Βουτσάς και Κωνσταντίνου μιλούν για την κρίση (2video)

Για την κρίση και την κατάσταση η οποία επικρατεί στην ελληνική κοινωνία μίλησαν στο Αχελώος tv οι δύο μεγάλοι Έλληνες ηθοποιοί Κώστας Βουτσάς και Γιώργος Κωνσταντίνου.

Οι δύο ηθοποιοί, που βρίσκονται στο Αγρίνιο όπου παρουσιάζουν την κωμωδία του….
Αριστοφάνη «Λυσιστράτη», εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το μέλλον της χώρας και των των νέων ανθρώπων που βρίσκονται αυτό τον καιρό σε αδιέξοδο.

“Μόνο εάν χυθεί αίμα θα αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία. Δεν ξέρω εάν κόσμος θα αφήσει την καλοπέραση και τις ανέσεις που διαθέτει για να βγει να αγωνιστεί με ένταση για αυτά που θα έρθουν”, είπε στο Αχελώος tv ο Κώστας Βουτσάς.

Ο κ. Βουτσάς δήλωσε ότι παραμένει κουμουνιστής και σημείωσε ότι το σύστημα δεν κλονίζεται από συγκεντρώσεις αγανακτισμένων και για απόδειξη ανέφερε ότι το μεσοπρόθεσμο πέρασε παρά τις διαμαρτυρίες.

Για “αδιέξοδο που όλο ένα και διευρύνεται ” έκανε ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι “Πρέπει να πούμε και ένα όχι στους δανειστές ενω σημειωσε ότι δεν βγαίνει το δημοσιονιμικο πρόγραμμα που εχει επιβληθει με αποτελεσμα να ειναι απαραιτητη η αναθεωρηση του”.


Αχελώος tv

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *