Τελευταία Νέα

Μετά την φοβερή δήλωσή του ότι η Ελλάδα είναι η… 30η οικονομική δύναμη του πλανήτη ”SUCCESS STORY”: Ο Μπένυ ”κούφανε” ΟΗΕ και…χρηματιστήρια *

Μιλώντας στην γενική Συνέλευση, 27 Σεπ., 6:18 μ.μ. τοπική ώρα (η αίθουσα ήταν σχεδόν άδεια), εκτός των άλλων, είπε:

– ”Πετύχαμε πλεόνασμα 5% του ΑΕΠ, το ανώτατο στην Ευρωζώνη”.

– ”Πετύχαμε δημοσιονομική προσαρμογή 19% του ΑΕΠ την 4ετία 2009-13”.

….

Σημ.: Λίγες ώρες πριν την ομιλία Μπένυ, υπουργείο Οικονομικών Ελλάδας και ”τρόϊκα” είπαν ότι το υποτιθέμενο… ”πλεόνασμα” των 2.6 δισ. ευρώ (που μέρος του θα… μοιραζόταν στον δεινοπαθούντα λαό), ήταν τελικά… 300 εκατομ.

Η Ομογένεια κατάλαβε δύο πράγματα:

Ο αντιπρόεδρος και Υπ.Εξ. Ελλάδας παραμένει ο γνωστός ”Μπενίτο ΜΠΟΥΡΔΟλίνι” και ο πρόεδρος της Κύπρου είναι… ”γερό ποτήρι”. Τα υπόλοιπα είναι αρμοδιότητας ”παπαγάλων” που προβάλουν τους… ”ηγέτες”

Ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, καλωσόρισε την απόφαση της Άγκυρας να συνομιλήσει με τον Ελληνοκύπριο διαπραγματευτή. Απαντώντας σε ερωτήσεις (26 Σεπ.’13) μετά την ομιλία του στην Συνέλευση του ΟΗΕ, επανέλαβε την αναγκαιότητα για «σωστή και καλή προετοιμασία» των συνομιλιών και με «ουσιαστικούς στόχους»,

τονίζοντας ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να έχει ρόλο και συμμετοχή, λαμβάνοντας υπόψη το μετασχηματισμό της Κυπριακής Δημοκρατίας -όπως σημείωσε- σε διζωνικό, δικοινοτικό ομοσπονδιακό κράτος, με μία διεθνή προσωπικότητα, μία κυριαρχία και υπηκοότητα».

”Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας, παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία”.

(Αβραάμ Λίνκολν, Αμερικανός Πρόεδρος)

Είχαν προβλέψει ΣΩΣΤΑ, ότι ο κ. αντιπρόεδρος και Υπ.Εξ. ”θα δώσει μεγάλη παράσταση” στον ΟΗΕ.

‘Αφωνη η Ομογένεια ΗΠΑ, αναρωτιέται αν η Ελλάδα κυβερνάται από ”φευγάτους”, που έχουν αυτοπιστέψει τα περί… ”success story” ή από πολιτικάντηδες, που έρχονται στις ΗΠΑ και λένε ”ότι τους κατεβαίνει”.

ΠΗΓΗ: triklopodia Tromaktiko

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *