Πέφτει η αυλαία για το «24»


Οριστικό τέλος σε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές όλων των εποχών μπαίνει τον προσεχή Μάιο. Όπως ανακοινώθηκε…

η τρέχουσα σεζόν θα είναι και η τελευταία για το «24» και τις περιπέτειες του Τζακ Μπάουερ. «Παρόλο που η απόφαση αυτή μάς αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, συμφωνήσαμε όλοι πως έπρεπε η σειρά να τελειώσει όσο βρίσκεται ακόμη ψηλά», τόνισε ο Κίφερ Σάδερλαντ, που ενσάρκωνε τον βασικό ήρωα και τα τελευταία χρόνια ήταν μεταξύ των παραγωγών.
Η σειρά άρχισε να προβάλλεται το Νοέμβριο του 2001 και αμέσως κέρδισε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως χάρη στο πρωτότυπο format της, το οποίο περιλαμβάνει ωριαία επεισόδια με γεγονότα που διαδραματίζονται σε «πραγματικό» χρόνο και αποτελούν τις εξελίξεις ενός 24ωρου. Ο πρωταγωνιστής ως πράκτορας της CTU (Counter Terrorist Unit) στις οκτώ σεζόν της σειράς ήρθε αντιμέτωπος μεταξύ άλλων με τρομοκρατικές απειλές, πολιτικές συνωμοσίες και εθνικές συνωμοσίες, αλλά πάντα έβρισκε την άκρη του νήματος, συνήθως με το τίμημα να είναι βαρύ για τον ίδιο και την προσωπική του ζωή.
Η αυλαία του «24» θα πέσει στις ΗΠΑ με την προβολή του τελευταίου επεισοδίου στις 24 Μαΐου, αλλά δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν μελλοντικά νέες περιπέτειες υπό τη μορφή τηλεταινίας. Στη διάρκεια της προβολής της η σειρά, που στην Ελλάδα προβλήθηκε αρχικά από τον ΑΝΤ1 και εν συνεχεία από τον ΣΚΑΪ, κέρδισε πολλά βραβεία «Emmy» και «Χρυσές Σφαίρες»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *