Τα 2 τηλεφωνήματα Παπαδήμου σε Βορίδη

Αγωνιώδεις προσπάθειες προκειμένου να μεταπείσει τον Μάκη Βορίδη να παραμείνει στη θέση του υπουργού Μεταφορών καταβάλει τις τελευταίες ώρες ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του diktionews.gr ο κ. Παπαδήμος έχει επικοινωνήσει ήδη δύο φορές τηλεφωνικά με τον….
κ. Βορίδη ζητώντας του – με ευγενικά φορτικό τρόπο – να παραμείνει στη θέση του.

Βλέποντας την επιμονή του, ακόμη, υπουργού του, ο πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να προτείνει ακόμη και την εναλλακτική λύση της τοποθέτησης στο υπουργείο ενός τεχνοκράτη, διατηρώντας όμως στο πλευρό του τους συνεργάτες του Μ. Βορίδη, αφού θεωρεί – κ. Παπαδήμος – ότι «η ομάδα δούλεψε εξαιρετικά».

Ο κ. Βορίδης από την πλευρά του φέρεται να αρνήθηκε και αυτή την εναλλακτική πρόταση. Παράλληλα όμως έμεινε σταθερός και στην αρχική απόφασή του να παραιτηθεί αφού θεωρεί ότι εάν παραμείνει στο υπουργείο θα δεχτεί χτυπήματα κάτω από τη μέση από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τους εναπομείναντες συνεργάτες του στον ΛΑ.Ο.Σ.

«Πολύ δύσκολα ο Μάκης θα μείνει στο υπουργείο. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί κάτω από εξαιρετικές συνθήκες» παρατήρησαν στο diktionews.gr στενοί συνεργάτες του υπουργού μη θέλοντας όμως να προσδιορίσουν ποιες μπορεί να είναι αυτές οι «εξαιρετικές συνθήκες».

http://diktionews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *