24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ

Πανελλαδική απεργία σήμερα στο Δημόσιο, ενάντια στην αξιολόγηση, τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις. Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και στη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί.

Εν τω μεταξύ σήμερα εκδικάζεται και…
η αγωγή του Δημοσίου προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργιακή κινητοποίηση.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση σήμερα, στις 14:00 έξω από τα δικαστήρια.
Με προσωπικό ασφαλείας τα δημόσια νοσοκομεία
Στην σημερινή απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των δημόσιων νοσοκομείων, με αποτέλεσμα σήμερα να λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ και οι Προνοιακές Μονάδες.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας, στις 10:30 το πρωί.

Απεργούν σήμερα οι σωφρονιστικοί του Κορυδαλλού

Σε 24ωρη απεργία προχωρουν σήμερα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των Φυλακών Κορυδαλλού, συμμετέχοντας απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΟΣΥΕ, για σήμερα.
Κατά την διάρκεια της απεργίας δεν θα πραγματοποιηθούν επισκεπτήρια συγγενών κρατουμένων, επισκεπτήρια συνηγόρων και παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων.

Κατά την ήμερα της απεργίας στις φυλακές Κορυδαλλού, θα γίνονται κανονικά οι αποφυλακίσεις, οι μεταγωγές των κρατουμένων από και προς τις αρχές που εξετάζουν την παράταση ή μη της κράτησης τους (6μηνο/12μηνο), οι μεταγωγές κρατουμένων προς τα δικαστήρια όταν υπάρχει περίπτωση παραγραφής ή συμπλήρωσης 18μήνου, οι τακτικές ή έκτακτες παραλαβές και μεταγωγές από και προς τα νοσηλευτικά και ψυχιατρικά ιδρύματα, καθώς και όλες οι εσωτερικές λειτουργίες των φυλακών.

Για τον λόγο αυτό θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας «το σύνολο του προσωπικού», σύμφωνα με ανακοίνωση της Σωματείου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *