Αίσχος:Έκαναν “μπαλάκι” τη σωρό του 28χρονου από την Ελάτεια

– Το μαρτύριο της οικογένειας από την Ελάτεια συνεχίζεται
-“Μπαλάκι” η σωρός από τη μια Ιατροδοκαστική υπηρεσία στην άλλη

Κι ενώ το δράμα της οικογένειας από την Ελάτεια δεν έχει τέλος, το ανάλγητο κράτος δείχνει για μια ακόμη φορά πόσο “σωστά” λειτουργεί.

Οι συγγενείς του 28χρονου, που φέρεται ότι χθες το πρωί αυτοκτόνησε στο….
δωμάτιό του, απευθύνθηκαν κατ’ αρχήν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας, η οποία απάντησε ότι αδυνατεί να αναλάβει το περιστατικό. Είναι γνωστό ότι η ιατροδικαστική της Λαμίας υπολειτουργεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, μετά την Λαμία οι συγγενείς και η αστυνομία απευθύνθηκαν στην Λάρισα, αλλά ούτε και εκεί μπορούσαν να δεχθούν τη σωρό του παιδιού, επειδή όπως απάντησαν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Τελικά η σωρός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική στην Αθήνα, και ενώ όπως φαινόταν θα γινόταν εκεί η νεκροψία-νεκροτομή σήμερα το πρωί, παρενέβη η ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας και ζήτησε να μην γίνει εκεί, αλλά να επιστραφεί η σωρός στη Λαμία και να γίνει εδώ τη Δευτέρα.

Όλο το 24ωρο υπήρξε παρασκήνιο και παρεμβάσεις τηλεφωνικές και το θέμα έφτασε μέχρι τον Τομεάρχη Υγείας Θανάση Γιαννόπουλο, αλλά και τον Υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη.

Οι άνθρωποι έχουν τον πόνο τους και το δράμα τους και μέσα σ΄όλα αυτά έχουν να αντιμετωπίσουν και το ανάλγητο γραφειοκρατικό κράτος, τις κόντρες μεταξύ των ιατροδικαστών και θα πρέπει να περιμένουν 3 μέρες για να θάψουν το παιδί τους.

Κύριε αρμόδιε Υπουργέ της Δικαιοσύνης μέχρι πότε θα εθελοτυφλείτε? Τι έχετε να απαντήσετε στους χαροκαμένους γονείς?

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    Εγώ απλά αναρωτιέμαι!..Αν ήταν το παιδί του ιατροδικαστή της Λαμίας η το παιδί του Γιαννόπουλου η το παιδί του Λοβέρδου!.
    θα τούς κάνανε και αυτούς μπαλάκι όπως έχουν κάνει τούς χαροκαμένους γονείς του παλικαριού?? ..ξεφτίλα!!!..αλλά!
    …υπάρχει και θεός!..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *