Ο εφιάλτης 35χρονης Ρουμάνας και των ανήλικων παιδιών της

Την βίαζαν και την εξέδιδαν, ενώ έστελναν για επαιτεία τα 2 ανήλικα παιδιά της…

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε στα χέρια ομοεθνών της μια 35χρονη Ρουμάνα και τα δυο παιδιά της, ένα αγόρι 13 και ένα κοριτσάκι 7 ετών.
Η 35χρονη πείστηκε από τα μέλη της σπείρας, να έλθει στην Ελλάδα για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης της ίδιας και των…..
παιδιών της.

Δυστυχώς όμως οι συμπατριώτες της στην Ελλάδα, είχαν άλλα σχέδια γι’ αυτή και τα παιδιά.
Την βίαζαν οι ίδιοι, αλλά και την εξέδιδαν έναντι αμοιβής. Συγκεκριμένα, όπως η ίδια είπε στους άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας για 4 ώρες την παρέδωσαν σε 7 Πακιστανούς για να έρθει σε σεξουαλική επαφή.

Τα 2 μικρά παιδιά τα έβγαζαν για επαιτεία στα φανάρια, παίρνοντάς τους φυσικά όλα τα χρήματα που κέρδιζαν.
Οι Ρουμάνοι κακοποιοί απειλούσαν την 35χρονη με τη ζωή της ίδιας και των παιδιών της.

Το μαρτύριο έλαβε τέλος όταν η Ασφάλεια Χαλκίδας, από πληροφορίες που είχε συνέλαβε το ζευγάρι των Ρουμάνων, 45 ετών ο άνδρας και 42 ετών γυναίκα, που την έφερε στην Ελλάδας, ενώ αναζητά άλλο ένα ζευγάρι Ρουμάνων συνεργών.

Συνελήφθησαν επίσης και δυο ακόμη Ρουμάνοι ηλικίας 21 και 19 ετών, στους οποίους είχαν παραχωρήσει τα παιδιά για την επαιτεία, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια οι ίδιοι εκμεταλλεύονταν και άλλα ανήλικα παιδιά.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι Οργανισμοί-Υπηρεσίες, προκειμένου η παθούσα και τα δύο ανήλικα τέκνα της, να λάβουν την απαιτούμενη προστασία και ειδική φροντίδα.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΗΖΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τι Λετε μωρε πατε καλαααααα????

    Τι παει να πει να τους στειλουν στη φυλακη της Ρουμανιας ? Σιγα τα αυγα δεν λυνεται ετσι το προβλημα μαγκες.

    Τετοιοι τυποι θελουν αλλη μεταχειριση οχι φυλακη

    Στο κεντρο ληστευουν γυναικες τους τραβανε τις τσαντες και αν καποια αντισταθει τοτε την κανουν και μαυρη στο ξυλο για να της παρουν την τσαντα

    Δηλαδη αυτος τωρα αν παει φυλακη εγω θα εχω ηρεμησει νομιζεις ??? εεε οχι δεν θα εχω ηρεμησει

    Αν ομως συστηνονταν καποια ομαδα η οποια τους παρακολουθει και μολις κανουν το πεσιμο στην γυναικα με την τσαντα ΝΤΟΥ και η ομαδα πανω τους , να τους πιασεις να τους βαλεις κατω και δεν ξερω με τι να τους σπασεις ολες τις κλειδωσεις αγκωνες και γονατα και να τους αφησεις εκει .

    Αυτο θελουν αυτοι οι μαγκες ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ , μια – δυο – τρεις δεν θα ξανακανουν τιποτα να περπατανε και να κοιτανε πισω τους

    Προσωπικα δεν εχω τιποτα με τους ξενους , η ΧΩΡΑ ΜΑΣ βεβαια δεν μπορει να τους χωρεσει , ηδη σε λιγο(σε πιο λιγο δηλαδη ηδη συμβαινει) δεν θα εχουμε να φαμε εμεις ποσο μαλλον οι ξενοι , οι οποιοι εργαζονται και με λιγοτερα χρηματα μιας και εχουν ερθει απο τα δυσκολα δεν θα εχουν προβλημα τοσο στα δυσκολα

    Εχω προβλημα ομως με αυτον που αρπαζει την τσαντα μιας γυναικας και την κανει και μαυρη στο ξυλο για να της την παρει ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΕΝΤΕΛΩΣ, προσοχη μην πεταχτει κανεις και μου πει οτι μπορει να πειναει και το κανει για αυτο , ας παρει την τσαντα χωρις να στειλει τον καθε πολιτη στο νοσοκομειο.

    Οσο για την γυναικα που την εξεδιδαν ποτε δεν ξερεις ποια ειναι η αληθεια , παντως σε τετοιες περιπτωσεις τους πιανεις ολους και τους στελνεις εξω ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΔΩ ΞΑΝΑ

    Καθομαστε καθε τοσο και ακουμε για ληστειες σε γυναικες για παιδια που ζητιανευουν για πορνες που τις φερνουν με το ετσι θελω εδω …

    ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ , η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

    50.000 μπατσους αν πας εκει για να δω τι θα γινει και αν δεν φτανουν 50 100.000 ολη την δυναμη ρε . και βγειτε εξω ρε τσογλαναραδαδες αλλοδαποι να σας δω τι καπνο φουμαρετε

    Βαζουνε την αστυνομια και χτυπαει τον ΕΛΛΗΝΑ , και τον ξενο που κλεβει και που εχει κανει γκετο το κεντρο της αθηνας στα παπαρια τους δεν τους νοιαζει

    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ,, ααα μωρε και πως να το φτιαξουνε και τι να κανουνε με την αγιο παντελεημα , ΑΚΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?

    ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΚΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ η μιση αθηνα εκει κατω και να δεις απο που θα φυγουν ολοι οι ξενοι , θα εκτοξευσουμε αλλοδαπους στο φεγγαρι.

    ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ και θα παρει η μπαλλα και κανεναν που δεν θα φταιει σε τιποτα.

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    Δεν εχω θεμα με τους μεταναστες αλλα θελω να ειναι σωστοι να ειναι ανθρωποι και να σεβονται που ηρθαν στη χωρα μου να εργαστουν και να δουλεψουν , ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ , ολοι οι αλλοι δεν μου κανετε απλα.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    @10:09 εντελώς φιλικά, πρέπει να το κοιτάξεις το πρόβλημά σου.
    Μόνο με βιζιτούδες υπάρχει πρόβλημα, δοκίμασε καμιά κοπελίτσα, τόσες στερημένες υπάρχουν.
    Από την άλλη, στις βιζιτούδες δεν πας να σου πουν παραμύθια, πας για άλλα πράγματα. Αν θες παραμύθια βρες ένα καλό παππού, μια γιαγιά και θα είναι και τσάμπα.
    Τέλος κάθε μια βιζιτού έχει τη δική της ιστορία που κάποιες φορές είναι δύσκολη και πονεμένη, την οποία δεν γνωρίζεις γιαυτό και δεν μπορείς να κρίνεις. Όπως δεν μπορείς να τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι το ίδιο συμβαίνει και με τις πουτάνες όπως τις αποκαλείς. Υπάρχουν οι πουτάνες στο σώμα και οι πουτάνες στην ψυχή και δεν έχουν καμμιά απολύτως σχέση μεταξύ τους. Και τις δυο κατηγορίες όμως επέτρεψέ μου να πιστεύω ότι δεν είναι δίκαιο να τις βρίζεις γιατί εσύ επιλέγεις να πας μαζί τους, δε σε υποχρέωσε κάποιος. Εξάλλου , η ζωή δεν ξέρεις πως θα σου τα φέρει στην επόμενη στροφή, γιαυτό πριν κρίνεις και καταδικάσεις τους άλλους, κρίνε πρώτα τον εαυτό σου.
    Σκέψου το.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    και γιατι δεν επερνε τα μικρα να σηκωθει να παει στην χωρα της η οπου αλλου???της κραταγανε τα χαρτια της και την εκβιαζανε???ααα ξεχασα ειναι πλεον στην ευρωπαικη ενωση με πληρη τα δικαιωματα της ως ευρωπαιος πολιτης(πλην νομισματος ευρω)μηπως οπως και ολες οι "καημενες"οι βιζιτουδες εμπρος στο ΓΑΜΗΜΕΝΟ το χρημα δεν λογαριασε ουτε παιδια ουτε οικογενεια ουτε ηθος ουτεσοβαροτητα και εγινε μετα χαρας βιζιτα???και μολις στραβωσε η δουλεια το εριξε στο κλαμα???ρε αι στο διαολο σκατο πουτανες εχω γνωρισει 30 πουτανες και ολες το ιδιο παραμυθι,πριν δηθεν τους περνανε τα χαρτια και ηταν εγκλωβισμενες τωρα??????

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Η Ελλαδα ειναι το μεγαλο μπουρδελο που μπορει το καθε αλλοδαπο κτηνος να κανει οτι γουσταρει, οπως αυτα τα σκουληκια που εκμεταλευοταν μια μανα με τα παιδια της.Αλλα και αυτες οι γυναικες που πανε μονες τους σε μια χωρα που δεν ξερουν? Ας τους ταισουμε τωρα ειτε στη φυλακη ειτε εξω γιατι τιμουν τη χωρα μας τοσο πολυ με τη βρωμια τους.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Αυτούς τους Ρουμάνους που συνέλαβαν να τους στείλουν στις φυλακές της Ρουμανίας.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *