Πρωτοφανής ξυλοδαρμός – Δύο αδέρφια έστειλαν στο χειρουργείο 31άχρονο νοσηλευτή

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8 χθες το βράδυ, όταν τα δύο αδέρφια εισέβαλαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και επιτέθηκαν στον 31χρονο νοσηλευτή, προκαλώντας του μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπο…

Ο νοσηλευτής νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα, καθώς έχει υποστεί πραγματική σωματική βλάβη.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο ατόμων, ηλικίας 25 και 30 ετών, οι οποίοι, όπως ισχυρίστηκαν, τη βίαιη αντίδραση τους, προκάλεσε η «αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του νοσηλευτή προς την αδερφή τους», η οποία προηγουμένως, είχε επισκεφθεί το Νοσοκομείο Πάφου, μετά από τραυματισμό της στο πόδι.
Τα δύο αδέρφια κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα, για να κλητευθούν ενώπιον δικαστηρίου, σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου Σπύρος Γεωργίου , κληθείς από το ΚΥΠΕ, να σχολιάσει το περιστατικό, χαρακτήρισε απαράδεκτες και καταδικαστέες τέτοιου είδους πράξεις. Όπως ανέφερε ο Διευθυντής του νοσοκομείου, «αν κάποιος επισκέπτης ή ασθενής έχει οποιοδήποτε παράπονο με το ιατρικό ή το νοσηλευτικό προσωπικό, οφείλει να επισκεφτεί την διεύθυνση του νοσοκομείου για διερεύνηση του περιστατικού».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *