Τον αποκεφάλισαν ζωντανό! Βρέθηκαν οι δράστες της δολοφονίας 27χρονου

Αφού πήραν τα λύτρα από τους συγγενείς του, τον σκότωσαν για να μην τους καταδώσει…
Του έκοψαν κεφάλι, χέρια και πόδια τα οποία δεν βρέθηκαν ποτέ

– Ο κορμός του βρέθηκε στη χωματερή Ανω Λιοσίων
– Τον είχαν απαγάγει πέντε ομοεθνείς του…
– Συνελήφθη ο ένας, αναζητούνται οι άλλοι 4 συνεργοί του…
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Μπαγκλαντές το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί από τσιγγάνους, ακρωτηριασμένο, μέσα σε σακούλα, στον ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων, τον Φεβρουάριο του 2011.

Τον 27χρονο είχαν απαγάγει πέντε ομοεθνείς του στις 11 Φεβρουαρίου 2011 και τον είχαν μεταφέρει σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από την οικογένειά του, στο Μπαγκλαντές, όπως κι έκαναν.

Οι συγγενείς κατέθεσαν σε τραπεζικό λογαριασμό 5.000 ευρώ. Οι δράστες μόλις είδαν τα χρήματα στο λογαριασμό σκότωσαν τον 27χρονο ώστε να μην τους καταγγείλει στις αρχές. Τον αποκεφάλισαν ζωντανό, του έκοψαν χέρια και πόδια τα οποία τοποθέτησαν σε σακούλες και πέταξαν σε διαφορετικούς κάδους.

Μόλις οι δράστες πήραν τα χρήματα αποκεφάλισαν τον 27χρονο

Ο κορμός του 27χρονου βρέθηκε στις 18 Φεβρουαρίου στη χωματερή ενώ το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια δεν βρέθηκαν ποτέ. Οι συγγενείς του κατήγγειλαν ένα μήνα μετά το τι είχε συμβεί και με τη βοήθεια γενετικού υλικού ταυτοποιήθηκε το θύμα.

Μετά από πολύμηνες έρευνες η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τους δράστες καθώς χρησιμοποιούσαν τακτικά ΑΤΜ για την ανάληψη χρημάτων από τον τραπεζικό λογαριασμό που είχαν κατατεθεί τα λύτρα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν δράστη στη Μύκονο. Ο 29χρονος ομολόγησε την πράξη του ενώ οι 4 συνεργοί του φέρονται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.
newsit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *