2 Άρθρα από πολίτη Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου

Επιλεκτικός ναζισμός!
Χρόνια και χρόνια και αμέσως μετά τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την ήττα του Γ’ Ράιχ, πολλά, πάρα πολλά…

στελέχη του ναζισμού, κυρίως φυσικοί επιστήμονες και στρατιωτικοί, κατέφυγαν στη Δύση όπου έγιναν δεκτοί με ανοιχτές αγκάλες!
Τόσα και τόσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν γι’ αυτό το… φυσιολογικό θέμα, το οποίο αντιμετωπίστηκε μεαδιαφορία από τις κυβερνήσεις και τους λαούς.
Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, ένας από αυτούς ήταν και ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Κουρτ Βαλχάιμ, τον οποίο υπηρέτησε “δημοκρατικά” για χρόνια!.
Ποιος, λοιπόν, ήταν πιο επικίνδυνος ναζιστής; Ο ναζιστής πυρηνικός φυσικός, ο στρατηγός των SS, ο Γεν. Γραμματέας του ΟΗΕ ή ο άνεργος ναζιστής της Δραπετσώνας, που χαιρετά ναζιστικά και φοβίζει δημοσιογράφους και τους… δημοκράτες;

Αθήνα, 10/10/2013
Ο εκτός του σάπιου “συνταγματικού τόξου”
πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου


“Προφήτες” μ.Χ.

Πολλοί και διάφοροι επιστήμονες, διαφόρων κλάδων, φορτωμένοι και με ακαδημαϊκούς τίτλους, αφού υπηρέτησαν “επιτυχώς” ως έμμισθοι σύμβουλοι και παρασύμβουλοι τις σάπιες πολιτικές ηγεσίες που κυβέρνησαν και χρεοκόπησαν την χώρα, εκδίδουν βιβλία, γράφουν άρθρα και σχολιάζουν στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις την απελπιστική κατάσταση της οικονομίας και της κοινωνίας!
Επειδή τα κάθε λογής ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι έκαναν το ίδιο, από τη θέση των δικών τους “ιδεολογικών συμφερόντων, νταλαβερίζονται με αυτούς και προτείνουν “λύσεις” για να βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο!
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει, όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας. Αφού έριξαν χώμα στον τάφο της Ελλάδας, επιχειρούν τώρα να την αναστήσουν με σπουδαιοφανή επιστημονικά γιατροσόφια!
Αϊ σιαπέρα ρε!

Αθήνα, 10/10/2013
Ο εκτός του σάπιου “συνταγματικού τόξου”
πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *