Αναβλήθηκε για τις 27 Δεκεμβρίου το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Μήπως κάτι γνώριζε ο Παντελής Καψής, όταν έλεγε χθες «ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, να περιμένουμε και να δούμε τότε».

Η συνεδρίαση του Πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει αύριο, μετά το υπουργικό συμβούλιο, θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη Τρίτη στις 27 Δεκεμβρίου. Είναι προφανές πως το…
κρίσιμο επόμενο διάστημα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τα όσα έχει να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί η κυβέρνηση Παπαδήμου παγώνουν τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Μετά μάλιστα και τα μηνύματα που έστειλε το Μέγαρο Μαξίμου δια του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για υπουργούς μερικής απασχόλησης» φαίνεται πως στην Ιπποκράτους υπήρξαν δεύτερες σκέψεις.

Πάντως το Μαξίμου δεν κρύβει την δυσφορία του για τις καθημερινές πια παρεμβάσεις με άρθρα και συνεντεύξεις των «πράσινων» υπουργών, πολύ δε περισσότερο των επίδοξων δελφίνων, οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι..τον προεκλογικό αγώνα.

Μετά τα όσα υποστηρίζει σχεδόν σε καθημερινή βάση ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τα εξ αμάξης που έσυρε εκ νέου στην κυβέρνηση Παπανδρέου στην οποία και συμμετείχε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, σήμερα είναι η σειρά του Βαγγέλη Βενιζέλου ο οποίος με αφορμή την ομιλία του στην ΟΚΕ(οικονομική και κοινωνική επιτροπή) θα παρουσιάσει την κοινωνική του πλατφόρμα… ως μελλοντικός ηγέτης της παράταξης.

http://briefingnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *