ΣΟΚ: Είναι μόλις 23 μηνών και συμμετέχει σε… καλλιστεία!

ΣΟΚ: Είναι μόλις 23 μηνών και συμμετέχει σε... καλλιστεία!Έβαλε make up, πούδρα, eyeliner, κραγιόν και τα διαμαντένια της σκουλαρίκια και βγήκε στην πασαρέλα. Τα μεγάλα μπλε μάτια της με την μάσκαρα τραβούσαν τα βλέμματα, ενώ οι τούφες από τα ξανθιά σπαστά μαλλιά της έπεφταν στο πρόσωπο.

Η περιγραφή θα μπορούσε κάλλιστα να ταιριάζει σε μια νεαρή κοπέλα, όμως στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα κορίτσι μόλις …
23 μηνών!

Η Ελεανόρ Τζουν είναι μια από τις 100 Βρετανίδες κάτω των 13 ετών, που συμμετέχουν στα καλλιστεία Miss Mini Princess UK. Για την ακρίβεια, είναι η μικρότερη σε ηλικία συμμετέχουσα στον διαγωνισμό που προκαλεί τεράστιες αντιδράσεις.

Είναι ο «παράδεισος των παιδόφιλων», λένε οι κριτικοί. Αυτό καθόλου δεν τρομάζει την μητέρα της, η οποία εξακολουθεί να την φτιάχνει σαν πριγκίπισσα.

«Δεν καταλαβαίνω, γιατί τέτοιος χαμός. Δεν έχουν τίποτα κακό αυτοί οι διαγωνισμοί. Τα κορίτσια από μικρά θέλουν έτσι και αλλιώς να βάφονται και να ντύνονται με ωραία ρούχα, όπως η μαμά», λέει η κ. Τζουν.

Πάντως, η έκθεση των πανέμορφων ανήλικων κοριτσιών στην δημοσιότητα, αυξάνει τον κίνδυνο να πέσουν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων παιδόφιλων.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *