Ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες γυναίκες που πρέπει να αποφεύγεις … 2


Οι γνωριμίες είναι σαν το σαφάρι –μόνο που σε αυτό έχεις έμπειρους οδηγούς που ξέρουν τα κατατόπια και τους κινδύνους.
Στον κόσμο των σχέσεων, ο μόνος οδηγός σου βρίσκεται κρυμμένος μέσα στο παντελόνι σου και σίγουρα θα σε οδηγήσει στη λάθος κατεύθυνση. Είτε είναι τρελή, της προσκολλήσεως, ριψοκίνδυνη ή νυμφομανής …με τους άλλους, δε σε νοιάζει γιατί είναι σκέτη κόλαση.
Η προειδοποίηση αποτελεί προετοιμασία.
Πριν πέσεις στο λάκκο που σου σκάβει, μάθε ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες γυναίκες που μπορεί να σε τραβήξουν μαζί τους στο βούρκο.
Η γκόμενα … αυτοκόλλητο
Όπως ο βόας στη ζούγκλα, έτσι και η γκόμενα «Uhu» θα ξεκινήσει ήσυχα και …

… παραπλανητικά. Στην αρχή…, σου παρουσιάζει τον καλύτερό της εαυτό. Έρχεται κοντά σου, σε φλερτάρει και γίνει αγριόγατα στο κρεβάτι, μέχρι να μην της τηλεφωνήσεις την επόμενη μέρα.

Θα θέλει να είναι κοντά σου τόσο πολύ που θα νιώθεις να ασφυκτιάς. Δες τα σημάδια όταν η ευγενική της φύση μετατρέπεται σε κτητικότητα και έλεγχο.
Ένα one night stand να κάνεις και κοίτα που έφτασες. Όταν προσπαθήσεις να την αντιμετωπίσεις θα μετατραπεί και πάλι στο ευγενικό κορίτσι, μόνο και μόνο για να αρχίσει τα ίδια όταν καταλάβει ότι δεν της τηλεφωνείς κάθε μία ώρα.

Το πορνίδιο
Σίγουρα έχει πολλές σεξουαλικές ικανότητες και όλο το λεκανοπέδιο το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Πιθανόν να τις εξασκεί και σε άλλους εκτός από εσένα. Η τσουλίτσα είναι ο χαμαιλέοντας της επικίνδυνης γυναίκας. Είναι ικανή να αλλάξει τους τρόπους της μόνο και μόνο για να σε παραπλανήσει στο ψέμα της.
Τα σημάδια της αρχίζουν να γίνονται ορατά όταν οι ιστορίες που σου τσαμπουνάει είναι ανακόλουθες. Αναβάλλει τα ραντεβού σας γιατί θέλει να μείνει στο σπίτι ή το γραφείο, παρόλα αυτά δεν απαντά όταν της τηλεφωνείς. Με το πρώτο δείγμα τρέξε όσο πιο μακριά μπορείς γιατί είναι αρκετά ικανή να σε κρατήσει κοντά της.
alepou

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *