Δήμος Αθηναίων: «28ος Γύρος Αθήνας» την Κυριακή 15 Μαΐου

Ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης θα πραγματοποιήσουν τον «28ο Γύρο Αθήνας» τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποτελεί θεσμό για την πρωτεύουσα, την Κυριακή 15 Μαΐου 2011 και ώρα 10:00 π.μ. με εκκίνηση των….
αθλητών/τριών το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο φετινός «28ος Γύρος Αθήνας» είναι αφιερωμένος στους «Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, Αθήνα 2011» και επιδιώκει να διαδώσει το μήνυμα της συμμετοχής, της συναδέλφωσης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της αποδοχής των ατόμων με ειδικές ικανότητες που θα συμμετάσχουν στο Γύρο.

Στις 28 Απριλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Δημαρχιακό Μέγαρο, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος) Αθηνάς 63, θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου για την προαναφερθείσα εκδήλωση ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ.Γιώργος Καμίνης, η Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης κα. Παναγιώτα Ψαράκη, η εκπρόσωπος των Special Olympics κα. Αλεξάνδρα Οικονομίδου Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας και ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλέων Παπαδόπουλος.

http://e-aftodioikisi.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΟΒΑΣΙΛΙΚΟΣΟΣΙΙΑΛΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑΣ

    ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΟΔΑΠΩΝ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ.Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ?ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΠΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥ.Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΦΡΕΣΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΙΣΑ.ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ,(ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ)ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *