Οι αφγανοί λαθρομεταν​άστες βγάζουν 2.500€ τον μήνα από τις εισπράξεις τους στα φανάρια! Εσείς πόσα βγάζετε;

Την ώρα που η Ελλάδα βυθίζεται ολοένα και πιο πολύ στην οικονομική κρίση, τη στιγμή που οι θέσεις εργασίας είναι δυσεύρετες και το μηνιαίο εισοόδημα μειώνεται με ταχύτητες που δεν ελέγχουμε…
φαίνεται πως οι Αφγανοί λαθρομετανάστες έχουν βρει τον τρόπο να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη..πολύ καλύτερη από τη δική μας , όσο και αν αυτό δεν μπορείτε να το….
πιστέψετε.

Σίγουρα θα σας έχει τύχει να περιμένετε σε κάποιο φανάρι και στη διάρκεια που αναμένετε ο φωτεινός σηματοδότης να ανάψει πράσινο, να πλησιάζει το παράθυρο σας κάποιος λαθρομετανάστης ζητώντας σας ψιλά. Και σίγουρα κάποιοι από εσάς έχετε δώσει.
Εχετε άραγε αναρωτηθεί ποτέ πόσα βγάζουν όλοι αυτοί που άλλοτε με ευγένεια, άλλοτε με θράσσος, ζητούν χρήματα από εσάς δίνοντάς τους τα τελικά? Ιδιοκτήτης κέντρου τύπου στον Νέο δρόμο αποκαλύπτει τα εξής στο nakedtv:
“Ομάδα Αφγανών λαθρομεταναστών, έρχεται κάθε απόγευμα στο μαγαζί μου για να τους μετατρέψω τα ψιλά σε χαρτονομίσματα. Η “είσπραξη” της ημέρας φτάνει τα 80€ ενώ κάποιες φορές τα ξεπερνά”. Αν κάνετε την πράξη θα δείτε πως το αποτέλεσμα αγγίζει τα 2.500€ τον μήμα!! Για την ακρίβεια 2.480€. Και αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση.
Μήπως λοιπόν να πάμε και εμείς στα φανάρια? Συμφέρει.Οσα δεν βγάζει μια οικογένεια που και οι 2 δουλεύουν, τα βγάζει και με το παραπάνω ο κάθε αφγανός λαθρομετανάστης. Tα συμπεράσματα δικά σας..

http://voliotispolitis.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

34 Comments

  1. Ανώνυμος

    1.39 ελα να καλλιεργεισεις ενα αμπελι,να δεις τι θα πει κρυο,ηλιος και προπαντων κοπος.
    Και μετα να πουλας τα σταφυλια 20 και 25 λεπτα. αν εισαι τυχερος και δεν καταστραφουν απο παγετο η καυσωνα,αν δεν σπασει ο νοτος τους βλαστους και προπαντων αν παρεις τα λεφτα σου μετα απο 6 η 7 μηνες.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Πούστηδες αριστεροί όταν ξεσηκωθούνε οι Έλληνες θα ξεκινήσουν με σας!! Προδότες του έθνους!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΒΡΟΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΧΛΟ ΚΙ ΟΧΙ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΟΙ 300. ΒΡΕ ΖΩΑ ΌΤΑΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΣΦΆΖΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΨΩΦΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ;;; ΖΩΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ 5:22
    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Αυτά γίνονται γιατί δεν μας μιλάει κάποιος για την Ο.Ε.Α!!! Πού είσαι ρε ΜΠΕΚΡΑ ΤΟΥ Ο.Ε.Α να μας πεις τι πρέπει να κάνουμε με τους χατζαροφόρους;

    Reply
  6. GEORGIOS

    Ρε παιδιά… απλά είναι τα πράγματα, Μην τους δίνετε δίφραγκο. Εγώ δεν δίνω. Και όχι μόνο δεν δίνω, αλλά τους ρίχνω και ένα βλέμμα του τύπου θα σου γαμήσω το μουνί που σε πέταγε και εξαφανίζονται…..

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΦΗΝΕΣ
    ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗ ΤΡΕΛΗ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΤ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ
    ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΣΑΜΠΑΚΙΑ,ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ,ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ
    ΚΑΘΙΣΤΕ Μ@ΚΑΚΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΑΡΧΙ@ΙΑ
    ΣΤΗ ΛΙΝΑΤΣΑ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Το Φουκουσίμα σήμερα επισήμως αναδείχθηκε σε νέο Τσέρνομπιλ,η Ευρώπη ανακοίνωσε να μην πίνετε νερό βρόχινο,μακριά από πλατύφυλλα φυτά,σπανάκια,λάχανα κλπ,ενδεχομένως να έχουν ποτιστεί με Καίσιο από Ιαπωνία.Η φύση εκδικείται με αυτά που κάνουμε.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ
    ΕΧΟΥΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΩΜΑΙ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Να καταργηθούν οι δρόμοι.
    Να καταργηθούν τα αυτοκίνητα.
    Να καταργηθούν οι οδηγοί.

    Reply
  11. thanoglouspyros

    Ντροπή μας μια ζωή οι φιλεύσπλαχνοι και προστατευτικού αγαθοελληνες. Τώρα τα πληρώνουμε με το νόμισμα το δικό μας…
    13/2,17 έχεις απολυτό δίκιο….

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Πίσω από κάθε ένα "ταλαίπωρο" των φαναριών υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα που τους εκμεταλλεύεται. Το πόστο "νοικιάζεται 15 ευρώ κι ό,τι βγάλουν το υπόλοιπο δικό τους. Πρότεινα σε έναν από αυτούς να του παραχωρήσω στέγη και τροφή καθημερινή κι αρνήθηκε. τι φανερώνει αυτό? Ανέχεια ή επάγγελμα? Κέρδη ή υπερκέρδη?

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΠΗΡΑΝΕ 230.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ
    ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
    ΚΟΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΤΟΙΜΑΖΩΝΤΑΙ
    ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
    ΣΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 350 ΤΟ ΜΗΝΑ,ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΟΥΜΑ ΚΑΙ
    ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ!
    ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Οκ 1:41 και 1:52 καλα κανεις και τα γραφεις αυτα θα τα διαβασω προσεκτικα, ειμαι της θετικης κατευθυνσης η γλωσσικη αναλυση δεν ειναι το φορτε μου…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ!!! ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ????

    Reply
  17. Ανώνυμος

    1.45 επισης στα ελληνικά ριζοσπαστική σημαίνει ανατρεπτικη η λεξη φασισμος αυτος αποδωθηκε μετα τον β παγκοσιο στον μουσολινη.αυτα τα εβαλα για να ξερουμε πως απανταμε στα τσουτσεκια τον λαθρο

    Reply
  18. Ανώνυμος

    1,45 Λεω απλα αλλο ρατσιστης αλλο φασιστας ,αλλο ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν ειναι ρατσιστης με καθε παπαρα που πρωστατευει τους ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ συμφωνα κε τη ετοιμολογια με την ενοια οτι διαφωνουμε με τους εποικους οχι οτι ειμαστε αριοι αλλα με την εννοια οτιμας καταλαμβανουν.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Τι ρατσισμός και μαλακίες ρε παράρες. Άμα ήταν εν ζωή ο Κολοκοτρώνης θα σας έκοβε τα κεφάλια και καλά θα έκανε. Αυτοί πολέμησαν για τη λευτεριά μας και όχι για να γεμίσουμε με αλλοδαπούς. Άντε στο διάολο έβγαλαν τη λέξη ρατσισμό για να μας διαλύσουν. Άντε και γαμηθείτε όλοι εδώ είναι Ελλάδα.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Αυτοί σήμερα είναι στα φανάρια,αύριο θα είναι οργανωμένοι,με καταστήματα,με επιχειρήσεις και συνδικαλισμένοι.Θα διεκδικούν χώρους και θέσεις στο δήμο,στην αστυνομία,στο στρατό,στη πολιτική.Θυμηθείτε τη φουρνιά των Αλβανών τη δεκαετία του 1990,οι περισσότεροι έτριβαν τα μάτια τους στην Εδέμ της Ελλάδας,ξυπόλητοι,ρακένδυτοι,σήμερα κυρίαρχοι παντού,η πλέον οργανωμένη κοινωνική ομάδα,με επιχειρηματικό μυαλό,σε όλους τους χώρους,από οικοδομή,τροφή ώς..ναρκωτικά και εμπόριο λευκής σάρκας με διασυνδέσεις σε όλη την Ευρώπη.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ;; ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΜΚΟ ΠΑΓΑΝΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ;;; ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ…

    Reply
  22. Ανώνυμος

    1:41 θα εννοεις βεβαια τις παγιες ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και ΤΑΚΤΙΚΕΣ της ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…..

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αποτελεί ριζοσπαστική ιδεολογία. Ο Αγγλοσαξωνικός όρος radical, που αναφέρεται στην εισαγωγή, δεν αποδίδεται μεταφραστικά σωστά, εφόσον στα ελληνικά ριζοσπαστική σημαίνει ανατρεπτική. Ο Φασισμός αντίθετα, αποτελούσε, ιστορικά, ανέκαθεν, την αντίδραση της αστικής τάξης, σε επικείμενες πολιτικές αλλαγές προς όφελος της εργατικής τάξης και των συμμάχων της.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Ο όρος φασισμός προέρχεται από την ιταλική λέξη fascio (φάσιο) που με τη σειρά της ετυμολογείται από το λατινικό «fasces» (φάσκες) και σημαίνει «ράβδοι δεμένες μαζί με έναν πέλεκυ». Η λέξη παραπέμπει στους «littores» (λιτόρες) που ήταν ένα είδος ομάδων σωματοφυλάκων των γερουσιαστών της αρχαίας Ρώμης οι οποίοι διακρίνονταν από μια ράβδο που κρατούσαν και η οποία ήταν το σύμβολο της εξουσίας τους. Οι fasces ήταν στην αρχαία Ρώμη σύμβολο της εξουσίας των δικαστών και συμβόλιζαν την «ισχύ δια της ενώσεως»: μια μόνο ράβδος σπάζει εύκολα, ενώ μια δέσμη πολύ δύσκολα. Οι ράβδοι δεμένες γύρω από έναν διπλό πέλεκυ που έγινε το σύμβολο του φασισμού. Η αντιστοιχία με τους φασίστες της δεκαετίας του '20 βρίσκεται στο ότι οι πρώτες ομάδες φασιστών που σχηματίστηκαν στην Ιταλία ονομάστηκαν «fascio di combattimento», δηλαδή ομάδες-δέσμες μάχης.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Κατι ηλιθιες φιλανθρωπες κυριες και δεσποινιδες δινουν λεφτα στους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ για να τους καθαρισουν τα τζαμια στο αυτοκινητο…

    ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!!!!

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Ν1 Ο ρατσισμός είναι το δόγμα που αναπτύσσεται με σύνδεσμο συγκεκριμένα γνωρίσματα (εθνικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά κ.λπ.) προκειμένου να αναγάγει μια ομάδα (κοινωνική, φυλετική, θρησκευτική), ως υπέρτερη άλλων. Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη, (εκ της ιταλικής ("ράτσα") razza = φυλή), είναι ο φυλετικός ρατσισμός.
    Οι ρατσιστές πιστεύουν σε βιολογικές διαφορές μεταξύ των φυλών, βάσει των οποίων και προσδιορίζουν αυτές σε ανώτερες και κατώτερες. Έτσι, με την θεωρία αυτή υποστηρίζουν ότι η φυλή με συγκεκριμένα (ανώτερα) εξωτερικά ή ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά, έχει το δικαίωμα να θεωρεί εαυτόν της ανώτερη από τις άλλες.Ν2Ο ρατσισμός είναι το δόγμα που αναπτύσσεται με σύνδεσμο συγκεκριμένα γνωρίσματα (εθνικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά κ.λπ.) προκειμένου να αναγάγει μια ομάδα (κοινωνική, φυλετική, θρησκευτική), ως υπέρτερη άλλων. Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη, (εκ της ιταλικής ("ράτσα") razza = φυλή), είναι ο φυλετικός ρατσισμός.
    Οι ρατσιστές πιστεύουν σε βιολογικές διαφορές μεταξύ των φυλών, βάσει των οποίων και προσδιορίζουν αυτές σε ανώτερες και κατώτερες. Έτσι, με την θεωρία αυτή υποστηρίζουν ότι η φυλή με συγκεκριμένα (ανώτερα) εξωτερικά ή ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά, έχει το δικαίωμα να θεωρεί εαυτόν της ανώτερη από τις άλλες.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Ναι αλλά δε τολμάς εσύ να το κάνεις ανάμεσα στα αυτοκίνητα,το καυσαέριο,το κρύο,τη ζέστη και τον ήλιο!Πρέπει η πολιτεία να τους βγάλει επίδομα σκληρής εργασίας,να τους εντάξει στα βαρέα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *