Μας Κυβερνούν 300 χαραμοφάΙδες και ένα ασκέρι σφογγοκωλαρίων παρατρεχάμενων

Αναγνώστης 

Ετσι ακριβώς είναι και πάντοτε ήταν σ’αυτήν την χώρα!!! Εμείς ο λαός και το κατεστημένο τών επαγγελματιών απατεώνων Πολιτκών και τών Κρατικοδιαίτων επιχειρηματιών!!!
Μας Κυβερνούν 300 χαραμοφάΙδες και ένα ασκέρι σφογγοκωλαρίων παρατρεχάμενων, πού την ψυχή τους την έχουν πουλήσει πρό πολλού, και μας εκμεταλευονται στό έπακρο!!! Το φταίξιμο όμως είναι όλο δικό μας!!! Αφήσαμε τον εαυτό μας στά χέρια τους και δεν φροντίσαμε να μάθουμε τι και…..
πως μαγειρεύουν την ζωή μας εκεί μέσα στό άντρο της Βουλής!!! Είναι όλοι τους κάκιστοι μάγειροι και ενώ για εμάς μαγειρεύουν σκατά αύτοι παραγγέλνουν στήν Λέσχη Αθηνών, η οποία τελευταία έκανε μέλλος της και τον Καρατζακωλοτούμπα!!!!!!
 Όλα έχουν πια ευτελιστεί σ’αυτήν την χώρα!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    Δεν αντέχονται , ειδικά όταν χαριεντίζονται με τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ. Σαν να μη τρέχει τίποτα..
    Μήπως είστε απ' την ίδια μεριά και δεν το χετε πάρει είδηση..
    Εμείς το πήραμε είδηση..
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Μπορεί η ευθύνη των συνδικαλιστών να είναι ίδια με των κυβερνητών..
    Η αριστερά κραυγάζειι "Για όλα φταίει το Κεφάλαιο, ο καπιταλισμός".Δεν υποδεικνύει όμως πώς το πρόβλημα θα λυθεί.Οι δρόμοι που επιλέγει, απεργία , διαδηλώσεις… Εχουν αποδειχθεί αδύνατοι. Προκαλούν την ειρωνεία και την αδιαφορία των κυβερνητών.. Ασε που παρακαλάνε να γίνουν απαργίες, για να κόβουν νόμιμα χρήματα των εργαζομένων..
    Πριν τη δικτατορία , οι διαδηλώσεις φόβιζαν το σύστημα της εξουσίας;
    Γιατί; Φοβόνουσαν ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Τρέμαν για τα κεφάλια τους..
    Σήμερα .. Απλά … ΓΕΛΟΥΝ..
    Οι απλοί πολίτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ..
    π.χ, Ορίζεται Συνέλευση εργαζομένων σ'ένα χώρο. Χωράνε 120. Το σύνολο των εργαζομένων 600. Απ' τους 120 οι 70 είναι οργανωμένοι σε διάφορες κομματικές οργανώσεις. Για να φύγουν οι ανεξάρτητοι,δηλώνουν οι περισσότεροι οργανωμένοι ομιλητές.50,να μιλήσουν από 4 λεπτά ο καθένας ,ΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ, φτάνουμε στα 200 λεπτά. Οι ανεξάρτητοι φεύγουν μένα αίσθημα αδιαφορίας, ωχαδελφισμού. Μένουν τα κουκιά. Παίρνουν απόφαση οι 70 για τους 600. …
    Ε, έτσι έχετε ευθύνη ΚΥΡΙΟΙ της Αριστεράς..
    Και κατηγορείτε τους ανένταχτους για αδιάφορους. Μήπως πρέπει να κατηγορήσετε τους εαυτούς σας, για ΔΙΑΣΠΑΣΗ;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Συγκεκριμενη προταση
    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ [κυβερνητικοι-καραφυρερ-ντορακλα κλπ]
    ΝΑ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΘ ΕΚΑΣΤΗ 11-4π.μ
    ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑ 12αδες
    και με τη σειρα
    ωστε ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    [ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟΥΣ
    ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ[ =ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ=ΝΤΑΒΑΔΕΣ] ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ
    ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ [οπως οι πουτανες]
    τη νομιμη προμηθεια τους…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Οταν γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ψηφίζω σήμαινε παίρνω απόφαση σ'ένα από τα προβλήματα που έχω. Σήμερα σημαίνει παίρνω απόφαση για αυτούς που θα πάρουν τις αποφάσεις στα δικά μου προβλήματα..
    Αυτό τον τρόπο διακυβέρνησης, κατά τον οποίο άλλοι αποφασίζουν στα προβλήματα, οι 300 της Βουλής, ανεξέλεκτοι κι από μας, κι από το Συνέδριο του ίδιου τους του κόμματος, το ονόμασαν Δημοκρατία..
    Για να θολώσουν τα νερά .. Για να κερδίσουν με τη σύγχυση…
    Το μεγάλο κακό είναι ότι όλοι, Λαός , Κόμματα, δημοσιογράφοι, αποδέχονται την Ολιγαρχία …
    Αποδέχονται την απάτη και την ονομάζουν Δημοκρατία…
    Βρίζουν και ονομάζουν κοπρίτες τους δημόσιους υπάλληλους..Λες και διορίστηκαν από μόνοι τους.. Κιαυτοί δεν ήξεραν τίποτα…
    Κάθε φορά που προκαλούν με τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, συμφορά.. Θυμούνται ότι το Πολίτευμα ονομάζεται Δημοκρατία, απλά για να ρίχνουν τις ευθύνες πάνω μας.. Και το χρέος που αυτά τα καμάρια μας φτιάξανε , ποιοί θα το πληρώσουν; Εμείς και τα παιδιά μας;
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΛΛΟΙ…
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ..
    Γιατί;
    Είναι απλό. Διότι επιτρέπουν την Ολιγαρχία στον ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ. Διασπώντας τις μοναδικές δυνάμεις που προσβάλλονται και οργίζονται από τα γεγονότα.. Τους ανένταχτους.. Και δυστυχώς είναι πολύ λίγοι.. Σχεδόν 25%.
    Τι απομένει;
    Προφανώς δεν θα πέσω στο παιγνίδι να τα βάλω με την ΠΑΝΣΟΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.. Αφού αυτοί ξέρουν τα πάντα…
    Περιμένω όμως οι Νέοι να την ξεπεράσουν..
    Και να δώσουν τις απαντήσεις ..
    Για να μπορέσουν να ζήσουν..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    12:11 EXEIS ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΟΨΟΧΕΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΝΤΡΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    1157.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 85-90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΨΗΦΗΖΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ.ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ(ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ-ΒΡΩΜΟΒΟΥΛΗΣ) ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΛΟΥΚΙ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΧΕΝΟΜΑΣΤΕ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    12:00 η αληθεια παντα ενοχλεί, αλλα αν θέλουμε να έχουμε την απαίτηση να λεγόμαστε Έλληνες χωρίς να προσβάλλουμξε αυτον τον ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ πρέπει να παραδεχτούμε ΟΛΟΙ τις μαλακιες που πιστεψαμε, τα ψεμματα που χαψαμε, και να απομακρύνουμε τον εγωισμο μας του τύπου: "να αλλάξουν όλοι οι άλλοι για να μείνω εγώ όπως είμαι".

    μας αρέσει δεν μας αρέσει , ο 11:57 έχει δίκιο. άσε που νομίζω οτι πιθανότατα δεν εξαιρεί τον εαυτό του κιόλας, κανείς μας δεν είναι άμεμπτος. απλως άλλος ειναι για βρισίδι, αλλος για τουφεκι και άλλος για φτύσιμο. τον καθρέφτη πρέπει να κοιτάμε καθε μερα..

    Reply
  8. Ανώνυμος

    11:57 π.μ.

    Ψιτ, εσύ που βρίζεις έτσι όμορφα και στα γιομάτα καλός μου φαίνεσαι για πρωθυπουργός…!!!!!!!!

    Κάνε κόμμα κι εμείς μαζί σου!!!
    (Μαλακοπίτουρα…)

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ; ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ; ΕΣΕΙΣ ΔΕN ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; Ε ΑΜΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ;ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΚΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ! ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ! ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΖΩΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ! ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;

    Reply
  10. Gmavros50

    ,…….και δεν φροντίσαμε να μάθουμε τι και…..
    πως μαγειρεύουν την ζωή μας εκεί μέσα στό άντρο της Βουλής!!!

    Και τωρα που το εμαθες,τι κανεις δηλαδη;

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΘΡΑΣΙΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ,ΠΟΥ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ-ΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΠΑΔΟΡΟΙ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ …..ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *