Την βρήκαν πεινασμένη – Ο 23χρονος Αλβανός την παράτησε μόλις είδε την ΕΛ.ΑΣ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά που εξαφανίστηκε από τα Σπάτα για να βρει τον 23χρονο Αλβανό που είχε γνωρίσει μέσω Facebook στην Καβάλα.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας ήταν γιγαντιαία και επιστρατεύτηκαν σε αυτήν τόσο εκπαιδευμένα σκυλιά όσο και ελικόπτερα. Τελικά μετά από πέντε συνολικά μέρες η 13χρονη βρέθηκε να περπατά μόνη της σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου. Ο 23χρονος Μάριον Αγιάζι αγνοείται καθώς σύμφωνα με το σενάριο της ΕΛ.ΑΣ εξαφανίστηκε μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών.

Όπως δημοσιεύει το tovima.gr, η 13χρονη συναντήθηκε στην Καβάλα με τον 23χρονο αφού είχε μόνη της ταξιδέψει μέχρι εκεί με υπεραστικό λεωφορείο μέσω Θεσσαλονίκης.

Από την συνάντησή τους και ύστερα κρύφτηκαν από όλους και από όλα. Μαζί έμειναν σε μία αγροκατοικία σε χωράφια τα οποία ο Μαριόν καλά γνώριζε επειδή εργαζόταν ως βοσκός. Τελικά αναγκάστηκε να ζητήσει από έναν Βούλγαρο που εργάζεται και αυτός ως βοσκός, ψωμί και τυρί για να φάνε με την 13χρονη.

Αυτήν την εξέλιξη περίμεναν και οι αστυνομικοί. Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζοντας πως οι νεαροί θα αναζητήσουν τροφή είχαν ειδοποιήσει τον πρώην εργοδότη του Αλβανού βοσκού και του είπαν να τους ενημερώσει αμέσως σε περίπτωση που επικοινωνήσει μαζί του. Όπως και έγινε. Ο Μαριόν ζήτησε και από αυτόν βοήθεια και εμφανίστηκε μπροστά του μαζί με την 13χρονη ζητώντας κάτι να φάνε. Η Αστυνομία ήταν όμως ενήμερη.

Το «ζευγάρι» πήρε τελικά φαγητό από τον πρώην εργοδότη. Οι αστυνομικοί όμως είχαν στήσει ενέδρα. Δεν κατάφεραν όμως να τους πιάσουν και τους δύο. Ο Μαριόν μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι αφήνοντας μκόνη της την 13χρονη Χριστίνα.

Αμέσως μέσω twitter το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε για τον εντοπισμό της μικρής, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις, ενώ στη περιοχή έφτασαν και τα συγγενικά της πρόσωπα.

Ο 23χρονος, ο οποίος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα, είχε απελαθεί πέρυσι, καθώς είχε συλληφθεί για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης. Η αναζήτησή του από τις αστυνομικές αρχές συνεχίζεται.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *