29χρονος «χτύπησε» ουζερί και αποπειράθηκε να «ανοίξει» ΠΡΟ-ΠΟ-τζίδικο, την Καθαρά Δευτέρα στο Βόλο

Εξιχνιάστηκαν μία κλοπή και μία απόπειρα κλοπής που διεπράχθησαν την Καθαρά Δευτέρα σε δύο καταστήματα της πόλης του Βόλου.

Συνελήφθη ως δράστης στο….
Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 29χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, ο 29χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας εισήλθε σε κατάστημα-ουζερί, ιδιοκτησίας 31χρονου ημεδαπού, σπάζοντας με πέτρα τη τζαμαρία του και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό. Ωστόσο, κατά την αποχώρησή του έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς.

Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο. Επιπλέον, εντός του προαναφερόμενου καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η πέτρα και ένα ζευγάρι γάντια.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς λίγο πριν την τέλεση της παραπάνω κλοπής αποπειράθηκε να εισέλθει με την ίδια μέθοδο σε κατάστημα ΠΡΟ-ΠΟ, ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

http://www.e-volos.gr/e

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *