ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ: Ταξιδεύοντας με το αεροπορικό εισιτήριο των 23.000 δολαρίων…[photos]

Ένας νεαρός αποφάσισε να ταξιδέψει με την…Singapore Airlines από τη Σιγκαπούρη προς Νέα Υόρκη, απολαμβάνοντας την πιο πολυτελή πτήση στον κόσμο.

Το χρυσό (κυριολεκτικά) εισιτήριο κοστίζει 23.00 δολάρια και περιλαμβάνει ανέσεις που επιλέγουν διάσημοι όπως οι Leonardo DiCaprio και Morgan Freeman.

Αφού λοιπόν σας καλωσορίσει ο υπεύθυνος της θέσης Private Room, κατά τη διάρκεια της πτήσης έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε συνεχή γεύματα πέντε αστέρων, να φορέσετε τις άνετες Givenchy πιτζάμες που σας προσφέρουν και να δροσιστείτε με μια σαμπάνια Dom Pérignon, ενώ υπάρχει και ένα νεσεσέρ με πανάκριβα καλλυντικά που φροντίζει για την ομορφιά σας.

Όσο για τον ύπνο στην προνομιούχο θέση, μην περιμένετε φυσικά να προσπαθήσετε να ξεκουραστείτε στο κλασσικό κάθισμα του επιβάτη, αφού σας περιμένει ένα άνετο και πολυτελές δωμάτιο – κρεβάτι.ΠΗΓΗ : ΠΕΡΙΕΡΓΑ-STRANGE: ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ: Ταξιδεύοντας με το αεροπορικό εισιτήριο των 23.000 δολαρίων…[photos] http://periergaa.blogspot.com/2014/10/23000-photos.html#ixzz3FvZdeeC7
Follow us: PERIERGAA on Facebook

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *