Αμβρόσιος: Τα εγγόνια σας θα είναι… «γιουσουφάκια» την 28η Οκτωβρίου του… 2034

O Άγιος Καλαβρύτων τα είπε για άλλη μια φορά έξω από τα δόντια και αυτή τη φορά δεν καυτηρίασε τα κακώς κείμενα στην Εκκλησία, αλλά, με αφορμή την Εθνική Εορτή της 28ης
Οκτωβρίου, δια του ηλεκτρονικού του άμβωνος, του προσωπικού του blog δηλαδή, έκανε δυσοίωνη πρόβλεψη για το μέλλον της Ελλάδας.

Ο κ. Αμβρόσιος επικαλούμενος δημοσιεύματα, που εκτιμά ότι υποστηρίζουν την έννοια της μη-Πατρίδας, υποστηρίζει ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει μια «Παγκόσμια Κυβέρνηση Σιωνιστικής κατευθύνσεως».

«Βλέποντας» 20 χρόνια μπροστά ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, προβλέπει ότι οι οικονομικοί μετανάστες θα καθιερώσουν μια δική τους εθνική εορτή, την 28η Οκτωβρίου 2034 για την «άλωση της Ελλάδας». Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Άγιος Καλαβρύτων «είδε» ότι τα εγγόνια των αναγνωστών του «μπορεί να είναι και γιουσουφάκια».

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Οι Έλληνες όμως καθημερινά πεθαίνουν και αφανίζονται! Αντιθέτως, οι λεγόμενοι «οικονομικοί Μετανάστες» στη Χώρα μας -Μουσουλμάνοι δε κατά το θρήσκευμα- αυξάνονται και πληθύνονται! Έπειτα από λίγα χρόνια οι νέοι Κατακτητές μας θα καθιερώσουν εθνικές επετείους για λογαριασμό τους και θα λένε: «28η Οκτωβρίου 2034! Η άλωση της Ελλάδος ή η κατάκτηση της Ευρώπης ή Ο θρίαμβος του Ισλάμ κατά των Ορθοδόξων κλπ…» Τα εγγόνια σας μπορεί τότε να είναι και «γιουσουφάκια». Ούτε Ελληνόπουλα θα αισθάνονται πια, ούτε και Ορθόδοξα χριστιανόπουλα!», αναφέρει Άγιος Καλαβρύτων στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *