Φθιώτιδα: Το αλκοτέστ έβγαλε…27 λαθρομετανάστες

Τους είχε στοιβαγμένους μέσα στην κλούβα…

Οι άνδρες του Α΄τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων πραγματοποιούσαν ελέγχους αλκοτέστ τα μεσάνυχτα στα διόδια της Τραγάνας.
Στις 00.45΄ σταμάτησαν ένα Ford Transit για έλεγχο. Ο οδηγός έκανε αλκοτέστ και δεν ήταν μεθυσμένος. Οι αστυνομικοί όμως τον είδαν ανήσυχο και κάπως βιαστικό.
Όταν ζήτησαν να ανοίξει το φορτηγάκι για να δουν τι μεταφέρει, ο οδηγός προσποιούμενος ότι πάει να ανοίξει την πόρτα “έγινε λαγός” φεύγοντας προς τα χωράφια μέσα στο….
σκοτάδι, αφήνοντας “ορφανούς” τους 27 λαθρομετανάστες που είχε στοιβαγμένους στο βαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το φορτηγάκι ήταν κλεμμένο από την Αθήνα και οι λαθρομετανάστες προέρχονταν από Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές και Σρι Λάνκα.
Ο οδηγός ήταν κι αυτός αλλοδαπός, γύρω στα 30 και όπως όλα δείχνουν ήταν “βαποράκι” λαθρεμπόρων που μέσω Τουρκίας περνούν από τον ΄Εβρο τους αλλοδαπούς και στη συνέχεια τους παραλαμβάνει οδηγός για την ενδοχώρα. Η ταρίφα για τους άτυχους και άμοιρους λαθρομετανάστες είναι 2.500 – 3.000 δολάρια και συνήθως τα νήματα κινούν Τούρκοι διακινητές.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    Οι μονάδες ελληνικού στρατού που βρίσκονται σε Αφγανιστάν Πακιστάν Βοσνία και όπου αλλού να γυρίσουν πίσω ( 1ο οικονομικό όφελος) και να φυλάξουν τα σύνορά μας χερσαία ή θαλάσσια ( 2ο οικονομικό όφελος).

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Πολιτική δίωξη. Δάχτυλος της νέας τάξης. Η μασσωνία, το νέο δελτίο ταυτότητας. Να κάνουν δήλωση τα κόμματα. Όπως Ψωμιάδης.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Πίσα στην Τουρκία! Χωρίς καθυστέρηση!! Εκτός αν τους παραλάβει ο Τσίπρας με τον Αλαβάνο..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *