει αυτόν τον ρόλο"

    καραμανλής ή τάνκς;;

    μαύρος γάτος

    Reply
  16. Ανώνυμος

    12.31 ΧΑΛΙΕΣΑΙ;;;;

    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ! ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΥΡΗ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΝΚΣ!
    ΠΕΣ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ…ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    …12.32… ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΗΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ!
    ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΜΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ……

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΩ ΣΥΝΤΡΟΦΕ 12.30
    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΡΕΕΕΕ
    ΑΝΤΕ ΜΗ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΙΣΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΟΛΟΣ

    (ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΣ ΚΟΥΚΟΥΕΣ)

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΩΔΟΡΑΚΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΩΡΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΗΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    σκατα στα κοκαλα του εαμοβουλγαρου προδοτη κομουνιστη μικυ μαους θεοδορακη, του συνεργατη γερμανων ιταλων και βουλγαρων κατακτητων!!!!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ,ΣΤΟ.
    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΜΗΠΟΣ. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ, Ο, ΘΟΔΟΡΑΚΙΣ.

    ΓΙΑ ΣΟΥ Π Α Π Α Δ Ο Π Ο Υ Λ Ε,,,,,.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *