Προγνωστικά Στοιχήματος 25/1

Συνεχίστηκαν οι επιτυχίες για το site μας χθες. Εύκολα πέρασε η επιλογή μας από τα Μονά Αποδεκτά, με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (1.90) να κερδίζει με 3-0 στην έδρα της Μαρίτιμο. 1/2 επαληθευμένες επιλογές από τη στήλη με τις Μπόμπες, με την ισοπαλία στον αγώνα της Τριεστίνα με την Νοβάρα να μας πληρώνει στην πολύ καλή απόδοση του 3.00. Στο 89’ ‘’χάλασε’’ η ισοπαλία στον αγώνα της Μπόχουμ με την Άουε. Στα σημερινά, έχουμε αρκετούς αγώνες στο κουπόνι και μπορούν να…..
προκύψουν κάποιες ευκαιρίες. Ξεχωρίζουν οι εξ αναβολής αγώνες για την Premier League, οι αγώνες Κυπέλλου για Ιταλία και Γερμανία. Πάμε να δούμε το παιχνίδι της Μάντσεστερ μέσα στην Μπλάκπουλ, και το παιχνίδι της Σάλκε με τη Νυρεμβέργη.

(21:30) Μπλάκπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιντετ: Εξ αναβολής αγώνας στα πλαίσια της 16ης ι της Premier League. Στη 12η θέση η Μπλάκπουλ με 28 βαθμούς. Ήττα στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος εντός έδρας από τη Σάντερλαντ με 2-1, που ήταν η 4η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, με την ομάδα πάντως να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις. Την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τη 2η Άρσεναλ έχει σήμερα η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ. Περίπατος προχθές απέναντι στην Μπέρμιγχαμ με 5-0. Δύο νίκες εκτός έδρας και 8 ισοπαλίες για τη Γιουνάιντετ. Φαβορί η Μάντσεστερ αλλά η απόδοση δεν μας λέει κάτι.

(21:30) Σάλκε-Νυρεμβέργη: Νοκ άουτ αγώνας Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα το τραίνο έχει χαθεί και η Σάλκε θα ρίξει όλο το βάρος σε Κύπελλο και Champions League. Διπλό προχθές στην έδρα του Αννόβερο, με το Ραούλ να πετυχαίνει το γκολ στο 33’. Στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει την Άουσμπουργκ με 1-0, με γκολ του Φαρφάν στο 84’. Μοναδικό σοβαρό πρόβλημα για σήμερα ο Χούντελααρ. Πρόκριση επί της Όφενμπαχ στον προηγούμενο γύρο με 2-0 για την Νυρεμβέργη, που θα κυνηγήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο της. Σημαντικές οι απουσίες των Γκιουντουγκάν και Φραντς στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Το ματς γέρνει αριστερά.

Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το site μας.

www.Betarades.gr Prognostika Stoiximatos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *