“Τζαμπατζήδες” νταβατζήδες: Παφ και τάλιρο! (επεισόδιο 2)

Αφού η κυβέρνηση θελει λέει να ελέγξει τον παράνομο ιντερνετικό τζόγο και να συμμετασχει στα ανάλογα έσοδα γιατι δεν φτιάχνει καμιά δεκαριά δικους της ιστότοπους;
Αφου δεν θέλει να πληρωνει πρόστιμο για τα φρουτάκια γιατι δεν δινει άδεια για 500 μηχανήματα και δίνει άδειες για 30000; Μας επιβάλλει η ΕΕ πόσα μηχανήματα θα βάλουμε; Μας επιβάλλει που θα τα βάλουμε πχ σε καζίνο μακριά απο τις πόλεις και…..
σε συγκεκριμένους χωρους κι όχι στα καφενεία και στο μικρότερο χωριό;
Και ακούμε και αθλια ηθικοπλαστικά κυρήγματα “περι περιορισμου του τζόγου δια της νομιμοποίησης του”….
Δηλαδή ο πιτσιρικάς που θα πηγαίνει αύριο σε μια καφετέρια και θα πέφτει πάνω στα φρουτάκια θα κινδυνεύει λιγότερο να εθιστεί στο τζόγο από σήμερα;
Δυστυχώς παρακολουθούμε με την ιδια βλακώδη απάθεια αλλο ένα επεισόδιο πλιατσικολογικης διαπλοκής των νταβατζήδων με τη κυβέρνηση….
Μιας λαομίσητης πλεον κυβέρνησης που επιβιώνει αποκλείστικα απο την χονδροειδέστατη προπαγάνδα των χρεοκοπημένων ΜΜΕ των νταβατζήδων.
Και της ταξης των κρατικοδίαιτων αεριτζήδων επιχειρηματιών που επενδυουν στο κοπανιστό αέρα κερδιζωντας δισεκατομμυρια και παραγωντας…..το απόλυτο τίποτα!
Ως εκτούτου όπως και με τα διόδια μας “κλήρωσε” να ακούμε κυρήγματα περι” ανάπτυξης και νομιμοτητας” εκεί που υπάρχει μονο πλιάτσικο στη τσέπη μας!
Οι τζαμπατζήδες νταβατζήδες του παφ και ταλιρο ξαναχτυπούν!

http://tapsila.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *