Η γιαγιά του 27χρονου παιδοκτόνου ΣΠΑΕΙ την σιωπή της από την Βουλγαρία! Το μεγάλο ΜΥΣΤΙΚΟ της οικογένειας!

Η υπόθεση δολοφονίας της τετράχρονης Άννυ από τον 27χρονο πατέρα της έχει συγκλονίσει εκτός από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία….

Το βουλγαρικό τηλεοπτικό κανάλι «Nova Tv» φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα του 27χρονου παιδοκτόνου.
Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την πόλη από την οποία κατάγεται, το Ντριάνοβο, και συνομίλησαν με ανθρώπους που τον γνώριζαν.
Μεταξύ άλλων, στην κάμερα μίλησε η γιαγιά του 27χρονου, η οποία και τον ανέθρεψε.
Η ηλικιωμένη γυναίκα ονομάζεται Σνεζάνα και αποκαλύπτει πως οι γονείς του παιδοκτόνου είχαν χωρίσει και μέχρι τα 14 χρόνια του τον φρόντιζε εκείνη στο σπίτι της. Μετά τον ήθελε η μητέρα του στην Ελλάδα και πήγε να τη βρει.
Ακόμα, η Σνεζάνα αποκαλύπτει πως πάντα αναρωτιόταν πως συντηρείται ο εγγονός της «δεν εργαζόταν πουθενά. Προφανώς εκείνος πουλάει ναρκωτικά».
Επίσης, ισχυρίζεται ότι ο παιδοκτόνος δεν είχε τέτοιο χαρακτήρα και εικάζει πως άλλαξε, όταν έμπλεξε με την Ντιμιτρίνα.
Επιπλέον, η γιαγιά δηλώνει ότι ο Σάββας πρέπει να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη γι’ αυτό που έκανε.
Στο ρεπορτάζ του βουλγαρικού καναλιού μιλάει και ένας υπάλληλος από το ξενοδοχείο όπου έμενε ο Σάββας στο Ντριάνοβο και αναφέρει πως επισκεπτόταν το χωριό του με τη τετράχρονη Άννυ και την Ντιμιτρίνα και πως δεν είχε αντιληφθεί τον παραμικρό καυγά μεταξύ τους.

gkourou.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *