Το νούμερο 36259 βγάζει λεφτά, όντας στις φυλακές Κορυδαλλού

Η Νότα Γαβαλά κρατείται όπως και ο αδερφός της Λάκης στις φυλακές, ωστόσο, σκέφτηκε να βγάλει λεφτά …
μέσα από την τραυματική εμπειρία που βιώνει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μάρκετινγκ κινείται γύρω από θέματα που προκαλούν αίσθηση στο πανελλήνιο. Όλοι θυμόμαστε την υπόθεση με τις συλλήψεις των επωνύμων στο κότερο, που κυκλοφόρησαν μπλουζάκια, «Ήμουν και εγώ στο κότερο». Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την αδερφή του Λάκη Γαβαλά, Νότα, που κρατείται και η ίδια στην φυλακή με κατηγορίες ανάλογες αυτών του αδερφού της. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο θέμα»,μαζί με το σύζυγο της Ηλία Καραγιώργο, σκέφτηκαν ότι η εμπειρία του εγκλεισμού που βιώνει εδώ και αρκετούς μήνες, θα μπορούσε κατά κάποιον τρόπο να χρησιμοποιηθεί και προς επιχειρηματικό τους όφελος. Έτσι έβαλαν στην καινούρια τους κολεξιόν, που φιλοξενείται σε νέο κατάστημα, μια ιδιαίτερη σφραγίδα.

Μια στάμπα με το νούμερο 36259 λοιπόν αντιστοιχεί σε αυτό που δόθηκε στη Νότα Γαβαλά από τη διοίκηση των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού όταν εκείνη περνούσε για πρώτη φορά το κατώφλι τους. Είναι το συνηθισμένο νούμερο που δίνεται σε όλους τους έγκλειστους κατά της είσοδό τους και τους συνοδεύει για το υπόλοιπο της κράτησή τους.

Η προχωρημένη αυτή ιδέα υλοποιήθηκε πριν από τρεις μήνες, όταν ο σύζυγος της Νότας, Ηλίας Καραγιώργος, άνοιξε ένα κατάστημα ρούχων επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι. Το ονόμασε «ΝΟ-36259», ενώ σχεδίασε και έραψε όλα τα ρούχα του βάζοντας σε πολλά από αυτά τη στάμπα με το συγκεκριμένο νούμερο, δίνοντας φυσικά την ίδια ονομασία σε ολόκληρη τη σειρά.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *