Με τη… βούλα στη 3η θέση ο Εργοτέλης, 1-0 τη Βέροια

Συνέχεια στο αήττητο σερί του δίνει ο Εργοτέλης, που μετά από έξι ματς εξακολουθεί να αγνοεί την…

λέξη ήττα. Οι κρητικοί κέρδισαν τη Βέροια, που χρησιμοποίησε για έδρα της το Καυτανζόγλειο, με 1-0 χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Χαντί από το 52′ και επέστρεψαν στα τρίποντα μετά τη 2η αγωνιστική.

Για την ομάδα του Πετράκη είχαν μεσολαβήσει τρεις ισοπαλίες και αποδείχθηκε πόσο δυσκολοκατάβλητη είναι. Νέα ήττα για τη Βέροια και η θέση του Κάανεν έγινε ακόμα πιο δύσκολη στον πάγκο της Βασίλισσας της Βορράς. Οι τυπικά γηπεδούχοι πάντως είναι άξιοι της μοίρας τους, αφού δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν κάποια από τις πολλές τους ευκαιρίες.
Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Εργοτέλη. Οπως έγινε αυτό ο Αθανασίου ήταν σε ετοιμότητα και κρατούσε το μηδέν. Αντίθετα, η ομάδα του Πετράκη επιθετικά δεν είχε μεγάλη δραστηριότητα και ο Αναστασόπουλος ήταν απλός θεατής του αγώνα.
Στο δεύτερο μέρος ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τον Εργοτέλη να βγει στην αντεπίθεση με αξιώσεις και με το πέναλτι του Χαντί να πάρει το “τρίποντο”. Την παράβαση έκανε ο Ορέστες, που έδωσε τη δυνατότητα στον Χαντί να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.
Η Βέροια βγήκε άμεσα στην επίθεση και μέχρι το τέλους του αγώνα πίεζε για την ισοφάριση. Οι παίκτες του Κάανεν δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά και πάλι ο Αθανασίου ήταν αυτός, που δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσουν, κρατώντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του.
Βέροια (Κάανεν): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Ορέστες, Μπάρμπας (82′ Βεργώνης), Αμαραντίδης, Τραπ, Μπεν, Ζεζίνιο (72′ Μπαργκάν), Καλτσάς, Όστοιτς (72′ Ντα Κόστα), Μρντάκοβιτς.
Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Μεχία, Σαρρής, Πίτσος, Καρντόσο (64′ Πελέ), Κοζορώνης, Χαντί, Μπαμ Μπαμ (60′ Μπαντιμπανγκά), Ρομάνο (81′ Μπουχαλάκης), Αναστασάκος.

sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *